Öt dózis energia a szomszédból...

2014.07.04 12:49

A hét közepe tájára ígértünk új híreket csapatunkkal kapcsolatban, kicsit megcsúsztunk, nézzétek el nekünk, nem igazán rajtunk múlt, hiszen fokozatosan történnek a dolgok. Azt – ugye – tudjuk, hogy 7 játékossal lettünk „szegényebbek”, Tarr, Szabó Viktor, Kovács Bence, Kész, Treznai, Halász és Molnár Gabi már nem kezdi el velünk a felkészülést hétfőn, így aztán jócskán ráfér az erősítés a keretünkre.

Azt is tudjuk már, hogy Koleszár György – cseppet sem irgalmáról híres – iránymutatásai alapján kezdik meg a srácok az alapozást, de talán nem lesz olyan kirívóan nagy a „szintkülönbség”, mint Kiprich távozása után volt. Azért azt nem mondhatjuk, hogy Borbély mester kemény alapozásának hála, nem lett volna erőnléte a csapatnak.

Azt is leírtuk már, hogy a Putnokkal megegyeztünk arról, hogy a továbbiakban fokozottabb lesz az együttműködés, és hogy játékosok érkezhetnek tőlük, nos, ennek folyományaként itt is vannak az első fecskék, akik közül páran már a mai nap, páran viszont csak holnap fogják alákanyarintani amatőrszerződésüket.

A következő játékosok vagy aláírtak már hozzánk, vagy a napokban történik meg az „aktus”:

Szabó Ádám: Nem, nem kapusunkról van szó, hanem a putnoki Szabó Ádámról. Illetve hát, úgy putnoki, hogy 2012 óta ott játszott. Valójában azonban pesti srác ő, hiszen a BVSC-ben vált igazolt futballistává, de leginkább az MTK-ból ismerhetjük. Ádám 26 éves (a legjobb focista-korban van), leginkább a középpálya támadó szekciójában erős, de akkor sem jön zavarba, ha egészen előretolva kap szerepet. A fővárosi kék-fehéreknél 11 évet húzott le, 80 NB 1-es meccsen lépett pályára, ezeken 8 gólt lőtt. A 2007/08-as szezonban 27 meccsen segítette a Hungária körúti csapatot a bajnoki cím kivívásában, emellett többször meghívásra került a különböző korosztályos válogatottakhoz. 2012-ben úgy tűnt, hogy a Debrecen leigazolja a fiatal középpályást, de mivel bundaügyben merült fel a neve – később felmentették a vádak alól – végül Mezőkövesdre került, de a tavaszi szezonban csak 9 meccsen lépett pályára, gólt nem lőtt. 2012 augusztusában került Putnokra, de csak 5 meccs jutott neki – felmentéséig. Az előző szezonban 25 meccsen jutott szóhoz a gömörieknél, 5 gólt szerzett, 5-szor kapott sárgát a mögöttünk hagyott idényben. Agilis, jó irányítókészséggel megáldott labdarúgó, nyilvánvaló, hogy Molnár pótlására szerződtettük, mert habár a cselkészsége nem olyan átlagfeletti, mint Gabikának, tengernyi esze van a játékhoz.

Bene Attila: Bene Attilát nem hiszem, hogy be kell mutatni a barcikai publikumnak, hiszen játszott már nálunk, mégpedig a 2011/12-es idényben, a Kövesd kölcsönjátékosaként. Attila Monoron kezdte a futballistakarrierjét, aztán megfordult a Fradinál, Mosonmagyaróváron, Győrben és a Balmazújvárosnál is, majd 2009 nyarán igazolt Matyóföldre. A következő szezonban 20 meccsen 1 góllal segítette a csapatot, az ez utáni idényben 14 meccsen ugyancsak 1 gólig jutott. Nálunk kölcsönideje alatt 20 találkozón 4 találat fűződik a nevéhez, de ennél is nagyobb szó, hogy játékának elismeréseképpen meghívták az NB 2-es ligaválogatottba is. 2012 augusztusában – még ugyancsak a kövesdiek igazolt labdarúgójaként – került kölcsönbe Putnokra (22 meccs/1 gól), tavaly nyáron viszont már végleg a gömöriekhez igazolt. Az előző idényben 28 meccsen 4 találattal terhelte meg az ellenfelek hálóját, 4 sárga lap mellett egyszer a kiállítás sorsára jutott. Habár Attilát Putnokon gyakran láthattuk védekező szerepben, átlagon felüli gyorsasága miatt inkább a szélső futó pozíció áll közel hozzá. Szombaton tölti be 26. életévét, előre is isten éltesse!

Zimányi Ádám: Ádám viszont echte barcikai nevelés. 2003-ban került pecsét első igazolására, és egy fél szezonos kölcsönadáson kívül (Balmazújváros, 2007 tavasza) 2009 nyaráig viselte is a kék-sárgát. A jelenleg 27 éves középpályás akkor Fehérvárra igazolt, de a 2010/11-es idényben – kölcsönben – újra nálunk szerepelt. 2011 augusztusában szerződött Putnokra, az első – NB 3-as – idényében 21 meccsen 1 gólig jutott, a 2012/13-as szezonban 14 találkozón egyszer talált be, az előző etapot viszont szinte végignyomta: 27 összecsapáson került bevetésre, és ugyancsak egyszer volt eredményes. Mivel Illés Ricsi mögött sárga lapok tekintetében ő volt „a legeredményesebb” az előző szezonban (13 sárga, 1 piros lap), így a középpályánk egészen biztosan hírhedt lesz a következő idényben…

Kerékgyártó Tamás: Tamást sem hiszem, hogy különösképpen be kell mutatni nektek, de azért zongorázzunk át az eddigi karrierjén – egy újszülöttnek minden vicc új. A középpályás 27 éves múlt, Marcaliban kapott először igazolást, de már 2003. májusában barcikai színekbe öltözött. 2007. tavaszán kölcsönadtuk Jászapátira erősödni, majd 2009-ben Fehérvárra került. A 2010/11-es szezon újra nálunk találta, kölcsönben szerepelt a Vegyészben, a kölcsön letelte után viszont az Eger igazolt labdarúgója lett. A hevesiek rögtön Tárkányba vezényelték, majd 2013 tavaszán már Putnokon focizott – még az Eger játékosaként. Tavaly nyáron került végleg Naracsváraljára, az előző idényben 26 meccsen 3 góllal segítette csapatát, kétszer kisebb, egyszer nagyobb figyelmeztetésben részesült (2 sárga, 1 piros).

Szeleczki Alex: Szeleczki viszont talán bővebb bemutatásra szorul, őt még nem láthattuk szerelésünkben. Alex 24 éves múlt, Gödöllőn kezdte, de hamar az MTK-hoz került. Egy idény erejéig megfordult az Újpest korosztályos csapatánál is, 2009-ben viszont Fehérvárra vezetett az útja. A Fejér megyeiek két idényre is kölcsönadták a Szolnok együttesének, ahol másodosztályú és Liga Kupa meccseken is pallérozódhatott a fiatalember. Tavaly nyáron a Putnok keretébe került, az előző idényben 26 találkozón 1 gólt lőtt. Ha azt nézzük, hogy 13-szor mutatták fel neki a sárga kártyát, Alex sem az a finomlelkű futballista. Szeleczki az U19-es és az U21-es válogatottban is szerepet kapott Róth Antalnál, többek között olyanokkal futballozott akkor egy csapatban, mint Gulácsi, Gyurcsó, Kádár, Bódi, Gosztonyi, Futács vagy Bajner.  

Azt gondolom, a középpályánk egészen masszív lesz a következő idényben.

Holnap további részleteket közlünk, és egy kicsit megpróbáljuk mélyebben körbejárni, mire is számíthatunk a továbbiakban…

Téma: Öt dózis energia a szomszédból...

Dátum: 2014.07.04

Feladó: csajszi

Tárgy: bene

remélem nem fogja az egész évet sérüléssel végig vinni int mikor itt volt Barcikán mert igy volt többször volt sérült min egészséges de Purnokon nem várjuk a további hireket is

Dátum: 2014.07.04

Feladó: szupergo

Tárgy: szomszédok

Az öt ideköltöző szomszéddal kapcsolatban az a véleményem, hogy valamennyien jó játékosok. Velük stabil csapat leszünk, amelyik jó esélyekkel indul harcba a 2. helyért.
De én nem szeretném, ha jövőre is csak másodikok lennénk. Márpedig a Kisvárdát ezzel a kerettel nem lehet megelőzni.
Tudom, hogy lesz még igazolásunk, csak gondoltam szólok: Az NBIII megnyeréséhez NBII-es csapat kell!

Dátum: 2014.07.04

Feladó: vegyész

Tárgy: Re:szomszédok

Szupergo szanalmas vagy.... 20bol 19 hozzaszolasod a csapatot kritizalja... Atya eg
. Pfeeej

Dátum: 2014.07.05

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:szomszédok

Nem igaz amit állítasz.
Az ilyen stílusú hozzászólókkal azonban nem állok le vitatkozni.

Dátum: 2014.07.04

Feladó: Karesz

Tárgy: Re:szomszédok

Szerintem meg ez nem szánalmas, csak a szomorú igazság...

Tételek: 1 - 5 ból 5

Új hozzászólás hozzáadása