"A leendő bajnokhoz látogatunk..." Ahogy a tárkányiak várják...

2013.11.30 07:54

A múlt heti pauza után most ismét olvashatjátok, hogy aktuális ellenfelünk – a Felsőtárkány – futballistái miképpen látják holnapi esélyeiket. Hozzáteszem: azzal indítottunk, hogy gratulálunk az eddigi teljesítményükhöz:

Vígh Ferenc: (11 fordulón keresztül a Felsőtárkány játékos-edzője): „Nagyon szívesen nyilatkoznék, de már mint játékos sem tartozok a Felsőtárkány keretéhez. Sok sikert kívánok a KBSC csapatának és gratulálok az őszi első helyhez!”

Romhányi Tamás: „Köszönjük szépen, de sajnos nem úgy sikerült az ősz a csapatnak, ahogy elterveztük. Sok mérkőzés ment el figyelmetlenségből, és jópár mérkőzésen Fortuna is elpártolt tőlünk. De nincs idő búslakodni, mert a hétvégén a listavezetőhöz látogatunk, akiknek itt szeretnék gratulálni az őszi elsőséghez. Nehéz mérkőzésre számítok! Van pár sérültünk, és eltiltás is nehezíti a dolgunkat, de bízom a csapatban és hiszem, hogy meg tudjuk lepni Kovács Peti barátomékat.”

Nótás Attila: „Nagyon fontos lenne megszereznünk a 3 pontot, mert a tabellán fontos lenne feljebb lépnünk és az élmezőnyhöz közelíteni. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a jelenlegi listavezetőt legyőzzük. Igaz, ez idegenben nagyon nehéz lesz, és nagyon kell majd koncentrálni a befejezéseknél, de bízom a csapatban, és hiszem, hogy nyerni tudunk.”

Olasz János: (barcikai nevelésű csatár): „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, Barcikán senkinek nincs könnyű dolga, de mindenképpen ponttal, vagy pontokkal szeretnénk távozni. Remélem, egy jó meccset láthatnak a szurkolók szombaton. Köszönöm és sok sikert a Barcikának a továbbiakban!”

Kasza Dániel: „Ez a félév nem úgy sikerült, ahogy terveztük. A csapat a képességei alapján sokkal többre hivatott, a jelenlegi pozíciónk nem tükrözi a keret erősségét. A télen dolgozni fogunk, hogy elérjük a kitűzött célokat. Mielőtt elmennénk a téli pihenőre, még egy nehéz feladat vár ránk Kazincbarcikán. Az őszi meccsből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Ebben a bajnokságban mindenki verhető, mindenki okozhat meglepetést. Hajtós, kiélezett meccsre számítok, mert mindkét csapatnak fontos a 3 pont begyűjtése, hiszen nem mindegy, ki milyen helyezéssel telel. Kaszás Norbi sárga lapok miatt, én sérülés miatt, aligha tudunk pályára lépni.”

Barzsó Attila: „Kemény összecsapásra számítok, úgy gondolom, háromesélyes mérkőzés lesz. Két hasonló képességű csapat méri majd össze erejét, bár a tabellán elfoglalt helyezés most nem ezt mutatja. Mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.”

Kálmán József: „Először is szeretnék gratulálni a hazai csapatnak az őszi elsőséghez. Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az őszi bajnok otthonába látogatunk. Az idei bajnokság az átszervezéseknek köszönhetően roppant kiegyensúlyozott, szinte bárki megverhet bárkit. Úgy gondolom, hogy a mi csapatunk van annyira erős, hogy most is a 3 pont elhozása legyen az elsődleges. Egy nagyon hajtós meccsre van kilátás, ahol nüanszok dönthetnek, de bízok a fiúkban, ezért győzelmet várok!”

Roza László: „Én is gratulálok csapatotok teljesítményéhez! A hétvégi találkozó mindkét csapatnak nagyon fontos lesz, nektek azért, hogy az élen maradjatok, nekünk pedig azért, hogy felzárkózzunk az élmezőnyhöz. Ezért lesz különlegesen fontos ez a találkozó.”

Vágó Zoltán: „Az őszi teljesítményünk nem ér gratulációt...Bőven alulteljesítettünk a vártnál!Viszont szeretnek gratulálni a Barcikanak az őszi elsőséghez! Nyilván az egyik legjobb formában levő csapathoz látogatunk, és véleményem szerint a leendő bajnokhoz is, de ha szeretnénk feledtetni az eddigi rossz teljesítményünket, és szeretnénk törleszteni a szurkolóink felé, akkor mindenféleképpen ponttal, pontokkal kell távoznunk Kazincbarcikáról.”

Téma: "A leendő bajnokhoz látogatunk..." Ahogy a tárkányiak várják...

Dátum: 2013.11.30

Feladó: rajongo

Tárgy: mérkőzés

Gratulálok a csapatnak az eddigi teljesítményéhez! A mostani meccs inkább arról szólt, hogy megőrizzük a pozíciónkat. Ez sikerült. Féltem a mérkőzés előtt, de szerencsére mi jöttünk ki győztesen belőle.Hajrá Vegyész!!!

Dátum: 2013.11.30

Feladó: Bence

Tárgy: -

Szimpatikus nyilatkozatok!

Tételek: 1 - 2 ból 2

Új hozzászólás hozzáadása