Győzelem a Tárkány ellen

2013.07.25 05:06

Tegnap semleges pályán, Novajon mérkőzött meg egymással csapatunk és az ugyancsak harmadosztályú, ráadásul a csoportunkban szereplő Felsőtárkány. A KBSC felállása a következőképpen nézett ki: Tarr – Nagy P., Komlósi, Menyhért, Czető – Kovács P., Kovács B., Nyitrai – Molnár, David – Szabó V. A szünetben komoly vérfrissítésre került sor, hiszen pályára lépett a második felesben Szabó Ádám, Nyisalovits, Treznai, Illés, Süttő, Kádas és Horváth Szabolcs is.

Nos, mindkét csapat előtt számtalan helyzet adódott, mindkét pályára lépő kapusunk került izzasztó helyzet elé, de a tárkányiak kapusa sem unatkozott. Úgy tűnik, az első hét fáradsága lassan kezd kimenni a játékosok lábából, hiszen már sokkal frissebben mozogtak, mint az előző edzőmeccsen. A tárkányi sárkányok csupán 11-esből voltak képesek bevenni a kapunkat, míg mi Nyitrai, Molnár és Süttő révén három góllal is megterheltük kapujukat, így győztesen vonulhattunk le a pályáról.

A hírek szerint még 4 próbajátékos érkezése várható, köztük van védő, középpályás és csatár is.

Folytatás holnap (figyelem! a szombatra tervezett meccs péntekre került át!) 17 órától az előző szezonban még NB 1-es Eger otthonában. Bár ez az Eger már nem az az Eger, mindenesetre jó meccs várható, hiszen a hevesiek tegnap – ugyancsak edzőmeccsen – hozzánk hasonlóan imponálóan, 5-1-re verték a Tiszafüred csapatát.

Téma: Győzelem a Tárkány ellen

Dátum: 2013.07.26

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

Bogáti már gólt is rúgott Siófokon. Remélem Salvador nem sérült le megint.

Dátum: 2013.07.25

Feladó: szupergo

Tárgy: edzőmeccs

Salvador hol volt?
A DVTK elengedi Bogátit. Nem voltam tőle elmosva tavasszal, de az NBIII-ba beférne hozzánk.
A további kiszemeltekről van valami információ?
Hazai edzőmeccs egyáltalán nem várható? (2 pályánk van...)

Dátum: 2013.07.25

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:edzőmeccs

Magamnak válaszolok.
Bogáti Siófokon próbázik. Tényleg azt hiszi minden - a tavaszi KBSC-be sem beférő - játékos, hogy ő az 1. vagy a 2. osztályba való? Többen pofára fognak esni.

Dátum: 2013.07.26

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:edzőmeccs

Szerintem kétesélyes. Ha tényleg komoly edzésmunka lesz mögöttük, lehet, hogy meg fogunk lepődni mire is képesek az itt nem sokat mutató játékosok.

Dátum: 2013.07.26

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:Re:edzőmeccs

A végén még kiderül, hogy világverő csapatunk volt, csak nem tudtunk róla...

Dátum: 2013.07.25

Feladó: Barcika

Tárgy: edzőmeccs

Ezt az eredményt az első fordulóban is elfogadnánk! :)

Új hozzászólás hozzáadása