Éledeznek a többiek is...

2015.01.30 16:58

Ahogy azt már a hivatalos oldalon olvashattátok, csatlakozott a próbázókhoz Elek Bence is, aki tulajdonképpen „hazai pályára” tért vissza, hiszen saját nevelésű játékosunkról van szó. Bence sajnos éppen egy évvel idősebb, minthogy az U21-es kvóta szempontjából is jó lenne nekünk, de mivel nem egy harmadosztályú képességekkel megáldott csatárról van szó, nem hiszem, hogy ez lenne a mérlegelési szempont esetleges szerződtetésének eldöntésekor.

Elek 1992. februárjában született, 6 évnyi barcikai futball után fogadta el a fehérváriak hívó szavát, és egy idénynyi putnoki kölcsönadáson kívül tavaly nyárig a Videoton tartalékjainál próbálta bizonyítani, hogy befér az elsőosztályú brigádba is. Nem sikerült. Nyáron az NB 2-es ceglédiekhez igazolt, de elárulom nektek, hogy mi is „udvaroltunk neki”, ennek ellenére győzött az ambíció, és a Pest megyei csapathoz igazolt. Bence 2009. május 9-én lépett először pályára felnőtt bajnokin, természetesen kék-sárgában (nem a Ceglédben…), és 30 perc elég volt neki ahhoz, hogy góljával legyőzzük a Jászberény gárdáját. A menthetetlenül nosztalgikusok kedvéért, így állt fel akkor a KBSC: Botló, Debreceni, Engi, Hanász, Kerekes, Kovács Roland, Máthé Gergő, Nagy Tamás, Olasz Dénes, Stevica, Zimányi Ádám. Csereként jött be „főhősünk”, valamint Lukács Iván és Kótai.

Ebben a bajnoki szezonban két meccs jutott még az éknek, gólt nem szerzett. Idény végén vitte a Vidi, ott először az U19-es bajnokságban jutott szerephez, 30 meccsen 19 gólt szerzett, a következő idényben pedig 28 találkozón 22-szer volt eredményes. A 2011/12-es idényben a Videoton II. csapatában is pályára került 18-szor (igaz, csak 3-szor kezdőként), de nem tudott betalálni. A putnoki kirándulása alkalmával 25-ször került pályára, 3-szor tudott gólt szerezni, a Videoton II-höz történő visszatérése alkalmával viszont az NB 3. Közép-csoportjában 28 találkozón 10-szer mattolta a kapusokat, ezzel ő lett csapatának legerdményesebb játékosa. Cegléden nem volt valami jó féléve, 7-szer játszott csupán bajnokin, gólt nem lőtt, 5-ször a Liga Kupában is pályán volt (ugyancsak gól nélkül), viszont egyetlen Magyar Kupa meccsén (a Majos elleni 8-0 alkalmával) duplázni tudott. Cegléden felbontották a szerződését, így szabadon igazolhatóvá vált, információink szerint maga Gálhidi mester hívására érkezett most hozzánk, és ha az edzői stáb úgy gondolja, pecsét is kerülhet a szerződésére. Az biztos, hogy Bence kijelentette: csak egyetlen NB 3-as csapathoz hajlandó igazolni… (és az nem a Putnok a gyengébbek kedvéért…)

Ismeretes, hogy Dávid Zoli szerződése felbontásra került, valamint Dávid Feri is kölcsönbe ment, Csóka meg visszatért Tárkányba, így jöhetett szóba Elek. Szerződtetése még korántsem papírforma, hiszen Ondó Jani is itt van még, ne feledjük, és az ő maradása sem biztos egyelőre. Én úgy látom, hogy 5 csatár sok a keretbe (Nehéz, Montvai, Bene, Ondó, Elek), így egyikük elképzelhető, hogy távozik/nem fog szerződést kapni, de majd meglátjuk. Szerintem a holnapi, DEAC elleni meccs sok mindenre választ fog adni (merthogy a Kisvonattal játszunk, ez eldőlt, nem az úttörővasúttal).

Barzsó és Kasza előre láthatólag hétfőn aláírja a szerződését, viszont Vajda Ákostól elköszönt a stáb. Habár ügyes futballista, de olyan poszton játszik, ahol bőven megvagyunk, így esetlegesen egyik csoporttársunknál tűnhet fel tavasszal. A kérdőjel tehát már csak Ondó, Elek és Kerék neve mellett van, talán a jövő héten okosabbak leszünk.

Holnap nagy valószínűséggel nem láthatják a debreceni kilátogatók (aki elutazik Barcikáról, annak total respect, és remélem, megosztja az élményeit) Kovács Petit, Irhást és Ondót sem, akik betegséggel/kisebb sérüléssel bajlódnak, de remélhetőleg a megmaradt játékosok bírják majd a tempót, annak ellenére, hogy a hírek szerint extrabrutál iramban folyik az alapozás.

Az aggodalmak elfojtása végett: a jövő héten sor kerül a műfüves feltöltésére, így már pompázatos „gyepen” fogadhatjuk szombaton a Rimaszombatot (kedden 17 órakor még Újvárosban is vizitelünk, ne feledjük el!).

Arra gondoltunk két héttel ezelőtt, hogy megkeressük csoporttársainkat hivatalos e-mail-címükön, ugyan, legyenek már kedvesek, válaszoljanak pár kérdésünkre. Nos, január 16-a óta mindössze két csapat volt hajlandó válaszolni, az újvárosiak, illetve a hatvaniak. Az volt a tervünk, hogy egy komplex cikket jelentetünk meg arról, csoporttársainknál hogy értékelik a mögöttünk hagyott őszi szezont, illetve milyen kilátásokkal néznek a tavaszi elébe, de egyelőre úgy néz ki, hogy a terv dugába dőlt. Talán megszokhattátok már, hogy a holt szezonokban megpróbáljuk feltérképezni azért, mi is történik bajnoki „sorstársainknál”, így itt az ideje, hogy beszámoljunk arról, amit eddig tudunk. Kezdjük azzal a két csapattal, amelynek prominensei szóba álltak velünk (természetesen, amint jön válasz más csapatoktól is – ha egyáltalán – azokat is közöljük).

A feltett öt kérdés:

  1. Hogyan értékeli a mögöttünk hagyott őszi szezont, mennyire elégedett a csapat helyezésével, mennyire mutatja meg a helyezés a csapat igazi tudását?
  2. Kik azok a játékosok, akikkel maximálisan elégedett, illetve kik azok, akiktől többet vártak?
  3. Milyen korrekciókat szeretnének végrehajtani télen a játékoskeret tekintetében?
  4. Milyen helyezéssel lenne elégedett a bajnokság végére?
  5. Kit tartanak a Keleti csoport legjobb játékosának?

Tiszaújváros:

Kovács Tamás (klub elnök): A 2014/2015-ös bajnokság előtt a csapattal szemben a minimum elvárás a biztos bennmaradás, tehát a 12. hely megszerezése  volt kitűzve! Azt kell, hogy mondjam, hogy a csapat várakozáson felül szerepelt az őszi 7. hely megszerzésével. Nyáron a vezetőedző személyében történt változás mellett 10 játékos távozott és 8 új játékos érkezett. Bocsi Zoltán vezetőedzőnek nem volt könnyű dolga, mivel a keret szinte az utolsó pillanatban alakult ki, és a keretre alkalmas és eredményes játékrendszert kellett kidolgoznia. A kezdeti nehézségek ellenére az őszi szezon felétől azt gondolom, látszott a befektetett munka eredménye, voltak biztató jelek, és voltak meglepetés kategóriába tartozó nagyon szép győzelmek. A csapat bebizonyította azt, hogy az NB III-ba való annak ellenére, hogy negatív beállítottságú szurkolók már temettek minket, és megye 1-es szintűnek ítélték meg a csapat erejét!

Természetesen egyes játékosok teljesítményében van némi hiányérzetem, de azt gondolom, hogy mint csapat funkcionáltunk jól és eredményesen.

Az eredményes munkának alapfeltétele a megfelelő infrastruktúra és a biztos anyagi háttér, ami Tiszaújvárosban adott, köszönhetően fő támogatónknak, Tiszaújváros Önkormányzatának, a „Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak”, névadó támogatónknak a TiszaSzolg 2004 Kft Termálfürdő üzletágának, és azon gazdasági társaságoknak, akik társasági adójuk terhére, illetve egyéb reklámszerződés keretén belül támogatták az egyesületünket 2014-ben! A továbbiakra nézve, eddigi eredmények nem indokolják, hogy nagyon belenyúljunk a játékoskeretbe. Természetesen  a hiányos posztokra szeretnénk 2-3 játékost igazolni! 

A célok továbbra sem változnak a jövőre nézve, tehát biztos bennmaradás, stabil középcsapat hosszú távon! Személy szerint csalódott lennék, ha a bajnokság végén kiszorulnánk az első 8-ból.

Bocsi Zoltán (vezetőedző): Szerintem az elmúlt fél évben jól teljesített a csapat, bízom benne, hogy ezt mások is így látják. Amikor átvettem a gárdát célul tűztem ki, hogy egy jó értelemben vett agresszív csapatot alakítsak ki, és ez az ősz második felére az eredményekben is visszaköszönt. Amikor mentálisan összekapta magát a társaság, és csak arra figyelt, amire kell, akkor jól tudtunk szerepelni, amikor viszont nem, akkor kaptuk a pofonokat. Játékosaink nem profik, mindenkinek megvan a maga élete, s ezzel együtt az egyéb gondja-baja, ha ez bennmarad a fejekben, akkor nem sikerülnek a dolgok, ha félre tudják tenni, akkor igen…

Úgy vélem, hogy elérhető a kitűzött cél, a legjobb tízbe való kerülés, maradás.

Személyi kérdéseket illetően azt mondhatom, hogy ha képbe kerülne olyan játékos, aki erősítést jelentene a számunkra, akkor nyilván lépnénk, de alapvetően most, télen nem tervezünk nagy mozgást a keretben.

Kiegészítenénk még a klubelnök és a vezetőedző szavait az azóta történt fejleményekkel. Egyelőre távozóról nincs hír, viszont próbázóként megjelent a Tiszaújváros felkészülésén Potyka Attila, aki a DVTK U18-as játékosa volt, valamint Hussein Shadi is, aki utoljára a Léta színeiben lépett pályára, még az előző bajnokság őszi idényében. Három U21-es labdarúgó is a „nagyokkal” kezdte meg a felkészülést, név szerint Szalóczy, Kele és Bálint. Három felkészülésin van túl az újvárosi gárda. Előbb a Tállyát verték 3-0-ra (gól: Kovács Sz., Polényi, Tóth T.), majd a másodosztályú Mezőkövesdtől szenvedtek 2-0-s vereséget. Ami meglepőbb, hogy a Böszi 3-0-ra intézte el őket szerdán, pedig 6 hely van a két csapat között a tabellán, és nem a hajdúságiak javára…

Kedden velünk, csütörtökön a Cigánddal méri össze erejét a Bocsi-csapat, de a Maglód, a Füzesabony és a Bogács elleni felkészülő is része a formába hozásnak.

Hatvan:

Híres Gábor vezetőedző: A kitűzött cél: 1-6 között kellene lenni az FC Hatvan labdarúgócsapatának. A 4. hely elfogathatónak mondható, a terveknek megfelelő helyezés. Örömmel láttuk, hogy a csapatunk kapta az egyik legkevesebb gólt és a góllövésben is viszonylag jól teljesítettünk. A csapat fejlődőképes, sok fiatal labdarúgóval.

Minden játékossal elégedettek vagyunk, jó a hozzáállásuk, rendesen, figyelemmel edzenek. Kiktől várunk többet? Mindenkitől! Tavasszal mindenben fejlődni kell mindenkinek, erőben, taktikában, technikában.

A kerethez meghatározó játékost nem kívánunk szerződtetni, de folyamatosan keressük a tehetséges játékosokat, az átigazolási listánk teljesen nyitott. Surányi Gábor Ausztriában folytatja labdarúgó pályafutását.

Szeretnénk dobogón végezni, ami nem lesz könnyű, mert 6 csapat is könnyen felállhat a dobogó valamilyen fokára.

Több jó játékos is van jelenleg ebben az NBIII-as bajnokságok közül a legerősebb Keleti csoportban. Minden csapatban van 2-3 kiemelkedő tudású, akár NBII-es szintű játékos. A Kisvárdában több ilyen játékos is található. (Na-na, Gábor, talán nálunk is, nemde? – a szerk.)

Január 7-én kezdte a felkészülést a hatvani brigád, azt – ugye – megtudhattuk, hogy Surányi Ausztriába igazolt, ő elmondható, hogy nagyjából alapembere volt a Heves megyeieknek, ősszel két gólt szerzett. Első átmelegítőjén 4-0-ra kapott ki a hatvani csapat az NB 2-esBalmazújvárostól, majd a Jászárokszállással 2-2-es döntetlent játszottak (gól: Bodnár, Ficsor). A múlt hét szerdán a DVTK U21-eseivel küzdött meg csoporttársunk, és megszerezte első győzelmét, 2-1re diadalmaskodott (gól: Ficsor, Sárközi). Az NB 2-es Szolnok már ugyancsak nagy falatnak bizonyult (0-2), de a Detk-et 1-0 arányban felülmúlták (gól: Kelemen). Most szerdán sikerült két méretes pofonba is beleszagolnia a hatvani labdarúgóknak, hiszen a Rákosmentétől és az Újbudától is 3-0 arányban kaptak ki, pedig nem mondhatni, hogy veretesek voltak az ellenfelek. Vasárnap Gyöngyösön lépnek pályára.

Felsőtárkány:

Tárkányban komoly fóbiát jelenthet a szurkolók között, ha elhangzik a KBSC neve, hiszen nem elég, hogy ősszel már átigazoltuk tőlük a Katona-Lakatos-Montvai-Dobos négyest, most még Barzsó és Kasza is hozzánk igazol, ráadásul Nyitrait is visszarendeltük (és – ugye – Kerékgyártó ügye még függőben van). Ha minden lehetséges opció beteljesült volna, akkor nem kevesebb, mint 10 olyan játékosunk lehetett volna a tavaszi idényre, akik ősszel a Tárkány csapatában is pályára léptek (Katona, Lakatos, Montvai, Dobos, Barzsó, Kasza, Nyitrai, Kerékgyártó, Menyhért, Csóka).

Van gond egyébként Tárkányban, ez kétségtelen, ezt jelzi az is, hogy többszöri időpontmódosítás után, csak ezen hét hétfőjén tudták elkezdeni a felkészülést a megmaradt labdarúgók. Hogy őszinte legyek: nem sokan lehetnek. Vágó Ausztriába szerződött, Ludánszki Jászberénybe, ketten – ugye – (ugye?) hozzánk, ráadásul a hírek szerint Menyust sem tudnák fizetni tavasszal, így ő ebben az idényben bajnokin már nemigen léphet pályára (csak emlékeztetőül: egy játékos egy bajnoki szezonban csupán két csapat bajnokiján futballozhat, és mivel Menyus a KBSC és a Tárkány színeiben is fűre lépett, így csupán ennél a két csapatnál jöhetne számításba tavasszal – vagy sehol. Ugyanez a helyzet Kerékkel is.).

A Gallik-Fügedi-Kaszás trió Bogácson próbázik, így egyelőre rejtély, hogyan fog felállni a szimpatikus hevesi csapat az első tavaszi fordulóban, mindenesetre a diósgyőri nevelés, de ősszel a Kövesd U21-ében játszó (7 meccs/4 gól) Nyikes Norbert (1994-es születésű), illetve az egy idényt nálunk is töltő (lásd fentebb is) Debreceni Dávid Tárkányban próbázik, ő Ausztriából tér haza, legutóbb a REAC csapatában futballozott itthon.

Jelenleg 10-11 játékos alkotja a Felsőtárkány keretét, a folytatást majd meglátjuk, mindenesetre mi drukkolunk, hogy folytatni tudják a bajnokságot, de a jelek szerint ennek komoly akadálya (talán) nem lesz.

Kisvárda:

A várdaiak nem gennyelnek, egészen parádés, amit az eddigi felkészülésiken bemutattak. Távozott Várdáról Oláh (Nyírbátor), Miskolczi és Kovács Imre, Bouard Ramos még kérdéses, hogy új csapatánál, az MTK-nál játszik-e tavasszal, vagy marad kölcsönben. Üveges mindenesetre visszajött Tarjánból, és a felkészülés első időszakában 3 fiatal játékos (ketten nálunk is játszottak korábban), Hornyák (DVTK U21 – ősszel: Rakamaz), Szala (Cegléd) és Bocsi (Felsőtárkány) is a csapattal készült.

A Tiszavasvárit kezdésnek (ahogy mi is a Bogácsot) 8-0-ra intézték el, ezen a találkozón pályára léptek már új próbázók is, a balhátvéd (és kvóta-képes) Kondás Kristóf (aki azóta már hivatalosan is a Várda játékosa lett), az elefántcsontparti Dosso, aki korábban Nyíregyházán és Kecskeméten is megfordult, valamint a nigériai U21-es válogatott Olayeni.

Szerdán Erős duplájával és Dosso szimplájával (ahogy a Kupában) legyűrték a Nyíregyházát is 3-2-re (0-2-ről felállva), és lévén, hogy a szabolcsiak az NB 1-ben pallérozódnak, így kicsit meglepő volt az eredmény, ezen a derbin már a Balmazújvárostól szerződtetett Müller is pályára lépett, valamint a brazil Victor, akiről időközben lemondtak. A Tuzsér 5-1-es elpáholása már csak hab volt a tortán (gól: Hidi 2, Fashina, Kardos, Nagy R.).

