Holnap ne menjetek a Petébe!

2014.02.04 15:44

Holnap délután 14 órai kezdettel az NB 2-es Kisvárdával mérjük össze az erőnket, de előre szólnék mindenkinek, hogy ne a Pete műfüvén keresse a fiúkat, mert az eredeti tervekkel szemben Tiszaújvárosban kerül megrendezésre a találkozó.

Holnapi ellenfelünk a másodosztály 14. helyén telel, 4 győzelem mellett 5-ször remiztek, és 7-szer hagyták el vesztesen a pályát. Mivel a csoportból hárman zúgnak le a háromba, túlzottan nyugodtak nem lehetnek, erre utal az is, hogy olyan játékosok szignózták már alá szerződésüket a várdaiaknál a téli szünetben, mint a volt fradista Bognár Zsolt, Kövesdről Irhás, a kameruni Mboussi, Popovics (Nyíregyháza), valamint a legutóbb a Vasasban futballozó Venczel. A sor azonban még nem biztos, hogy véget ért, hiszen a tárgyalások zajlanak a korábbi 46-szoros válogatott Bodnár „Boci” Lászlóval és a régebben stabilan az első osztályban játszó Gyánó is képben van.

A távozók listája nem túl méretes, és nem is hemzseg a „nagy nevektől”: Barzó és Lakatos Cigándra költözött, Kapacina visszatért a Honvéd tarcsijába, 3 játékosra viszont nem tartanak igényt, biztos nem a bennük feszülő hatalmas spiritusz miatt.

Ősszel lőtt 8 gólja miatt a Tarjánból tavaly júliusban igazolt brazil Ramos egész kurrens árucikk lett a piacon, de állítólag nem eladó, a másik csatárposzton az Egerből elcsábított (de tavaly tavasszal Puntokon játszó) Pavlov szerepel(het).

Nálunk a sérülést szenvedett Molnár kivételével most már állítólag mindenki a fedélzeten, így Jabilföldön talán már Demkó is megtekinthető lesz, de Szabó Ádám és Komlósi biztosan. A jó szeműek, ha minden igaz, két próbajátékost is felfedezhetnek, róluk a holnapi napig még nem tudjuk fellibbenteni a fátylat, csatár is lesz, nyugi!

 

Hajrá Barcika!

Téma: Holnap ne menjetek a Petébe!

Dátum: 2014.02.06

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

4-4-3 már érdekesebb formáció. Olasz Jani meg Kovács Szilárd akkor az új emberek. Erősebb csapattal álltunk ki érzésem szerint mint a múlt héten itthon, és mégis kikaptunk. Jó, ez edzőmeccs, de akkor sem jó eredmény. Érdekes hírek.

Dátum: 2014.02.05

Feladó: shift1

Tárgy: csatár

Nem sírom tele a zsebkendőmet, mert nem csak a csatár a lényeg, hanem a MINŐSÉGE. Engem ez érdeklne, hogy valami jó játékos, vagy pedig olyan próbázik nálunk, aki nem kell sehová sem.

Dátum: 2014.02.04

Feladó: szupergo

Tárgy: Molnár?

Vannak-e új hírek (de legalább "biztos forrásból származó" pletykák) Molnár Gabi esetleges eligazolásával kapcsolatban?

Dátum: 2014.02.04

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Molnár?

Pár napon belül eldől.

Tételek: 1 - 4 ból 4

Új hozzászólás hozzáadása