Ahogy Szolnokon várják...

2013.04.06 08:57

Megkérdeztünk néhány szolnoki játékost, mit várnak a mai összecsapásról, íme:

Urbán-Szabó Viktor: "Nagyon nehéz mérkőzést várok. Mind a két csapatnak a célja az 1-5. hely megszerzése, ehhez győzni kell, hogy megszerezzük a 3 pontot, haladjunk a kitűzött céljaink felé. Egy küzdelmes, kemény meccsre számítok a nagyon jó erőkből álló Kazincbarcika ellen, 1 gólos szolnoki győzelemmel."

Faggyas Milán: "Nagyon szoros mérkőzésre számítok, a célokat ismerve mind a két csapat számára fontos lenne a 3 pont megszerzése. Jó iramú összecsapást és vendég győzelmet várok."

Busai Attila: "Két remek formában lévő csapat fog találkozni! Számunkra csak a 3 pont elfogadható, ennek szellemében lépünk pályára! Küzdelmes, jó meccsre számítok, remélem kiszolgálják a csapatok a nézőket! Vendég sikert jósolok."

Szepessy Róbert: "Nehéz meccsre számítok holnap. Egy csapat sem engedheti meg magának, hogy úgy megy Barcikára, hogy könnyedén kapják meg a három pontot. Aki így tesz, kellemetlen meglepetésben lehet része.Mi nem fogunk ebbe a hibába esni, és nagyon komolyan vesszük a mérkőzést."

Tisza Kálmán: "Küzdős meccsre számítok az időjárás és a talaj miatt. Ettől függetlenül próbálni kell a saját játékunkat játszani az eredményért. Mindkét csapat jó formában van az eredményei alapján, de úgy gondolom, hogy nekünk mindenképpen a győzelemért kell játszanunk."

Mundi Roland: "Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, egyrészt, mert idegenben játszunk, másrészt pedig egy erős ellenféllel találkozunk, aki mostanában nagyon eredményesen játszik. Igazi ki-ki mérkőzés lesz, mindkét csapatnak kell a győzelem a bennmaradás érdekében."

Mile Krisztián: "Egy nagyon szervezett, a télen megerősödött csapathoz látogatunk! A Barcika is azért küzd, hogy bentmaradjon, ezért nagyon szoros mérkőzésre számítunk!"

Balaskó Csaba: "A holnapi mérkőzéstől győzelmet, illetve jó játékot várok, bár fel vagyunk készülve arra, hogy a nagyon jól összerakott és jó teljesítményre képes hazai csapat ellen ez nem lesz egyszerű. Nyilvánvalóan nehéz talajú pálya fogja fogadni a csapatokat és fontos lesz, melyik gárda tud majd jobban alkalmazkodni a körülményekhez. Tisztában vagyunk a Barcika erősségeivel, gyenge pontjaival és -nem lebecsülve a borsodiakat- csak a 3 pont megszerzésével leszünk elégedettek, hiszen ez nélkülözhetetlen terveink megvalósításában."