Holnap a Balmazt fogadják.

Hajdúböszörmény:

Az biztos, hogy Murák és Buka nem tagja már a HTE keretének, ahogy az is, hogy Nagy Lajos nem lesz a Cluj játékosa (meglepő is lett volna), és visszatért a hajdúságiakhoz. Az első edzőmeccsen 2-2-es döntetlent játszott a hajdúsági gárda a Kemecsével, aztán az Újvárost verték 3-0-ra (gól: Benke, Bogdanovic, Orosz). Mindenképpen szeretnének erősíteni 2-3 labdarúgóval, hiszen cél a bentmaradás.

Putnok:

A gömöriekről csak azt tudjuk, hogy hozzánk hasonlatosan, 12-én kezdték el a felkészülést Múcsonyban, az őszi keretből csupán Monyók hiányzott, aki visszatért kölcsönadó klubjához, a Cigándhoz. Az is biztos, hogy Nótás és Horváth Szabolcs próbajátékon járt az NB 2-es Békéscsabánál, a DVSC elleni 1-1 alkalmával pályára is léptek, de azóta új fejlemény nincs.

Veresegyház:

A veresiekről mindössze annyi infónk van, hogy az önkori nagyobb támogatással szeretné segíteni a csapatot a bentmaradásban, és szeretnék a váci csapattal komolyabbra fűzni az együttműködést. Ötletként felmerült Jovánczai (Budaörs) és Sipeki (Szolnok) szerződtetése is, de mivel mindketten felhagytak már a profi labdarúgással, azért annyira nem keresgélem a chokito-t a nacimban.

Cigánd:

Tavaszi első ellenfelünknél a legfontosabb hír, hogy Popovits Pál lett a borsodiak vezetőedzője, aki erdélyi magyar, játékosként megfordult a román első osztályban is, illetve Magyarországon a Gázszernél és Pécsett szerzett NB 1-es rutint. Edzőként Gyulán foglalkoztatták korábban, most nagy reményekkel vág neki a cigándi kalandnak. Farkas, Fekete Gábor, Félegyházi, Petercsák és Pop távozott a klubtól, míg Dajka próbára érkezett, őt láthatta (aki ott volt Szentistvánon) nyáron bárki KBSC-mezben is. Nem kellett. A Mándok ellen 5-1-es abszolválta első próbameccsét a cigándi csapat (gól: Roszel, Szabó R., Varga M., Varga Z., Reznek). A gólszerzőkből már kiderült, hogy az őszt Balmazújvárosban töltő (3 meccsen lépett pályára – 1 gólt szerzett) Reznek is csatlakozott a cigándi különítményhez, őt le is szerződtették, míg Dajkától elköszöntek. Szerdán a balmaziak megbosszulták Reznek elvesztését, hiszen 4-2-re elverték a cigándiakat, a vendégek góljait Roszel, illetve Belényesi szerezték.

A Jászberény, a Nyírbátor, a Gyöngyös hogylétéről nem tudunk egyelőre semmit, ha infónk lesz, megosztjuk veletek. Nagyjából ugyanez a helyzet a Salgótarjánnal, az – ugye – biztos, hogy Üveges visszatért Kisvárdára, a Puebla elhúzott Kaposvárra csődbe vinni őket is, egyébként a tarjániak honlapja le is van állítva.

A két tarcsi nyilvánvalóan képlékeny, de holnap már látjuk, hogy áll fel a DEAC, drukkolunk nagyon a srácoknak, hogy vigyenek magukkal legalább két dolgot: kesztyűt és dudát. Aztán mutassák meg a cíviseknek, hogy kell a „hangszerbe” életet lehelni…

Hajrá Barcika!

Téma: Éledeznek a többiek is...

Dátum: 2015.02.03

Feladó: Tyutyu

Tárgy: Veresegyház

Ajánlom tájékozódásnak: https://www.facebook.com/pages/Veresegyh%C3%A1z-VSK/1396014537367901?ref=hl

Dátum: 2015.01.31

Feladó: Bence

Tárgy: -

A Veresegyháza leigazolta kedvenc kis kolléganőm férjét Kiss Róbertet a Vasasból. Robi balhátvéd, baloldali középpályás vagy védekező középpályás, ha jól emlékszem. Korábban már játszott Veresen, pont a 0-7-en is szerepelt :) jó fej srác nagyon, decemberben voltam a lagzijukon.

