"Célunk egyértelműen a Top 5"

2014.10.11 06:31

Habár jóval több nyírbátori játékost kerestünk meg kérdéseinkkel, mindössze négyen voltak hajlandóak válaszolni. Nyilván arra voltunk elsősorban kíváncsiak, mit várnak a vasárnapi találkozótól. Íme:

Fabu Márton: „Teljes erőbedobással készülünk az ellenfélre, hiszen egy nagyon jó csapathoz látogatunk, egy olyan csapathoz, amely több rutinos játékossal rendelkezik. Az elmúlt 3 hétben kicsit szétesett a csapat az edzőváltás miatt, de Gálhidi György személyében egy kiváló edző vette át az irányítást a csapat élén. Egy küzdelmes, presztízs meccsre számítok. Úgy gondolom, mivel fiatal a csapatunk 1-2 rutinos játékossal, mindenki szeretne bizonyítani ebben az osztályban. Ehhez jön még a jó öltözői hangulat és az egymásért való küzdés, amit a Hatvan elleni mérkőzés is bizonyít. Nagyon szeretnék az első 10-ben minél előkelőbb helyen végezni!”

Pálvölgyi Balázs: „Ahogy minden csapat felkészül ellenfeléből, úgy mi is ezt tesszük. Sajnos a Hatvan ellen két sztenderd játékosunkat kiállították, de a mesterünknek ez ellen is van ellenszere, hogy a legerősebb csapatot küldje fel a pályára.  Nekünk - úgy érzem - most nincs veszítenivalónk, tudjuk nagyon jól, milyen erőt és jó csapatot képvisel a Barcika, de azt biztosra tudom mondani: pontért és pontokért megyünk Barcikára és igazán nagyon jó mérkőzésre számítok!”

Osváth Sándor: „Nagyon várjuk a vasárnapi mérkőzést, a csapat jó hangulatban készül. Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, ahol szerintem a helyzetkihasználás fog dönteni. A csapatunk nagyon jó formában van, ezt mutatja, hogy 9 emberrel játszottunk döntetlent a még veretlen Hatvan ellen. (Kis szerencsével még nyerhettünk is volna). Minden meccsen a győzelemre játszunk, célunk egyértelműen a top 5.”

Nagy Dávid: „Reménykedtünk a jó szezonkezdetben, egy-két meccstől eltekintve pozitívnak értékeljük a bajnokság eddigi szakaszát. Úgy gondolom, az eddigi teljesítményünk leginkább az összeszokottságnak tulajdonítható, illetve pontszerzéseink esetén mindig volt 2-3 átlag feletti teljesítmény a csapatban, ami segített átlendíteni a holtpontokon. Célunk a bajnokságban, hogy gyűjtögessük a pontokat, igazából a középmezőny elejére szeretnénk odaérni, jelenlegi helyzetünkben ezt látjuk reálisnak. A vasárnapi mérkőzés szerintem kiélezett lesz, ugye tavaly mindkét mérkőzés döntetlen lett, ami hétvégén is megismétlődhet. Nem téveszt meg bennünket a Barcika eddigi felemás szereplése, nagyon jó a garnitúra, sok jó képességű játékossal, akik az edzőváltás után biztosan bizonyítani szeretnének. Felkészültünk a Barcika erősségeire és tudjuk a gyenge pontjaikat is, mindenképpen pontszerzésben gondolkodunk.”

Téma: "Célunk egyértelműen a Top 5"

Dátum: 2014.10.11

Feladó: shift1

Tárgy: holnapi meccs

Kíváncsi leszek, melyik hadrend lesz holnap. 1 vagy a 2 csatáros. Mindenki aki pályán lesz gondolom bizonyítani akar, viszont csodát egyelőre nem várhatunk. Akarat legyen és győzzünk holnap.

Dátum: 2014.10.12

Feladó: Peti

Tárgy: Re:holnapi meccs

Szerintem marad az egy csatáros játék,viszont Gálhidi filozófiája szerint.Vagyis megköveteli ennek a szisztémának a korszerű alkalmazását,azaz a védőket feljebb tolja,és a középpályásoktól elvárja ,hogy felérjenek a csatár mögé a támadásoknál,és szervezzék a játékot.Meg fog szünni az alibizés,labda vagdosása előre,és az elbújás.Jó lesz ez szerintem.Sokkal látványosabb játékot várok.

Dátum: 2014.10.12

Feladó: shift1

Tárgy: Re:Re:holnapi meccs

Erre kíváncsi vagyok, ez így OK lenne.

Volt aki látta az edzéseket hétköznap? Mennyire volt kemény?

Dátum: 2014.10.12

Feladó: Peti

Tárgy: Re:Re:Re:holnapi meccs

Nagyon jó edzések voltak,és logikusan felépítve..
Pörgős,és kemény volt az eleje,hét vége felé már a meccsrehangolással,taktikai elemekkel bőven tüzdelve.
Jó munkát végez Gálhidi,és idővel ez eredményeket is hozni fogja.

Tételek: 1 - 4 ból 4

Új hozzászólás hozzáadása