"Aki kilátogat, az ősz legjobb meccsét láthatja..."

2014.11.15 05:09

A héten sikerült szóra bírnunk pár újvárosi játékost. Először is gratuláltunk nekik a Hatvan legyőzéséhez, majd azt kérdeztük, mire számítanak a mai meccsen.

Török András: „A hétvégén egy nagyon jó erőkből álló Barcikát fogadunk, akik az elmúlt hetekben nagyon egységes csapat benyomását keltik, ezt mutatja a múlt heti bravúros győzelmük is, amelyhez külön gratulálok! A mi csapatunk picit rapszodikus még, de a jó csapatok ellen jó eredményeket érünk el mostanában. A Barcika előrébb tart, mások a céljaik is, ezen hétvége kivételével szurkolok is nekik, hogy érjék el céljaikat! Azt gondolom, aki szombaton kilátogat, az ősz legjobb meccsét láthatja, hisz célok ide, célok oda, ez egy megyei rangadó!”

Fodor Péter: „Tudjuk, hogy a Kazincbarcika milyen céllal vágott neki a bajnokságnak, nálunk mások a célok, de megyei rangadón bármi előfordulhat. Felesleges is az ilyen dolgokkal foglalkozni, csak a saját játékunkra kell koncentrálni, és ha az elmúlt heti formánkat tudjuk hozni, akkor biztos, hogy nem maradunk pont, vagy akár pontok nélkül. Színvonalas, kemény, férfias játékra számítok.”

Polényi Tamás: „Megyei rangadó. Itt a mérkőzések előtti helyezések nem számítanak, bármi megtörténhet, háromesélyes meccs. Utóbbi két mérkőzésen egy iksz és egy barcikai győzelem született, bízom benne, most jön az újvárosi!”

Bussy Dávid: „Először is köszönöm szépen az egész csapat nevében a gratulációt. Nehéz mérkőzésre számítok, ahol egyik csapat sem feltett kézzel fog pályára lépni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy akár győztesen hagyjuk el a pályát, pláne, hogy az utolsó hazai mérkőzésünket fogjuk játszani az őszi kiírásban. Ez - azt hiszem - a szurkolóinknak is tetszene.”

Halász Bálint: „Köszönjük szépen a csapat nevében. Megyei rangadó lesz, az tény és való, de a labda gömbölyű, bármi megeshet ilyenkor, nem lehet a csapatok helyezését nézni. Én személy szerint egy kiélezett mérkőzést várok. Döntetlen szagúnak érzem, mind a 2 csapatnak nagy szüksége lenne a pontokra. A Barcikának azért, hogy harcban legyen a bajnoki címért, és bízok benne, hogy a szezon végére odaértek az első helyre, nekünk meg azért lenne fontos a 3 pont, hogy stabil középcsapat tudjunk lenni.”

Kovács Szilárd: „Köszönjük szépen a dicsérő szavakat. Ez annak köszönhető, hogy a kezdeti nehézségek ellenére most már CSAPATként funkcionálunk, ami igaz a KBSC-re is. A hétvégi megyei derbi számomra kétoldalú lesz. Nem mi vagyunk az esélyesebbek, de ez igaz volt a Cigánd meg a Hatvan ellen is, de hétvégén is a 3 pont reményében lépünk pályára.”

Téma: "Aki kilátogat, az ősz legjobb meccsét láthatja..."

Dátum: 2014.11.15

Feladó: Dávid

Tárgy: gyôzünk

tegnap megàlmodtam az eredmènyt, de köd fedi, de nagy arànyban nyer(t)ünk. Talàn 1-4, 0-4

Dátum: 2014.11.15

Feladó: petya

Tárgy: Re:gyôzünk

1 az stimmelt de vhogy a 4 nem jött össze.1-0 lett a végeredmény.

Dátum: 2014.11.15

Feladó: Dàvid

Tárgy: Re:Re:gyôzünk

Nem kellett volna elàrulnom, ezzel a feljutàs is àlom marad

Tételek: 1 - 3 ból 3

Új hozzászólás hozzáadása