Holtszezon III.: Távozók és próbázók

2014.01.21 07:35

A szerencsi teremtornán – ahogy már bizonyára hallottátok, olvastátok – a harmadik helyet szerezte meg csapatunk, a torna legjobb kapusa Szabó Ádám lett, ezúton is gratulálunk neki.

Hétfőn – természetesen – folytatta a felkészülést csapatunk, és ha nem is a beharangozott játékosok érkeztek, 3 próbázó azért szerelést húzott. A pénteken közzétett nevek közül Jancsó – habár szívesen megnézte volna a szakvezetés a fiatal balszellőt – nem érkezett meg, sőt, eltűnt, mint a kámfor. Habár nem hinném, hogy olvassa lapunkat, pedig szívesen megkérdezném, mennyivel nagyobb kihívás a Megye 2-ben sínylődni egy fiatalembernek, mint az NB 3-ban a feljutásért küzdeni, de hagyjuk… Akit a Vasasból emlegettünk, az tulajdonképpen nem is Oláh (félrehallás történt, elnézést érte), hanem Omar El Sherif, a Vasas Kubala Akadémia 19 éves védekező középpályása. Nos, a miskolci születésű, diósgyőri nevelés megérkezett, próbálja bizonyítani tehetségét. Ősszel az első osztályú U21-es bajnokságban 4-szer jutott szóhoz, gólt nem szerzett.

Ugyancsak nálunk próbázik Krajnc Balázs, akinek a neve azért már ismerősebb lehet a futballberkekben járatosabbaknak. Balázs 27 éves, ugyancsak diósgyőri nevelés. Már 17 évesen bemutatkozott a Diósgyőr színeiben a legfelső osztályban, 2005-ben az U19-es válogatottba is meghívást kapott. Ugyanebben az évben megyénk legjobb utánpótláskorú labdarúgójának választották az irányító középpályást. A 2005/06-os szezonban a Tuzsér csapatában játszott, NB 2-be való feljutásukhoz 13 meccsen 9 góllal járult hozzá. 2007-ben az NB I-ben szereplő Nyíregyháza focistája lett, igaz, egyetlen bajnokin jutott csak szóhoz. A következő állomást az NB 3-as Békéscsaba jelentette (13 meccs 6 gól), majd Baján (13 meccs 4 gól) és Bőcsön (7 meccs, 1 gól) is megfordult. 2010-ben szerződött az osztrák Oberpetersdorf csapatához, ahol akkoriban Horváth Ferenc is kergette a labdát, 15 meccsen 4 gólig jutott. Ősszel angol amatőrcsapatban, a hatodosztályban futballozott munka mellett, most viszont megpróbálkozna még a visszatéréssel, kérdés, milyen állapotban van, képes-e segíteni céljaink elérésében.

Információink szerint a vártnál kisebb lemaradással rendelkezik a kétségtelenül komoly játéktudású középpályás, és ha a tesztelésen továbbra is meggyőzően teljesít, akár még szerződést is kaphat. Klasszikus irányítót játszik, remekül lő, de elsősorban nagyon jól lát a pályán, kiváló alternatívája lenne Gabikának.

Egy harmadik játékos is próbálkozik, akinek a személyét egyelőre sajnos nem tudjuk felfedni, idén 20 éves lesz, ősszel 2 gólt szerzett a támadóként bevethető játékos. Ne gondoljatok nagy névre egyébként.

A meglebegtetett „a csoport legjobb balszélsője” ugyancsak eltűnni látszik az életünkből, mivel én még kicsit mindig reménykedem benne, hogy előkerül, egyelőre nem írnám le, kiről is van szó.

Elképzelhető, hogy Borbély Bálint „bepróbálkozik”, őt a szerelem ide köti, a Szegedben meg nem nagyon kapott szerelést. Leigazolásának esélyét nagyban csökkenti, hogy azon a poszton – a védekező középpályás posztján – vagyunk a legtöbben, ráadásul ne feledjük, hogy Demkó is ott próbálkozik.

És még egy hír a végére: Horváth Szabolccsal és Tátrai Gergővel a tegnapi napon szerződést bontott klubunk. Szabolcs távozása nem meglepő, mi is megpendítettük már ennek lehetőségét korábban, Titi viszont munkahelyi elfoglaltsága miatt csupán heti két edzést tudott volna már vállalni, amit ő is érzett, hogy kevés. Megyei első osztályú csapatban folytathatja. Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

A vezetés a további keretszűkülés következtében 5-6 új játékos szerződtetését tervezi…

Téma: Holtszezon III.: Távozók és próbázók

Dátum: 2014.01.24

Feladó: shift1

Tárgy: pálya

Ez a műfüves pálya is első perctől csak problémákat szól. Továbbra is várom 2 befejező csatár bejelentését.

Dátum: 2014.01.22

Feladó: Mikibá

Tárgy: Torna..

Nem indulunk a Borossi-n?????

Shame....

https://www.boon.hu/xxix-dr-borosi-laszlo-teremlabdarugo-emlektorna/2461426

Dátum: 2014.01.21

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: RE. Szupergo

Talán nem kellett volna az egyik legnagyobb rivális vezetőségi tagjának cégére bízni a kivitelezést...

Dátum: 2014.01.21

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:RE. Szupergo

Tehát probléma van vele? Gondolom a kivitelezés előtt készült valami szerződés és nem az van benne, hogy direkt olyat csináljanak, ami nem felel meg, ugye? Bár, ahogy a klubot vezetik pár éve...

Dátum: 2014.01.21

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:RE. Szupergo

Annyit tudok, hogy Megye I-es bajnokira megfelelő, NB 3-asra nem...

Dátum: 2014.01.21

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:Re:RE. Szupergo

Na, ez akkor most vagy hűtlen kezelés a klub illetékese (ostobán rendelte meg a munkát), vagy kártérítési per a kivitelező ellen. Lehet választani! De felelősnek lenni kell. Kellene...

Dátum: 2014.01.21

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:Re:Re:RE. Szupergo

Nem a pályával van a gond,hanem a "körítéssel". Nézőtér,ilyesmi.

Dátum: 2014.01.21

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Re:RE. Szupergo

Azokért viszont nem igen lehet felelős a pálya kivitelezője. De a klub sem igen. Az az átkozott pénz...
(A megjegyzésed így viszont félrevezető volt.)

Dátum: 2014.01.21

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Re:Re:RE. Szupergo

A megjegyzésem arra vonatkozott,h állítólag a műfű minősége nem a legjobb.

Dátum: 2014.01.21

Feladó: szupergo

Tárgy: (el)igazolások

Fogyunk szépen...
Tudja valaki, hogy a műfüves pályánk miért nincs hitelesítve? Valamiért nem felel meg az előírásoknak, vagy egyszerűen csak nincs, oszt jó napot?

Tételek: 1 - 10 ból 10

Új hozzászólás hozzáadása