"Időközben alakulnak a dolgok..."

2014.08.30 06:39

Úgy gondolom, most érdekes igazán, a tárkányi játékosok hogy is készülnek a mai derbire. Még kedden írtunk a(z) (akkori) keret játékosainak, hogy legyenek kedvesek válaszolni a következő kérdéseinkre: milyen célokkal indultak neki a bajnokságnak, hogy sikerültek az erősítések, illetve, hogy mit várnak a KBSC elleni mérkőzéstől. Voltak játékosok, akik már kedden válaszoltak nekünk, de olyanok is, akik csak csütörtökön, amikor már tudvalévő volt, hogy jelentősen gyengült a keretük (a mi hathatós segítségünkkel). Hogy a folyamatot nyomon lehessen követni, ezúttal azt is láthatjátok, mikor válaszolt honlapunknak az adott játékos.

Ludánszki István (kedd): „Csapatom komoly célokkal vágott neki a bajnokságnak. Több olyan labdarúgót is sikerült leigazolnunk, akik NB 1-es múlttal rendelkeznek, ezért nem is lehet más a célunk, mint minél előrébb végezni a bajnokságban. A KBSC elleni bajnoki találkozó minden bizonnyal nehéz mérkőzés lesz, hiszen egy masszív, jól védekező csapattal fogunk találkozni. Hazai pályán nekünk kell uralnunk a játékot, és szeretnénk minél hamarabb vezetéshez jutni. Kiegyenlített találkozó lesz, amit az fog eldönteni, hogy melyik csapat fog jobban gazdálkodni a helyzeteivel. Szeretnénk egy jó játékkal megszerezni a 3 pontot.”

Csóka Róbert (kedd): „Mindenképpen azt gondolom, hogy a hétvégén egy nagyon erős ellenféllel kerülünk szembe. Biztos vagyok benne, hogy hajtós, egyben színvonalas mérkőzésre számíthatnak a kilátogatók. Mindent meg fogunk tenni, hogy otthon tartsuk a 3 pontot. A célunk a bajnokságban az, hogy megszerezzük az 1.-3. helyezés valamelyikét. Én úgy gondolom, hogy együtt van a csapat, és elég sokra hivatottak vagyunk. Van pár NB 1-et megjárt játékosunk, akiknek a rutinja nagyon sokat lendít a csapaton. Azt gondolom, az új igazolások is erősítést jelentenek. Bár kétséges egyenlőre a  helyzetünk, reméljük megoldódnak a problémák. Ennek ellenére próbálunk tiszta fejjel készülni a hétvégére.”

Madarasi Máté (kedd): „A bajnokság kezdete előtt a célkitűzés az volt, hogy a csapat a bajnokságban az első háromban végezzen. Véleményem szerint az igazolások jól sikerültek, sok jó képességű játékos került a csapathoz. A hétvégi meccstől győzelmet várok, úgy érzem, hazai pályán mindenki ellen győzelmi esélyekkel léphetünk pályára.”

Vágó Zoltán (kedd): „Ha nem gond, akkor szerda vagy legkésőbb csütörtökig elküldöm a válaszokat!” (Azóta is várjuk – talán a játékos már tudott valamit… - a szerk.)

Kertész Viktor (kedd): „Egy jól megszervezett csapat tagjaként, látva a játékosok teljesítményét hétről hétre, én úgy gondolom, hogy jó eséllyel célozzuk meg a bajnoki címet. Természetesen ehhez még rengeteg munka vár ránk, és sok nehéz mérkőzés. Mindenképpen jól igazolt a Felsőtárkány, rutinos, idősebb játékosok mellett fiatalok is nagy létszámban érkeztek. A hétvégi, KBSC elleni mérkőzés mindenképp rangadó, azt hiszem. Erősen készülünk a mérkőzésre, szeretném, ha a 3 pontot otthon tudnánk tartani.”

Lakatos Béla (kedd) (akkor még, mint a Tárkány játékosa – a szerk.): „Célunk minimum a dobogó elérése. Az erősítések szerintem jól sikerültek, bár ez a bajnokság végénél fog kiderülni. A hétvégével kapcsolatban pedig: csakis a győzelem elfogadható számunkra, még akkor is, hogyha tudjuk, a Kazincbarcika erős csapat.”

Kasza Dániel (csütörtök): „Teljesen nehéz válaszolnom a kérdéseidre, mert időközben alakulnak a dolgok. A hétvégi meccsről: egy jó iramú presztízsmeccset szeretnénk játszani. A hétvégi meccs után okosabbak leszünk.”

Illyés Dániel (csütörtök): „A Tárkány körül most vannak bizonytalanságok, így most kivételesen nem szeretnék bővebben nyilatkozni. Szombaton én nyerni szeretnék a Barcika ellen, szerintem ezzel minden csapattársam így lesz, aki pályára lép.”

Montvai Tibor (csütörtök) (arra a keddi kérdésre, hogy mit vár a KBSC elleni szombati mérkőzéstől – a szerk.): „Bocsánat. Nem a Felsőtárkány elleni meccstől?”

 

Téma: "Időközben alakulnak a dolgok..."

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása