Hát akkor fogadkozzunk mi is...

2013.04.09 04:47

Természetesen a mi játékosaink sem a tisztes vereség reményében kelnek útnak, nézzük, mit várnak a mai meccstől:

Privigyei Ádám: „Csak a győzelemben gondolkodom, más meg sem fordul a fejemben! Most ha sikerül nyernünk, akkor leszakítjuk magunkról a riválisokat. Nagyon fontos találkozó jön, szoros meccsen 2-0-ás győzelmet várok a csapattól. Nem hiszem, hogy a Cegléd rövidpasszos játékot választ ellenünk, akaratban pedig nem lehet ellenfelünk, mindenáron győzni megyünk Ceglédre!”

Szabó Ádám: „Pontszerzést várok, de bennünk van a győzelem is. Nehéz mérkőzés lesz, a Cegléd masszív csapat, főleg otthon, régóta együtt vannak!”

Nyisalovits Donát: „Mindenképpen győzelmet várok. Cegléden sem fognak mellénk állni a bírók, de szerintem ennek ellenére elhozzuk a 3 pontot.”

Vólent Roland: „Mindenki tudja és átérzi, mennyire fontos a holnapi meccs, ezért úgy gondolom, nyerni megyünk! Kijavítjuk a Szolnok elleni meccset, és nyerünk!”

Horváth Szabolcs: „Ismét nehéz mérkőzésre számítok holnap Cegléden, de nem lehet más az eredmény, mint hogy mi hagyjuk el győztesen a pályát. Nyerünk 3:0-ra!”

Szala Ákos: „Mindenáron a három pontért utazunk Ceglédre, minden más eredmény csalódás lenne. A ceglédi meccs után sorra bajnokaspiráns csapattal találkozunk. Nem lebecsülve a Ceglédet, de ellenük mindenképpen 3 pontért megyünk.”

Kiprich Dániel: „Úgy gondolom, hogy akár gólokkal is nyerhetünk. Én sima Barcika-győzelmet várok!”

Bogáti Péter: „Holnap egy nehéz meccsen nyernünk kell, ezért belehajtjuk magunkat a győzelembe, és 110%-ot nyújtva, nyerni fogunk 2-0-ra.”

Fehér Balázs: „Mivel sajnos az elmúlt két meccsen legalább 3 pontot engedtünk kicsúszni a kezeink közül, így most mindenképpen nyernünk kell! Nem számítok könnyű mérkőzésre, meg kell küzdeni a pontokért. Úgy gondolom, teljesen mindegy milyen körülmények közt, de haza kell hoznunk a 3 pontot, amire képesnek is érzem a csapatot!”

Póser Dániel: „Bízok a csapatban, és nyerni fogunk! Szükségünk van a három pontra, és ezért mindent megteszünk!”