"Minden megtörténhet..."

2014.09.06 09:06

Tavasszal már megtréfáltak minket a veresegyházi futballisták, és most sem feltartott kezekkel érkeznek a Pete András Stadionba. Nézzük, mit éreznek a Pest megyeiek a mérkőzés előtt:

Nagy Dániel: „A célunk a középmezőny elérése, de ez majd körvonalazódik egy pár forduló után, hogy ki miért fog harcolni. Nem vagyunk megelégedve, mert olyan meccseken kaptunk ki, amelyeken több is volt a mérkőzésben, főleg a Jászberény ellen. Kemény mérkőzésre számítunk, mert tudjuk, hogy erős kerettel rendelkezik a Barcika, akik valószínűleg majd nekünk jönnek az elejétől fogva, és megpróbálják majd minél hamarabb megszerezni a vezetést.”

Novák Mátyás: „A tavalyi szezonban igencsak rosszul szerepelt a csapat, mi viszont ennek ellenére azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a középmezőnyben végezzünk a bajnoki szezon végén. Én úgy érzem, hogy ez egy reális cél lehet ettől a csapattól akkor, ha mindenki 100 százalékosan edz, és megtesz mindent a csapat érdekében, annak ellenére is, hogy az NB 3. egy félprofi bajnokság, és sokan dolgoznak a foci mellett. Én személy szerint most érkeztem a csapathoz, de már veresegyházi játékosnak érzem magam teljes mértékben, mert rendkívül jó a közösség. Már most sokat köszönhetek az edzőmnek, mert olyan szakmai tudás és mentális értékek vannak a birtokában, amivel kevés ember rendelkezik Magyarországon, és nekünk próbálja ezt át is adni. Az eddigi teljesítményünkről nem tudok egyelőre mit mondani, mert 3 meccsen vagyunk túl, vegyes érzelmek kavarognak bennem ezek a meccsek lejátszása után. A Kazincbarcika elleni meccset már nagyon várjuk, úgy indulunk neki a hétnek, hogy meg szeretnénk verni a Barcikát, ha kell, csúszni-mászni fogunk a pályán azért, hogy megszerezzük a 3, vagy akár az 1 pontot.”

Tóvizi Tamás: „Sajnos nem úgy kezdtük a bajnokságot, ahogy szerettük volna. Hazai pályán vereséget szenvedtünk egy olyan meccsen, ahol nyernünk kellett volna a meccs képe alapján. A második fordulóban Létavértesen sikerült hozni a kötelezőt, de a 3. fordulóban ismét vereség jött. Szeretnénk javítani ezen az eredményen a Kazincbarcika ellen, bár tudjuk, hogy nem lesz könnyű feladat. Jó lenne pontot vagy pontokat elhozni, már csak azért is, mert nagyon hosszú lesz a hazaút. Amennyiben koncentrálni tudunk az utolsó percig és az egyéni hibákat is kiküszöböljük, akkor egy jó iramú meccsen bármilyen eredményt el tudok képzelni. A bajnokságban szeretnénk a tabella közepén végezni, de ennek eléréséhez javulnia kell a csapat játékának, úgy hiszem, ezzel nem lesz gond.”

Palásthy Norbert: „Középcsapat szeretnénk lenni, ez szerintem nagyon nehéz lesz, látva az elmúlt mérkőzéseket, de ezt céloztuk meg. A keret elég későn állt össze, és sokan sérüléssel bajlódnak - köztük én is.  Az eddigi szereplésünk kicsit csalódás, mert a Jászberény meccset nyerni kellett volna, a Létavértes papírforma volt, a Hatvan pedig sokkal jobban játszott, megérdemelten nyert. A KBSC-hez sem feltartott kézzel megyünk, megpróbáljuk hozni a maximumot, és meglátjuk mire lesz elég.”

Kovács Tamás: „A bajnokság kezdete előtt nehezen állt össze a keret. Sajnos sokan távoztak az idény végén, és akadtak köztük olyan távozók is, akik veszteséget jelentettek. A szakmai stáb megtett minden tőle telhetőt, sokan is érkeztek a pótlásukra, a kitűzött cél pedig egyelőre a tavaszi eredményünk (pontjaink) megismétlése, és a biztos bentmaradást jelentő 12. helyen várni a tavaszi fordulókat. Nem lesz könnyű, hisz ahogy a KBSC, úgy a bajnokság is erősebb lett. Igaz, nem úgy alakult a szezonkezdet, ahogy szerettük volna, de bízunk benne, hogy előbb-utóbb összeáll a csapat. Szombatra úgy készülünk, mint minden más meccsre, megpróbálunk felkészülni az ellenfélből, amennyire csak lehet, és megteszünk mindent azért, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról. Ehhez természetesen erőt adhat a tavaszi 1-1-es eredményünk is, még akkor is, ha az két teljesen más csapat volt.”

Czipper Zsolt: „Szeretnénk a 8-10. hely környéken végezni. Fiatal, lendületes csapatunk van, egy-két rutinosabb játékossal. A feltételek adottak, és a város vezetői teljes mellszélességgel támogatják a csapatot, csodálatos sportkomplexumot is létrehoztak. A szakmai stáb képzett, es jó hozzáállású, már csak a csapaton múlik, mire lesz képes a bajnokságban és a tabellán. Azt gondolom, nehéz mérkőzés előtt állunk, a KBSC tele van NB 1-NB 2-es játékosokkal, de nem megyünk feltett kezekkel. A mérkőzés a játék lefújásával ér véget, addig minden megtörténhet. Egy döntetlennel elégedett lennék, ismerve és tisztelve a Barcikát.”

Téma: "Minden megtörténhet..."

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása