Új átigazolási hírek...

2014.09.01 19:03

Aki azt hitte, hogy csak a futballvilág más országaiban, vagy magasabb osztályokban tartogatott az átigazolási szezon utolsó napja, annak íme még pár meglepetés csapatunk házatájáról. Egy játékost igazoltunk (meglepetésre – a Felsőtárkánytól), keretünk négy játékosa viszont kölcsönbe került olyan csapatokhoz, akik csoportunk vitézkednek.

Katona Attila: Katona júniusban ünnepelte a 33. születésnapját, Egerben kezdte pályafutását. 21 éves korában került Veszprémbe, majd egy rövid besenyőtelki kitérő után a Diósgyőr igazolt futballistája lett. Öt évig játszott a miskolciaknál, majd Debrecenbe került, ahol azonban túl sok meccs nem jutott neki az elsőosztályban. 2010. szeptemberében került Balmazújvárosba, de fél év után Siófokra szerződött, egy újabb félszezon után azonban Egerbe került, vissza a nevelőklubjához. Tavaly nyáron igazolt a Felsőtárkányba, és mivel a jövő eléggé borúsnak tűnik a hevesi csapatnál, jobbnak látta eligazolni. 68 meccsen szerepelt az élvonalban, 1 gólt szerzett. Az előző szezonban 22-szer játszott a tárkányiaknál, 1 gólt lőtt, idén mindhárom találkozón szerepelt, 1 gólja van. Belső védőként, védekező középpályásként számíthat Koleszár mester bizalmára.

Ha már volt érkező, vannak távozók is:

Ahogy azt várni lehetett, telitaláltuk a távozók személyét, sőt, még két játékos kölcsönadására sor került:

Kovács Szilárd Tiszaújvárosba került, a szezon végéig kölcsönbe. Biztos sokakban felmerül, hogy miként lehet valakit egy szezonra kölcsönadni, akinek egy éves amatőrszerződése van. Nos, vannak a csapatban, akiknek profistátusza van, így Szilárdnak is. A közeljövőben igyekszünk utánajárni, kik azok, akik hasonlóan állnak…

Kerékgyártó Tamás, Nyitrai Dávid és Menyhért Gergő december 31-ig kölcsönben szerepel a Felsőtárkány gárdájában.

 

Téma: Új átigazolási hírek...

Dátum: 2014.09.04

Feladó: szupergo

Tárgy: Várdai honlap

hajrabarcika nagyon népszerű vagy.
A Kisvárda hivatalos lapján fent van a Flúgos futam (3. fordiló) c. írásod (ihagyva az utánpótlásról szóló részt, kiegészítve egy szavazással, valamint a barcikai meccsről szóló pár sor tsz. 1.-ről 3. személyre van átfogalmazva, a forrásra történő utalás nélkül.
Gondolom a jogdíj banki utalása is elmaradt...

Dátum: 2014.09.04

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Várdai honlap

Nem maradt el. Az összegből érkezik hozzánk Mracskó Mihály... :)

Dátum: 2014.09.04

Feladó: Bence

Tárgy: Re:Re:Várdai honlap

és a felállás hátul :)

Koszta - Csató J., Mracskó, Plókai, Csató S.

Dátum: 2014.09.03

Feladó: shift1

Tárgy: keret

A keretet szűkíteni kell, ez tény. Mostmár van elég játékosunk, és posztokon is megvagyunk. A nyomás nagy lesz a csapaton és a vezetőségen is, mert a csapat egyértelműen alkalmas erősségét tekintve a bajnokság megnyerésére. Nem lehet kifogás a végén, mert elegen vagyunk, és van minőség is! Hajrá Barcika! Aztán ezt a terhet ki fogja bírni és ki nem, majd tavasszal kiderül a vége felé..

Dátum: 2014.09.02

Feladó: Barcika

Tárgy: Átigazolások

Valahogy azt érzem a hozzászólásaitokból, hogy Nektek semmi sem jó. Eddig az volt a gond, hogy miért nem igazolunk elsőosztályú rutinnal rendelkező játékosokat. Most, hogy itt vannak meg az a baj... Ha láttátok volna a hétvégi tárkányi meccset lehet, hogy más véleményen lennétek. Az említett 3 játékos rutinból lehozta a meccset és döntő érdemeket szereztek, hogy csapatunk győztesen hagyta el a játékteret. Ahogy már egyikőtök is írta, ha az ellenfélnél lépnek pályára akkor nagy eséllyel fordított eredmény születik. Hozzájuk csatlakozott még tegnap Katona, aki szintén rutinos, NB I-es tapasztalattal rendelkező játékos. Biztos vagyok benne, hogy húzóemberei lesznek csapatunknak. Dobos 35 éves kora ellenére még mindig nagyon gyors játékos, beadásai pedig életveszélyesek. ( szombaton is kiosztott egy gólpasszt ). Montvai olyan csatár amilyenre már rég vártunk. Leköti több védő figyelmét, helyzetbe kerül és könyörtelen a befejezéseknél.

Dátum: 2014.09.02

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Átigazolások

Pontosan én voltam az, aki már évek óta nagyon szeretett volna itt látni 2-3 NBI-es rutinnal rendelkező játékost. Nagyon kell az ilyen minden alacsonyabb osztályú csapatba, a rutinukkal átsegíthetik a fiatalokat a nehézségeken, higgadt megoldásaikkal meccseket dönthetnek el.
Láttam a tárkányi meccset. Dobos a mezőny legjobbja volt, nagyon hajtott igazi motorja volt a csapatnak. Ha ezt hosszú távon is tudja akkor nagyon jó igazolás. (Óvatos vagyok hiszen volt nekünk egy George-unk, aki az első meccsén pont így játszott a Fradi ellen, aztán soha többet. Mindannyian emlékszünk még pl. a 11-esére...)
Láttam a túlsúlyos Montvait is, aki higgadtan belőtte az egyetlen helyzetét. Más megmozdulására nem nagyon emlékszem. Persze, ha semmi mást nem fog csinálni csak meccsenként rúg 1 gólt, akkor minden rendben van. De valljuk be, ez kevésbé valószínű, hiszen nem elég fitt.
Jó ideje látom már Komlósit is, aki sok erénye (rutin, helyezkedés) mellet olyan mint a smirgli, előbb lök, aztán szerel, reklamál, így mindig "benne van a sárga". Ő már nem megy fel fejelni, nem támadja meg felfutó a szélsőt, inkább 8-10 méterről nézi a beadását. Ha futóversenyre kerülne sor valamelyik fiatallal, esélye sem lenne, csak a szabálytalanság, ami könnyen piros lapot jelent. Nem bántom emiatt, ez természetes egy ilyen korú játékosnál. Valószínűleg a legtöbb ellenféllel szemben rutinból hozza majd amit kell, hátulról irányítja a csapatot. Aranyat ér az ilyen. De ha egy döntő jelentőségű meccs megy el a fenti dolgok miatt?
Irhás szintén neves játékos, de tavaly Kisvárdán semmit sem mutatott, könnyű szívvel engedték el és eddig nálunk sem megy neki.
Lipusz is bejárta már az országot, az összes osztályt, jó képességű, valahogy mégsem tud folyamatosan megfelelően teljesíteni.
A fenti példákkal csak azt akarom jelezni, hogy kell a rutin, kell a nagy tapasztalat, de egy bizonyos létszám felett már gondot okozhatnak az idősebb, vagy "leeresztett" játékosok. Morálisan is, hiszen a fiatalok azt látják, hogy esélyük sincs bekerülni a csapatba, amíg a "nagy öreg" játszani akar. Meg kell tehát találni a csapat optimális összetételét korban és játéktudásban is!
Véleményem szerint a KBSC jelenlegi kerete nem a legszerencsésebb összetételű.
Most sorozatban olyan meccsek következnek, amiket szinte biztos meg fogunk nyerni, szóval a problémák csak a szezon második felében jöhetnek elő. (pl.: DEAC, Honvéd, Salgótarján, Kisvárda)
Addig ki kellene alakítani a legütőképesebb összetételt, elfelejtve a múltat és az eddigi érdemeket!
Írásommal senkit nem akartam bántani, én így látom a helyzetünket.
Normális hangnemű, megalapozott ellenvéleményeket szívesen olvasnék.

Dátum: 2014.09.03

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:Átigazolások

Habár határozottan ellenvélemény nem lesz, azonban remélem, hogy normális hangnemű és megalapozott igen, de csak a beharangozóban... :)

Dátum: 2014.09.03

Feladó: Bence

Tárgy: Re:Re:Re:Átigazolások

Én pl. tökre örülök a 3-4 "öregebb" játékosnak. Velük lehet megnyerni a bajnokságot, más is így csinálja. Persze valszeg ez majd NB2-ben már kevés lesz, de bár már ott lennénk.

Melléjük meg lehet építeni a fiatalokat. Nem lesz rossz csapatunk, csak kérdéses mikorra áll össze teljesen. Montvainak azért volt a gólon kívül is pár jó lefejelése, visszapassza, látszott rajta, hogy nem NB3-ból jött. Persze nekem is Dobos játéka tetszett a legjobban.

Kíváncsi vagyok edzésen egy Katona vs Illés R. találkozóra :)))))

Dátum: 2014.09.03

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Átigazolások

Bence! Ha arra gondolsz, Ricsit Kaszás "tette ártalmatlanná"... :)

Dátum: 2014.09.03

Feladó: Bence

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Re:Átigazolások

Pedig a barcikai honapon ez van:

Kiállítva: Katona (90.)

Tételek: 1 - 10 ból 18
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása