Bemutatkozás - ahogy kell...

2013.08.12 16:44

Kunhegyes (Megye II.) – KBSC 2-4 (0-3)

Vezette: Takács Tamás (Flinta, Czirok)

Kunhegyes: Csontos, Szabó, Varga, Gácsi, Jancsó (Tyukodi R.), Imre, Csillag (Fricz), Rózsa (Herbály), Tyukodi A., Dobos, Kocsis

KBSC: Szabó Á. – Treznai, Komlósi, Nyisalovits, Czető – Illés, Kovács P., Kovács B. (Menyhért) – Nyitrai, Salvador (Kádas), Szabó V. (Kleiber).

Gól: Gácsi (75’ és 81’, mindkettőt 11-esből); ill.: Szabó V. (5’), Salvador (25’), Nyitrai (45’), Kovács P. (73’)

Sárga lap: Gácsi (70’)

Piros lap: Herbály (37’); ill. Nyisalovits (14’).

Korán vezetést szereztünk egy bal oldali támadás után, Salvador beadását Szabó Viktor bólintotta a kapuba. A 14. percben Nyisa rossz ütemű becsúszása után emberhátrányba kerültünk, és ekkor kicsit visszaállt a csapat, hogy kicsalogassa a lelkesen játszó, és időnként szép dolgokat bemutató hazaiakat, aminek meg is lett az eredménye. Kokó indította a 25. percben Salvadort, aki egy pattanás után a hosszú sarokba vágta a játékszert. A 37. minutumban a hazai oldalról Herbály is a kiállítás sorsára jutott. A harmadik gólt egy mintaszerű támadás végén szereztük: Salvador indította keresztbe Nyitrait, aki sarokkal készítette le a labdát Szabó Viktornak. A hórihorgas támadó az utolsó védő és a kapus mellett visszapasszolt Nyitrainak, akinek már csak be kellett gurítania a bogyót. A 73. percben Kokó gondolt egyet, és két szép csel után 20 méterről a jobb felsőbe bombázott. Ezután még két gólt láthatott a hazai publikum, mind a kettőt büntetőből szerezte a kunhegyesi alakulat, előbb Czető kezezése, majd Komlósi büntetőterületen belül elkövetett szabálytalansága adott okot a síposnak 11-es megítélésére.

Összességében elmondható, hogy magabiztos játékkal, a labdát a meccs túlnyomó részében magunknál tartva jutottunk a második fordulóba.

Vincze Richárd pályaedző adott rövid nyilatkozatot honlapunk számára a bajnoksággal kapcsolatos esélyeinket illetően: Mindenképpen támadó szellemű csapatra számíthatnak a barcikai szurkolók ebben az idényben. A csapatról érdemes tudni, hogy nagyon fiatal átlagéletkorú társaság, és zömében Borsod megyei kötődésűek a játékosok, ami szerintem még szerethetőbbé teszi őket. A bajnokság színvonala hasonló lesz, mint a tavalyi NB 2-nek, sok csapat jól erősített, rengeteg az NB 1-et megjárt futballista ebben az  NB 3-ban. Nincs tervben szerb futballista leigazolása.

Hír még a csapat házatájáról, hogy Kleiber Dávid aláírta 1 évre szóló szerződését, profilja megtalálható A CSAPAT – Középpályások menüben.

Ugye tudjátok, hogy szombaton 17.30-as kezdéssel a Felsőtárkánnyal mérkőzik meg csapatunk az NB 3 Keleti csoportjának 1. fordulójában. Nos, információink szerint a mérkőzést az Egri Városi Stadionban rendezik meg, de ezt még mindenképpen jelezni fogjuk a honlapon. Több cikk is várható a héten, több témában is, úgyhogy érdemes lesz felnézni…

Hajrá Barcika!

Téma: Bemutatkozás - ahogy kell...

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása