"A kulcs a helyzetek kihasználása lesz" Ahogy a csabaiak várják

2013.04.20 04:30

Pozsár Gábor: "Sajnos elég rossz paszban van a csapat. Egy győzelem újra önbizalmat adhatna nekünk, és ezt minél hamarabb szeretnénk megszerezni. Győzni megyünk Barcikára, de ez nem lesz egyszerű feladat, mivel a tavaszra összeszedte magát a csapat. Érkeztek új játékosok az ellenfélhez, ami jót tett nekik. Láttam a Barcikát a Nyíregyháza ellen, és kifejezetten kultúráltan futbaloztak, sőt, helyenként jobban, mint az ellenfelük. Hátul elkövetett hibáikért vereséget szenvedtek. Mi ezeket a hibákat szeretnénk kihasználni, és elhozni a három pontot Barcikáról!"

Máthé Gábor: "Mindenképp javítani szeretnénk a tavaszi mérlegünkön, hiszen amit eddig mutattunk, annál mindenképp többet tud csapat. Ehhez igencsak győznünk kell Barcikán, és én személy szerint is ezt várom a csapattól. Hozzáteszem, tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, mivel remek csapathoz látogatunk a hétvégén."

Majoros Árpád: "Kemény mérkőzést várok, ugyanis a Kazincbarcika mindig nagyon jó hazai pályán, mindamellet kiváló edzőjük van, aki biztosan jól felkészíti a hazai csapatot ellenünk. A mi csapatunk elég nagy gödörben van, úgyhogy mindenképpen ponttal, lehetőleg pontokkal kell távoznunk, különben az 5. hely megszerzése is kétséges lehet. Remélem sok néző előtt egy élvezetes mérkőzést játszunk a Kazincbarcikával."

Sipos Krisztián: "Úgy gondolom, mind a két csapatnak megvan a célja, ami ott lebeg a szeme előtt, és biztos vagyok benne, hogy nagy lesz a hajtás ennek elérése érdekében. A kulcs szerintem a helyzetek kihasználása lesz. Ha jó százalékkal tudjuk kihasználni a lehetőségeinket, akkor a mi oldalunkra kell, hogy billenjen a mérleg nyelve. Izgalmas mérkőzésre számítok."

Horváth Tamás: "A mi helyzetünkben csak a győzelem lenne elfogadható, mivel a tavaszunk eddig nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mivel Kazincbarcikán nem könnyű játszani. A 3 pontért megyünk."