Úgyhogy nagy meccsre számítok/számítunk március 22-én :) tippem: 0-3. Csak be ne süljek :)

Dátum: 2015.01.31

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: elek

Én azt mondom, hagyatkozzunk nyugodtan a Gálhidi-stábra, akik egészen biztosan jobban meg tudják ítélni, szükségünk van-e Bencére, vagy sem. Információim szerint eddig nagyon biztatóan mozog az edzéseken, de persze a mai meccs alapján lehet majd komolyabb következtetéseket levonni. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy Nehéz Mátét egy komoly sérülés után igazoltuk, lutri volt, Montvai az utóbbi időben tökéletesen gólképtelen volt Tárkányban, Benével szinte mindent játszattak Putnokon, csak csatárt nem, Ondó Jani a megyében vitézkedett, és rájuk mondjátok, hogy mind jobbak, mint Elek. Nem állítom, hogy nem, ki fog derülni, egészen biztos vagyok benne, hogy Gálhidi mester nem szimpátia alapján dönt a végleges keretről.

Dátum: 2015.01.31

Feladó: Hmmm.

Tárgy: Re:elek

Aki látta játszani Bencét,bizton állíthatja,hogy a meglévő csatáraink mind jobbak nála..A hiányosságai gyakorlatilag pótolhatatlanok,de ne legyen igazam vele kapcsolatban,mert az jót jelentene.Mindenesetre nincsenek illúzióim vele kapcsolatban.
Egyébként nem gondolnám,h a mai mérkőzés mindent bizonyíthat,ezt senki nem gondolhatja komolyan..
Gálhidiben én is bízom,de....legalább Barcikai:-))

Dátum: 2015.01.31

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:elek

Bocs, de Te mikor láttad?

Dátum: 2015.01.31

Feladó: Hmmm.

Tárgy: Re:Re:Re:elek

Láttam egyszer az idény elején,mikor még kapott lehetőséget a Ceglédben..Ezenkívül up korában többször is,még u19-es televíziós mérkőzésen is...Ha figyelted kicsit is mint barcikai kötődésű játékost,te is láthattad..

Dátum: 2015.01.31

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:Re:Re:elek

Láttam. De nem az a mérvadó most mit mutat? Nem tudom, csak kérdem.

Dátum: 2015.01.31

Feladó: Hmmm.

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Re:elek

Azt hiszem,félreértessz engem.
Jeleztem,h azért ne szálljunk el.mert az előzmények erre semmi alapot nem adnak!
Hidd el,kicsit sem bánkódnék,ha nem lenne igazam!!

Dátum: 2015.01.30

Feladó: Dávid

Tárgy: .

Szerintem nem lennènk sokan elõl Ondóval ès Elekkel, kèt Dáviddal is ugyanannyian voltak ezen a poszton. Meg kellene nyerni szinte az összes hátralevõ mérkõzést, kellenek a csatàrok. Èn bízom benne, h Elek megtáltosodik nálunk.

Dátum: 2015.01.30

Feladó: Hmmm.

Tárgy: Bence

Szerintem ne essünk hanyatt Elek Bencétől,mert a már meglévő csatáraink egytől egyig jobbak nála..Egyetlen pozitívum,hogy Barcikai,mert iszonyat képzetlen,lassú,darabos, iszonyat labdakezeléssel e mellé.Sajnos felnőtt mérkőzéseken meglehetősen impotens,mint csatár,mindössze 13 bajnoki és 2 kupa gól 4 év alatt..Ez nem túl veretes,ráadásul a nálunk szerintem gyengébb és gyakorlatilag csatár nélküli Cegléd is elküldte..Gólokat up korában szerzett,amikor még meg tudott élni a magasságából,erejéből,..ennyi..
Boldog lennék,ha tévednék,de sajnos valószínűleg erre nem sok az esély...így a szerződését sem nagyon értem..Ráadásul el kell küldeni akkor egy csatárunkat,aki valszeg jobb nála!!!
Tehát nem értem a hurráoptimizmust.
Ha azt írtátok volna,hogy igyekezünk segíteni neki visszatérni a football térképére,azt már megérteném...
Hogy miért minket választott???Mert nem kellett máshol...NBII esélytelen volt,utoljára Ajkán próbázott,de gyorsan lapát..
Nem szeretném bántani,de ne vezessük félre magunkat!!

Tételek: 1 - 10 ból 10

Új hozzászólás hozzáadása