"A Kazincbarcika a dobogóra is esélyes..." - WTF?

2014.04.19 06:12

A hajdúböszörményi játékosok viszonylag készségesek voltak, így a következőkben az ő véleményüket olvashatjátok egyrészt arról, hogy mit várnak a mai meccstől, másrészt arról, hogy látják, milyen látványban lesz részünk, ha a 30. forduló után böngésszük a tabellát.

Igor Bogdanovic: „Szombaton egy nagyon jó, igazi bajnoki meccsre számítok. Tisztában vagyunk azzal, hogy melyik csapathoz megyünk játszani, ki lesz az ellenfelünk. Nagyon jó csapatnak tartom a csapatotokat, jó játékosokból, jó erőkből áll. Nekünk egy bravúros eredményre van szükségünk, úgyhogy úgy megyünk hozzátok, hogy megteszünk mindent, hogy bravúrt érjünk el. A mi célunk az, hogy stabil csapat legyünk ebben az erősebb bajnokságban, és minél feljebb fejezzük be. Az első 8 csapat között szeretném, ha találnánk magunkat a végén.”

Holecz Péter: „Egy küzdelmes, jó mérkőzést várok. Két jó csapat összecsapása fog megtörténni. Természetesen győzelemre fogunk játszani, tiszteljük az ellenfelet, de nem megyünk feltartott kézzel.”

Simonka Richárd: „Mint minden meccsen, nekünk most is a három pont megszerzése a cél. A Kazincbarcika előttünk áll, és hazai pályán fogad minket, szóval nem lesz könnyű dolgunk, de mindent meg fogunk tenni, hogy pontokkal térjünk haza. A bajnokságról pedig annyit, hogy nagyon szoros, egy-két jó eredménnyel több pozíciót is előre lehet lépni, nekünk is ez a célunk, hogy minél előrébb végezzünk.”

Buka Bence: „Tudjuk, hogy egy jó erőkből álló, bajnokesélyes csapathoz fogunk látogatni. Szoros, küzdelmes meccset várok. A 3 pontért megyünk, és remélem haza is tudjuk hozni. Bajnokságot megtippelni még nem lehet, fontos lesz, hogy a véghajrában melyik csapat tud kellően koncentrálni és az ellenfelek botlását kihasználni.”

Marko Milovac: „Kemény meccsre számítok, mind a két csapatnak fontos lenne pontokat gyűjteni, és úgy is fogunk pályára lépni, hogy mi szerezzük meg ezeket. A csapatomtól azt várom, hogy a tabella első felében végezzen.”

Tóth Tamás: „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, jó erőkből álló Kazincbarcikához látogatunk. Az elmúlt hetekben történt sérülések és betegségek szinte megfelezték a keretünket, de ennek ellenére természetesen 3 pontért utazunk Barcikára. A bajnokság végkimenetelét tekintve én a Létavértest tartom a legnagyobb esélyesnek, de a Kazincbarcikát is a dobogóra várom. Számunkra az 5.-6. hely megszerzése tekinthető reális célnak.”

Lovas Márton: „Tisztában vagyunk vele, hogy az egyik legnehezebb tavaszi meccsünk lesz idegenben, de szeretnénk meglepetést okozni: ponttal vagy pontokkal távozni. A tárkányi kisiklásunkat egy "bravúr" győzelemmel szeretnénk feledtetni. A bajnok szerintem a Létavértes lesz!”

Andorkó Sándor: „Köszönöm a lehetőséget. A szombati mérkőzésen egy kiélezett csatát várok, hiszen a csapatunknak nagy szüksége lenne a pontokra, így valószínűleg nem bunkerfoci lesz a részünkről. Bár az eredményeink sokszor nem tükrözik a mutatott játékunkat, de most ha bravúrt érnénk el Barcikán, és oda-vissza megvernénk, az adna egy lökést a további mérkőzésekre. A bajnokságot szerintem a fiatalos, lendületes Létavértes fogja megnyerni, a Kazincbarcika pedig a dobogóra is esélyes.”

Jeremiás Gergő: „Nem szereplünk valami fényesen a tavaszi szezonban, így elég fontos lenne begyűjtenünk a 3 pontot, de tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz egyszerű. Jó csapatnak tartom a Barcikát, nagy dolog lenne ott nyerni, de ahhoz kétség sem férhet, hogy a hazaiak a meccs esélyesei. Az elmúlt hetekben sok volt a sérültünk, eltiltottunk, ezért nem igazán tudtunk "kiegyenesedni", de hátha most sikerül. Egyébként szorítok a Barcikának, és sikerülhet a feljutás is, hiszen úgy tudom, hogy az a cél. Mi az első öt hely valamelyiket szeretnénk elcsípni, remélem a meccs után is marad erre sanszunk.”

Téma: "A Kazincbarcika a dobogóra is esélyes..." - WTF?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása