"A Létavértes fog feljutni" - Meccs előtti interjúk

2014.04.05 05:28

Ahogy azt már megszokhattátok, ezen a héten is megkerestük az aktuális ellenfél játékosait, árulják el, mit várnak a csapatunk elleni bajnokitól. Ezúttal arra is kíváncsiak voltunk, a REAC futballistái milyen végeredményre számítanak a bajnokság egészét tekintve.

Pálmai Zsolt: „Bízom benne, hogy egy szoros meccset tudunk játszani a Barcikával, és pontot vagy pontokat tudnánk csenni. A Barcika erős csapat, hiszen a bajnoki címért megy, de nekünk iszonyatosan kellenek a pontok. Egyetlen célunk van, hogy bent maradjunk, és ehhez, mint minden meccs, ez is nagyon fontos számunkra.”

Herbály Tamás: „A hétvégi meccs biztos, hogy nem lesz könnyű számunkra, reménykedünk benne, hogy ha még nagyon megizzadva is, de nyerünk, mert nagyon jót tenne a csapatnak. A bajnokságot illetően pedig reméljük, hogy bent tudunk maradni, és úgy érzem, hogy mentálisan is vagyunk és leszünk is olyan erősek és elszántak, hogy bentmaradunk. A bajnoki címért is nagy harc fog menni, és nagyon esélyes lesz rá a Barcika.”

Kiss Tamás: „Nagyon várom a hétvégi fordulót, mert szabadnaposak voltunk, és pont jó formába lendült a csapat. A Barcika ellen egy nagyon jó mérkőzésre készülünk egész héten, és a 3 pontért megyünk le. A Barcikának kell a győzelem a bajnokság megnyeréséhez, mert sok pontot veszített tavasszal, ha nem tud nyerni, akkor a Létavértes fog felkerülni. Nekünk a bentmaradás a cél ebben az idényben, és minden pont számítani fog a végén. Sok sikert hétvégére és hajrá REAC!”

Füle Ákos: „Az őszi szezon sajnos nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, és így a kiesés elkerülését tűztük ki célként a tavaszi szezonra. Ennek megfelelően mindenki átérzi, hogy milyen fontos nekünk minden mérkőzés. Az eddigi 5 forduló alatt sokkal összeszedettebben és fegyelmezettebben játszik a csapat, és ez szerencsére az eredményeken is meglátszik. Hétvégén egy nagyon jó Kazincbarcikával találkozunk, ráadásul idegenben, úgyhogy én személy szerint elégedett lennék az egy ponttal is, de természetesen győzni szeretnénk. Az elkövetkező 3-4 mérkőzés kulcsfontosságú lesz számunkra, és ha pozitív mérleggel sikerülne teljesíteni ezeket, akkor nyugodtan várhatnánk az utolsó pár fordulót.”

Lucz Viktor: „Meglehet, hogy a leendő bajnokcsapathoz látogatunk, ugyanis a Barcikának minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a bajnokságot. Nehéz meccsre számítok a magam részéről, bár én eltiltás miatt sajnos kihagyom a találkozót, de biztos vagyok benne, hogy a társaim az utolsó percig küzdeni fognak, hogy megnyerjük a meccset. A kiesés elkerüléséért küzdünk, tehát a bentmaradás a cél, és ezért mindent meg is teszünk!”

Emperger László: „Természetesen a három pontért megyünk Barcikára, és biztos vagyok benne, hogy a csapat teljes erőbedobásával azon lesz, hogy ez sikerüljön is. A kiesőket illetően reménykedek, hogy úgy jön ki a lépés, hogy véletlen sem kerül a csapat kieső helyre, hiszen ezért zakatolunk minden héten, hétvégén, és ennek köszönhetően már el is mozdultunk a veszélyes helyek egyikéről. Remélem ez a lendület ki fog tartani a bajnokság végéig, és az adott célkitűzésünk sikerrel jár majd.”

Dinka Balázs: „Szeretnénk meglepetést okozni Barcikán, mert minden pontra szükségünk van. A bajnoki címet az fogja nyerni, akinek kiegyensúlyozott lesz a teljesítménye, a Létavértesre tippelek!”

Olasz János: „Remélem, sikerül Barcikáról ponttal-pontokkal távozni, bár nagyon nehéz meccs lesz. A Barcika az esélyes, de mindent meg fogunk tenni, mert a kiesés elől menekülünk. Véleményem szerint idén a Létavértes fog feljutni az NB 2-be, de még van pár meccs, bármi lehet.”   

Téma: "A Létavértes fog feljutni" - Meccs előtti interjúk

Dátum: 2014.04.05

Feladó: Barcaboy

Tárgy: KBSC-REAC

Hazai derbyket behúzni mindet,idegenben ahol lehet nyerni,a rázósabb meccsek nagy részt lementek,kisvonat?Minden meccshez 100%-kal hozzáállni,a Létának sem sikerülhet minden.A szurkolókkal sikerülhet,ha a csapat is ugy akarja!!!!!

Dátum: 2014.04.05

Feladó: Bence

Tárgy: -

Nem is mondott semmi olyat Olasz. Szerintem korrekt nyilatkozat. Kár, hogy nem nálunk játszik...

Dátum: 2014.04.05

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:-

De legalább elolvastad. :)

Dátum: 2014.04.06

Feladó: Bence

Tárgy: Re:Re:-

Jogos :)

Dátum: 2014.04.05

Feladó: Barcaboy

Tárgy: KBSC-REAC

Kiváncsi vagyok,hogy Olasz Jani miért gondoltameg magát az utolsó pillanatban,hogy nem hozzánk igazolt,mert ő idetartotónak érezhette magát mindig,ha nem lenne világ csavargója.de ő tudja.

Dátum: 2014.04.05

Feladó: Ica

Tárgy: vélemény

Legyen igaza Lucz Viktornak, legyen bajnok a Vegyész! Hajrá Fiuk!

Tételek: 1 - 6 ból 6

Új hozzászólás hozzáadása