ELKÖLTÖZTÜNK!!!

2015.02.27 17:05

Azt hiszem, nem tévedek, ha azt mondom, hogy mindenki meg fogja szeretni az új oldalt. Őszintén szólva, habár egészen bizton állíthatom, hogy senki nincs, akihez jobban hozzánőtt volna ez, „a régi”, de én is maximálisan kezdek megbarátkozni vele, ráadásul látom a még benne lévő perspektívákat.

Tudom, most beharangozóra vártatok, de aki rendszeres látogatója az oldalnak, úgyis elolvassa ezt a szösszenetet is, megtisztelsz vele, tedd meg, kérlek, hasznát fogod venni, hidd el!

A múlt héten már említettem, hogy költözik az oldal, és hogy az első meccs beharangozóját már ott fogjátok olvasni, nos, ez a mai nappal be is igazolódott.

Hogy miért költözünk? Több oka is van. Az első formai. Szebb, olvashatóbb, átláthatóbb lesz a weboldal, ebben egészen biztos vagyok. Nyilván, szokni kell majd még, kevesebb (egyelőre) a látványos kép-widget kombináció, de az is lehet, hogy sokaknak ez már túl sok is volt, mint ahogy Karesznek is, szurkolótársunknak, aki ingyen és bérmentve ajánlotta fel, hogy létrehoz egy professzionálisabb webstruktúrát, nekünk, nektek, barcikai szurkolóknak. A weboldal részleteiről kicsit később…

A másik ok: a technikai. Talán nyáron szembesültem vele először, hogy a szolgáltató időnként korlátozta az oldalhoz való hozzáférést, sőt, tartalmat is törölt, egészen egyszerűen amiatt, mert már „nem fértünk el” a tárhelyen. Nincs ebben semmi titok, ez egy ingyenes tárhely volt, higgyétek el, van nekem pénzben így is ez az egész projekt, nem kívántam a család elől elvenni az ételt…

A lényeg: a „Hajrá Barcika” weboldal, blog, nevezzétek, ahogy akarjátok, a mai nappal átköltözött a hajra.barcika.info oldalra.

Ha rá is kattintottál immáron az új felületre, kérlek, folytasd tovább az olvasást!

A weboldal jelenleg kísérleti stádiumban van. A tényleges verziójának mintegy 60-70%-át láthatod most, de a fejlesztő ígéretét bírjuk arra nézvést, hogy folyamatosan tökéletesedni fog, míg el nem éri azt az állapotot, amit közösen megálmodtunk. Szép lesz (bár, szerintem most is szép), higgyétek el!

Az oldal nem kíván hivatalos weboldal lenni, így a jövőben csupán a lényegre – a cikkekre – hagyatkozunk, nem mutatjuk be képpel a játékosainkat, semmi fix-fax, csak a szikár írások: ahogy mi látjuk, ahogy Ti látjátok. A korábbi írások itt, ezen a felületen megmaradnak, sőt, ezt az oldalt fenntartjuk arra az eshetőségre, ha az új oldalon bármi probléma adódna, de – hacsak valami nagy gikszer nincs – nem térünk már ide vissza…

Természetesen – ahogy eddig is – lehetőségetek van kommentálni a cikkeket, vagy bármit megosztani a szurkolótársakkal, de bevezettük a regisztrációs kényszert. Azt gondolom, jobb felület az, ahol „munka” van azzal, hogy hozzászóljon valaki, nem első felindulásából, mindenféle, százszor változtatott nicknéven jelentkezik be, hanem „láthatjuk”, ki hogy reagál. Lehet, lesznek, akiknek nem tetszik ez a módus, nekem meg az nem tetszik, ha széttrollkodják a kommenteket.

A hozzászólás menete:

  • a hozzászólásra ingerlő cikk alatt található „start the discussion” mezőbe kattintasz
  • beírod az okosságot a mezőbe, ahonnan eltűnik az előbb említett angol felirat kattintás hatására
  • a hozzászólásod alatt megjelenik három újabb mező, innen két út van:

vagy belépsz facebook-, twitter-, google-fiókoddal (ehhez elég a megfelelő ikonra kattintani, és végigmenni a regisztrációs folyamaton), vagy ha mégis viszonylagos anonimitást akarsz, akkor az előbb említett közösségi oldal-ikonok előtt található „D” ikonra kattintasz, és a jobb alsó sarokban található „need an account?” szövegre hegyezed ki az egered. Ha beírtad a hozzászóló nevét, az e-mail-címedet és a jelszót (nem az e-mail fiókod jelszavát, hanem amivel azonosít majd az oldal legközelebbi hozzászólásodnál), akkor már csak a szürke, „register” gomb benyomására van szükség, és mehet a móka!

 

Ha bármi kérdésed, problémád van, nyugodtan írj a hajrabarcika@indamail.hu címre, válaszolok, megoldjuk…

 

Most már nyugodtan elolvashatod a beharangozót, és kérlek, próbáld ki a hozzászólás-mezőt is!!!

Hajrá Barcika!

Téma: ELKÖLTÖZTÜNK!!!

Dátum: 2015.03.12

Feladó: géza

Tárgy: enyi pénzért 3.hely!

Ez egy kicsit sokba fog kerülni! Ilyen fizetésű hulladék játékosokat ide hozni egy baromság volt,na de Gulyás Tibiék biztos jól járnak anyagilag,de mi szurkolók nem! Szégyelljétek magatokat!Egy ilyen városnak az nb2 a minimum volna nem gondolod Sztupák-Gulyás?

Dátum: 2015.03.08

Feladó: hopp

Tárgy: Ezért költöztök?Fáj az igazság?

Majdnem meglett a győzelem Gyöngyösön is!Bravó!
Majd legközelebb!
250 millióból harmadiknak lenni az NBIII-ban jó teljesítmény!
11 NBI-es 10 NBII-es játékossal ez reális!
Még pár év és lehet tényleg tervezni az NBII-t!
Hahaha
Csak az arc!Semmi játék!

Tételek: 1 - 2 ból 2

Új hozzászólás hozzáadása