"Ha most se tud győzni a Barcika, akkor szinte nincs esélyük a bentmaradásra!" Ahogy Kispesten várják...

2013.05.01 04:37

Fejes János: "Mindenféleképpen nagyiramú, hajtós meccsre számítok, mivel a Barcika az "életéért" küzd, mi pedig saját magunkért.... Ahogy láttam, a Barcikának nem ment a legjobban az utóbbi hetekben, de ez nem ad semmilyen előrejelzésre okot, hiszen az ősszel itthon megtréfáltak minket. Külön pikantériája a mérkőzésnek a kölcsönben lévő Honvéd-játékosok szereplése ellenünk, hisz biztosan fog bennük dolgozni valamiféle bizonyítási vágy."

Futó Zsombor: "Egy nagyon színvonalas, jó iramú, sok gólhelyzettel dúsított mérkőzést várok, természetesen vendéggyőzelemmel.  Persze ezzel nem akarom lebecsülni a hazaiakat, mert egy nagyon jó erejű gárdával fogunk találkozni, és annak ellenére gondolom így, hogy az utolsó hetekben nem úgy megy a Barcikának, mint ahogy a tavasz első pár mérkőzésén ment. Ennek ellenére is úgy gondolom, háromesélyes a mérkőzés, de remélem, a mi csapatunk mostani jó formája tovább folytatódik, és be fogjuk tudni gyűjteni a három pontot."

Lengyel Gyula: "Úgy gondolom, nehéz megjósolni a meccs végkifejletét, a Honvéd 2 jelenleg jó formában van, így még Kazincbarcikán is komoly esélye van a győzelemre. A személyes véleményem alapján, ami lehet, kissé elfogult, a Honvéd 2 sikerével fog zárulni a mérkőzés."

Gengeliczki Gergő: "Mindenképpen egy agresszív, győzni akaró Kazincbarcikára számítunk, akik bent akarnak maradni a másodosztályban. Egy jó iramú, küzdelmes mérkőzésre számítunk, de mindenképpen győzni utazunk Barcikára! Volt csapattársaink ellen pedig külön öröm lesz pályára lépni. Reméljük, hogy a jó időnek, és a szabadnapnak köszönhetően sokan lesznek a mérkőzésen!"

Daru Bence: "Egy nagyon nehéz, hajtós meccsre számítok, de úgy gondolom, mi mindenkèppen a három pontért utazunk le, és próbálunk revánsot venni az őszi szezonban elszenvedett vereségért!"

Debreceni András: "Nagyon szívesen megosztanám a gondolataimat, de sajnos le vagyok tiltva mindennemű nyilatkozattételről...Úgyhogy, sajnos nem tehetem. De szerdàn találkozunk!"

Vereckei Dániel: "Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Biztos vagyok benne, hogy a Barcika mindent meg fog tenni a győzelemért, hiszen a bajnokság vége felé közeledve minden pont nagyon fontos számukra. Úgy érzem, hogy mi nagyon jó formában vagyunk, sorra nyerjük a meccseket, ezért talán mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Kíváncsian várom, hogy Vólenték milyen játékot fognak produkálni."

Lőrinczy Attila: "Mindenféleképpen kemény és hajtós meccssre számítok, úgy gondolom, hogy hazai pályán mindent meg fog tenni a Barcika, de mi is három ponttal szeretnénk távozni."

Bobál Gergely: "Mindenképpen Honvéd győzelmet várok. Utóbbi két meccsünket megnyertük, jó formában vagyunk és győzelemre játszunk majd."

Varga Máté: "Nagyon kemény, hajtós meccsre számítunk! Nyerni megyünk Barcikára, de nem lesz könnyű elhozni a három pontot. Kazincbarcika küzdeni fog azért, hogy életben tartsa a bentmaradási esélyeit, tehát egy fantasztikus meccs lesz, én úgy érzem."

Csontos Ádám: "Szoros meccsre számítok nagyon, hiszen ha most se tud győzni a Barcika, akkor szinte nincs esélyük a bentmaradásra! Plusz motiváció lesz még a hazaiaknak, hogy sokan fogják őket buzdítani, hiszen ha jól tudom, akkor egy munkaszüneti napon van a mérkőzés!"

Kovács Gergely: "Mi minden meccsre úgy megyünk, hogy nyerni szeretnénk, de tudjuk, hogy a Barcikának fontos ez a meccs, mivel szeretnének jövőre is NB 2-ben játszani, ezért hajtós, jó meccsre számítok. Jó lesz a volt csapattársak ellen játszani."