Esély-lesés...

2013.08.16 05:27

Csapatunk szombaton a Felsőtárkány elleni mérkőzéssel elkezdi a 2013/14-es harmadosztályú bajnokságban való menetelést. Ezúttal a keret játékosait bírtak szóra annak érdekében, hogy kicsit minden szurkoló képben legyen, ők hogy látják az esélyeinket, illetve miképpen vélekednek az előttünk álló szezonról.

Négy kérdést tettünk fel a játékosoknak:

  1. Mit vársz a csapattól a 2013/14-es bajnoki évben?
  2. Mit vársz a saját teljesítményedet, csapatbeli helyedet illetően?
  3. Kiket tekintesz fő riválisainknak a bajnoki küzdelmek során?
  4. Kitől vársz a csapatból kiugró teljesítményt, esetleg ki lehet a házi gólkirály?

 

Horváth Szabolcs: 1. A csapattól mindenképpen azt várják, hogy a mezőny elején legyünk, és a bajnoki cím megszerzése egyértelműen a cél mindenki számára. Úgy gondolom, az idei szezonunk lesz a legnehezebb, de szeretnénk minél több meccset megnyerni, hogy a bajnokság végén az élen végezhessünk.

2. Szeretnék minél többet játszani, hozzásegíteni a csapatot a jó szerepléshez, bár nehéz lesz, mert minden pozícióba van elegendő jó képességű játékos, és - ugye - van egy szabály, miszerint két 21 év alatti játékosnak a pályán kell végig lenni. Ez esetben az egyik játékos valószínűleg Czető Márk lesz, de azon dolgozok, hogy én kezdjek a meccseken. Baloldali védőként szerepelnék majd természetesen most is, ha játszok, esetleg bal oldali középpályásként, ha a taktika úgy hozza.

3. Ide sorolnám a Putnokot mindenképpen, de a Felsőtárkány is igen jól igazolt. A kérdésre a választ csak pár forduló múlva tudjuk majd igazán megadni.

4. Szabó Viktortól és Molnár Gabitól várhatunk kiemelkedőt igazán, mivel gólerős játékosok, de hogy eredményesek legyünk, mindenkinek ki kell vennie a részét mindenből. Hogy ki lehet gólkirály, most még nem tudnám megmondani, de szerintem Davinak is lesz beleszólása ebbe - maradjunk annyiban. De egyébként mindegy kik rúgják a gólokat, csak nyerjünk, én azt mondom, és nyerjük meg a bajnokságot!

 

Kádas István: 1. Mindenképpen azt , hogy végig pariban legyünk a feljutásért vívott harcban , hiszen az a célunk, hogy visszajuttassuk a csapatot a másodosztályba, de nem lesz egyszerű, hiszen sok jó csapat ellen fogunk mérkőzéseket játszani.

2. Szeretnék minél többet játszani a felnőtt csapatban, hiszen ezért szerződtem Barcikára, azonban nem lesz könnyű feladatom, mert jó játékosok alkotják a keretet. Az sem fog bántani, ha az U-21-es csapatban kell majd bizonyítanom.

3. Nem szeretek találgatni, az a csapat fog feljutni, amelyik a legkiegyensúlyozottabb teljesítményre lesz képes. Ha mégis kellene egy csapatot említenem, akkor az a Létavértes lenne.

4. Molnár Gabi fiatal kora ellenére meghatározó játékosa lehet a csapatnak, házi gólkirály pedig az összes csatárunk lehet.

 

Szabó Viktor: 1. Ez a bajnokság szerintem nagyon kiegyensúlyozott lesz, sok erős csapattal. Színvonalában - úgy gondolom - közelíteni fog a tavalyi NB 2-höz, bárki megverhet bárkit, úgyhogy minden mérkőzésnek nagy jelentősége lesz, és minden pontért meg kell küzdeni. A csapat felé nagyok az elvárások, ami remélhetőleg pozitívan hat majd ránk, szeretnénk a dobogóra állni, és lehetőleg a legfelső fokára.

2. Magamtól is sokat várok, szeretném minél több góllal és gólpasszal segíteni a csapatot. Befejező csatárként fogok játszani, és leginkább a gólokért leszek felelős, persze ahogy a csapat összes játékosának, nekem is ki kell vennem a részem a védekezésből, de igyekszem majd helytállni.

3. Igazán nem ismerem a mezőnyt, nem sokat játszottam NB 3-ban, de azért vannak információim. Véleményem szerint a Putnok, a Létavértes és a Felsőtárkány lesznek a legfőbb riválisaink.

4. Szinte mindenkitől szükség lesz kiugró teljesítményre a szezon során. Molnár Gabi, Nyitrai Dávid,a spanyolok és köztem fog eldőlni a házi gólkirályi cím, bár ezzel aligha mondtam újdonságot.

 

Illés Richárd: 1. Bizakodva vágunk neki a bajnokságnak, de az elsődleges cél az NB 2-be jutás.

2. Próbálom a maximumot nyújtani minden egyes meccsen, és igyekszek megfelelni az elvárásoknak. Úgy dolgozok, hogy a szakmai stáb elégedett legyen velem, és remélem, minél több játéklehetőséget kapok majd, és segíteni tudom a csapatot, hogy minél eredményesebbek legyünk.

3. A legnagyobb riválisnak a Putnokot tartom, a két város igazi ősrivális.

4. Mindenkitől maximális odaadást, kemény munkát, összetartást, és egymásért való harcot várok minden egyes meccsen. Így lehetünk igazán ütőképesek. A házi gólkirályi címre többen is rászolgálnának, nem szeretnék nevesíteni senkit. Mindegy egyébként, hogy ki rúgja a gólokat, a lényeg, hogy az ellenféltől mindig legalább egy góllal többet rúgjunk, és akkor nem lesz probléma.

 

Kleiber Dávid: 1. Azt gondolom, hogy egy fiatal, jó erőkből álló csapat lesz a miénk, minden mérkőzésen győzni szeretnénk. Kellő odafigyeléssel és fegyelmezett játékkal a bajnokság esélyesei lehetünk, és bízom benne, hogy a következő szezonban újra NB 2-es csapata lesz Kazincbarcikának.

2. Sajnos az elmúlt években három komoly térdsérülésem is volt, ami miatt nagyon sokat kellett kihagynom, de - hála Istennek - újra pályán lehetek. Megteszek mindent annak érdekében, hogy utolérjem magam, és minél hamarabb a csapat segítségére legyek. Borbély Péter és Vincze Ricsi is segít ebben, ami nagyon fontos.

3. Felsőtárkány, REAC, Ebes, Cigánd, Létavértes. Ezekről a csapatokról gondolom, hogy meghatározóak lehetnek a bajnokságban. Természetesen rajtunk kívül!

4. Több tehetséges játékosa is van a klubnak, én Nyitrai Dávidtól és Molnár Gabitól várok fiatal koruk ellenére is kiemelkedőt. Házi gólkirály remélem Szabó Viktor lesz.

 

Tóth András: 1. Nagyon remélem, sikerül visszakerülnünk a másodosztályba.

2. Igazából harmadik számú kapusként számít rám a mester, az U-21-es csapatban játszok.

3. Putnok, Eger, DVSC-Létavértes, akik főbb riválisok lehetnek szerintem

4. Szabó Ádám, Komlósi Ádám rutinja sokat segíthet, a középpályán Kovács Péter, csatárok közül Szabó Viktor, de az egész csapat véleményem szerint helyt fog állni a mérkőzéseken.

 

Nagy Péter: 1. Azt várom, hogy versenyben legyünk a bajnoki címért, de nem lesz egyszerű, sok a jó csapat.

2. A védelem jobb oldalán számít rám az edző, bár volt olyan felkészülési meccs, ahol balhátvéd voltam.

3. Nagyon kiegyensúlyozott lesz a bajnokság, szinte minden meccs háromesélyes lesz. Akiket kicsit erősebbnek gondolok a többi csapatnál, az a Felsőtárkány, a Putnok, a Létavértes és a Barcika. Szerintem ezen négy csapat közül kerül ki a bajnok.

4. Szabó Viktortól és Molnár Gabitól várom, hogy támadásban a csapat vezéregyéniségei legyenek,Viktor lesz a csapat házi gólkirálya!

 

Francisco Salvador Ela: 1. Egyértelmű cél, hogy visszakerüljön a csapat az NB 2-be.

2. Teljesen mindegy, hogy a bal oldalon játszok, vagy klasszikus csatárként, az a lényeg, hogy segíthessek a csapatnak. Az előző szezonban nehezteltem az edzőre, amiért nem kaptam sok lehetőséget, most viszont szeretnék bizonyítani, és jó teljesítményt nyújtani.

4. Mindegy, ki rúgja a gólokat, csak győztesen hagyjuk el a pályát.

 

Szabó Ádám: 1. Személy szerint szeretnék bajnokságot nyerni, mióta itt vagyok, túl sok sikerben nem volt részem. Ez a klub megérdemli az NB 2-őt, a múltja alapján mindenképpen. Most minden rajtunk múlik, mi írjuk a jövőt!

2. Minden meccsen a pályán akarok lenni, ha nem jön közbe sérülés és eltiltás, akkor ez megvalósulhat. Komlósi Ádám a csapatkapitány, ha nem játszik, a helyettese vagyok, de enélkül is hallgatnak rám a srácok. Személy szerint a szezon végére örülnék neki, ha mi kapnánk a legkevesebb gólt. Szerencsére kapus poszton is jól állunk, mind Tarr Tibi, mind Tóth Bandika feltörekvő, tehetséges fiatal, lehet rájuk számítani.

3. A Putnok, a Létavértes, a Felsőtárkány, az Eger, a REAC és még az Ebes csapatát is ide sorolnám. Tehát nem lesz ez egy egyszerű menet!

4. Mindenképp csapatként kell jól működni a gépezetnek, nem szabad egyéni érdekeket nézni, az csak árt. A csapat a legfontosabb! Mégis megemlíteném Molnár Gabikát, ő nagy hasznunkra lesz majd, remélhetőleg nem rúgják agyon minden meccsen. Gólokat és gólpasszokat várok tőle. Gólkirály? Legyen 15 góllal a szezon végén 4 játékosunk is! Nagyon nehéz szezon előtt állunk, remélem a szurkolók buzdítanak minket, és mellettünk állnak majd. Sokat jelent majd ez a társaságnak, és remélem, minél többen kijönnek a meccseinkre, és ha tehetik a közeli idegenbeli meccsekre is, hogy meccs után együtt tudjunk énekelni!

 

 

Téma: Esély-lesés...

Dátum: 2013.08.16

Feladó: szupergo

Tárgy: Ellenfelek

Többek szerint is a Felsőtárkány a Putnok és a Létavértes lehet a legjobb 3 csapat. Nos, pont így jönnek sorban az első három fordulóban, vagyis már augusztusban meg fogjuk tudni, hogy mit érünk.

Dátum: 2013.08.16

Feladó: shift1

Tárgy: Re:Ellenfelek

Igazad van szupergo. Nagy kérdés lesz, hogy ez a gyakorlatilag új csapat mennyire van összeérve. Elvileg megvagyunk létszámban, majd kiderül. Támadóból sem 1 kóborol majd a pályán. A védelemtől félek egy kicsit. Érdekes, hogy Salvadort mint lehetséges gólkirályt senki nem nevezi meg... Remélem tudnak a fiúk egymásért küzdeni, és nem lesz széthúzás! Ha azt írjátok, hogy Borbély kemény kezű edző, az csak jó hír. Látni fogjuk úgyis, mennyire él a játékkal együtt a kispadról, vagy sz*rik rá, mint Kiprich tette.

Tételek: 1 - 2 ból 2

Új hozzászólás hozzáadása