"Szükség lesz a szurkolóinkra" Ahogy játékosaink várják

2013.04.20 04:38

Kiprich Dániel: "Itthon kiválóan szerepeltünk eddig, ez szombaton sem lesz másképp!"

Fehér Balázs: "Végre ismét hazai pályán játszunk, reméljük ennek minden előnyét érezni fogjuk. Játékban dominálnunk kell, és biztos vagyok benne, még egyszer annyi lehetőséget nen fogunk elhibázni, mint legutóbb. Nem szeretnék fogadkozni. Mindent meg fogunk tenni a 3 pontért, és bízom benne, hogy ez elég is lesz a győzelemhez!"

Privigyei Ádám: "A szezon legfontosabb meccse jön! Csak a győzelem elfogadható, és hazai pályán meg is kell szereznünk a 3 pontot, mindegy ki az ellenfél!"

Szabó Ádám: "Számunkra csak a győzelem elfogadható hazai pályán! Nem számítok könnyű meccsre, annak ellenére, hogy ellenfelünk nincs jó formában, remélem, nem ellenünk szakad meg a rossz sorozatuk. Játékban eddig senki nem nőtt fölénk, mindenkivel partiban voltunk. Határozottabbnak kell lennünk az ellenfél és a saját kapunk előtt is. Az eredményesség a legfontosabb, minden lehetőségünket ki kell használni, bízom benne, hogy hátul nullára hozzuk a meccset. Örülök neki, hogy szurkolóink bíznak bennünk, most is szükségünk lesz rájuk, remélem, ha az időjárás is engedi, minél többen kijönnek és belehajtják a srácokat a győzelembe! Szerintem 1:0-ra nyerünk!"

Szala Ákos: "A jó erőkből álló Békéscsaba gyenge formája nem téveszt meg bennünket. Sajnos megnyert pontokat vesztettünk el a Szolnok és a Cegléd ellen, most viszont kötelező a győzelem!"

Horváth Bence: "Az előző Barcika-Csaba meccs végeredményével elégedett lennék... :)"

Gál Zsolt gyúró: "Kokó és Nyitrai kivételével mindenki teljes értékű munkát végez, bár már Nyitrai is elkezdett kocogni. Fótyiknak szerencsére nincs húzódása, a hét elején kapott fizikót."