Egy oldal - Nektek!

2014.04.05 09:29

Kiemelten fontos szempont számunkra, hogy ne csak a szerkesztő gondolatait olvashassátok a weboldalon, hanem a Vegyészért szurkolók széles tömegei fejthessék ki gondolataikat a csapattal, klubunkkal kapcsolatban. Remélem, ezen törekvéseink már eddig is szembetűnőek voltak, hiszen a cikkeknél mindenkinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy megossza véleményét másokkal (nem mindenhol van ez így…), szavazásokat kezdeményezünk, valamint felkérjük az érintetteket (saját csapatunk, illetve az aktuális ellenfelek játékosait), hogy osszák meg gondolataikat Veletek, Vegyész-szurkolókkal.

Bízunk benne, hogy kezdeményezéseink pozitív reakciókat váltanak ki belőletek, de nyilván vannak olyan kezdeményezések, újítások, amik nem úgy sülnek el, ahogy szeretnénk, na meg, nem mindenkinek sikerül kedvére tenni általában.

Legfrissebb újításunk a pillanatnyilag a jobb sarokban található chat-fal, ahol lehetőséget szeretnénk biztosítani szurkolóinknak, hogy online módon, a lehető leggyorsabban sikerüljön megosztani egymással gondolataitokat, mert felgyorsult világban élünk, fontos, hogy lerövidítsük a gondolatok szabad áramlását.

Amit tenned kell: beírod a nicknevedet (azt javaslom, mindenki írja a Fórumokban használatos „becenevét”, de természetesen tetszőleges), e-mail-címet nem kötelező megadni. Az „üzenet” részre pedig beírod az okosságot, amit közhírré akarsz tenni. Egyszerű, mint a faék. Fontos, hogy a „frissítés”-re kell kattintgatni, hogy lássátok az új hozzászólásokat, magától – sajnos – nem frissül a chat.

Terveink között szerepel, hogy előre megadott időpontokban egy-egy játékossal, vezetővel is beszélhessetek, beszélhessünk, reméljük, nekik is fontos a szurkolókkal való interakció.

Többek kérésére rövid időn belül útjára indul a fiatal játékosainkat bemutató sorozatunk, reméljük, tetszeni fog mindenkinek.

Talán már észrevettétek, Nektek készül ez az oldal. Nagyon reméljük, hogy mindenki megelégedésére. Sima kis blognak indultunk a nemzetisport blogoldalán, weboldallá váltunk, egyre bővülő tartalommal. Beharangozókat, meccsbeszámolókat teszünk közzé, hagyományt (és példát) teremtettünk a meccs előtti nyilatkozatok közzétételével, minden héten összefoglaljuk a forduló történéseit. De szeretnénk még élőbbé tenni a weblapot, sőt, igazi magazinná, ahol mindenki megtalálja, amit keres.

Ne feledjétek: ez az oldal a Tiétek! Ha bármilyen észrevételetek, ötletetek van, bátran jelezzétek, most már a hajrabarcika@indamail.hu-n kívül a Fórumban, vagy chat-en is üzenhettek, mi az, ami nem jó, min változtatnátok, de természetesen bízunk benne, hogy pozitív visszajelzéseket is kapunk Tőletek!

Hajrá Barcika!  

Téma: Egy oldal - Nektek!

Dátum: 2014.04.05

Feladó: Barcaboy

Tárgy: Szurkolók Fóruma

Üdvözlet a jó gondolatért.Már régen aktuális lett volna ez a kezdeményezés.Vezetőinknek még egy közös összejövetel sem volt eddig fontos,pedig a szurkolóknak mindig jó kapcsolata volt az utóbbi 10-16 évben a klub irányitóival.Egy ankét szezonkezdés előtt soha nem volt probléma,a játékosok szinte személyesen ismerték,szerették a törzs és fő szurkolókat.Nem kellett neten üzenni egymásnak,mivel személyesen is lerendeztük a dolgainkat,problémáinkat a vezetőkkel,csapattal is.Irigylésre méltó kapcsolatban volt a csapat és a rajongótábora.Nem derogált senkinek se meccsek után beüllni a büfébe(3.félidő) a szurkolókkal megünnepelni,megvitatni a vitás dolgokat,a fiuk szerették ezeket az összejöveteleket,ha vereség volt is,de láttuk az akarást,odahivtuk a csapatot a B-középhez,együttérezni velük a jóban,rosszban is.Nos ezt lehetne most is elkezdeni,ha a klubvezetőinek van erre a igényük,szeretnék ha a csapat közelebb kerülhetne a szurkolóihoz,mert ez nagyon fontos.A chetfalon lévő üzenetekhez is jó véleményem van,de normális hangnemben kommunikáljunk,obszcén,trágár embereknek nincs hellye a chetelők közt.További sok sikert a kezdeményezésekhez.Hajrá Vegyész!!!!

Új hozzászólás hozzáadása