"Igazi presztízsmérkőzés előtt állunk..." - A tiszaújvárosi játékosokat kérdeztük

2013.11.16 05:18

Természetesen most is kíváncsiak voltunk, a mai ellenfél – a Tiszaújváros – játékosai miként várják a megyei rangadót.

Dávid Zoltán: „Nem számítok könnyű mérkőzésre, mert a Barcika masszív csapat, amit a kapott góljaik és a tabellán elfoglalt helyük is nagyon jól mutat, de ennek ellenére, remélem, Újvárosban tartjuk a három pontot.”

Polényi Tamás: „Mivel borsodi rangadó lesz, ezért biztos vagyok benne, hogy mind a két csapat oda fogja tenni magát, és a győzelemre fog hajtani. Abban biztos vagyok, hogy akik kilátogatnak a hétvégi összecsapásra, jó mérkőzést fognak látni.”

Stefán Tamás: „Igazi borsodi rangadóra számítok, ahol hasonló képességű csapatok találkoznak. Úgy gondolom, hogy az Eger és a REAC elleni győzelmünk után megfelelő lelki erővel vágunk neki a mérkőzésnek. Igaz, lesznek hiányzóink, de csapatunk rendelkezik elég játékossal, így - mint minden meccsen - a győzelem megszerzése a cél számunkra hazai pályán.”

 Lippai Gergő: „Nehéz mérkőzésre számítok, egy nagyon jó csapat ellen, de bízom benne, hogy otthon tudjuk tartani a 3 pontot. Ehhez fegyelmezetten és koncentráltan kell játszanunk. Tippem 2:1 a Tiszaújvárosnak.”

Berecz László: „Nevelő egyesületem ellen mindenképp nehéz mérkőzésre számítok. Papíron erősebb a Barcika, és nálunk hétvégén hiányzók is lesznek (Fodor, Nagy Cs.), de én azt mondom, hogy hazai pályán reális esélyünk van a 3 pont megszerzésére. Ebben a szezonban még nem nyertünk borsodi rangadót, ennek a rossz sorozatnak szeretnénk véget vetni. Eléggé kiszámíthatatlan csapat vagyunk, képesek vagyunk bárkit megverni, ugyanakkor jóval gyengébbektől is ki tudunk kapni. NB3-as szinten erős csapatnak számítunk, tele rutinos játékossal. A tippem: 2-1.”

Sápi József: „Az elmúlt két mérkőzésen (Eger, REAC) sikerült begyűjtenünk a 6 pontot, így bizakodva várhatjuk a Kazincbarcika elleni hazai mérkőzést. Nyilván a Barcika szeretne az élmezőnyben "telelni", de mi is gyarapítani akarjuk pontjaink számát, így egy igazi ki-ki mérkőzést vívhat egymással a két csapat. Magas színvonalú, parázs hangulatú meccset várok, már csak azért is, mert mind a két csapatban vannak olyan játékosok, akik egykori klubjuk ellen fognak pályára lépni. Hazai pályán, csapatmunkával, a Mester által kidolgozott taktikával és szurkolóink biztatásával úgy gondolom, pontot illetve pontokat is szerezhetünk a kiváló erőkből álló bajnokesélyes ellen.”

Kőrösi Norbert: „Azt gondolom, igazán jó meccset láthatnak a kilátogató szurkolók. Két jó formában lévő csapat, két jó játékosokból álló gárda nagyon jó szakmai stábbal, tehát minden adott egy kitűnő mérkőzésre. Szeretnénk otthon tartani a 3 pontot, maximálisan kiszolgálni a közönséget, még ha tudjuk is: a két csapat más célokért küzd! Igazi háromesélyes borsodi rangadó lesz, ahol én természetesen bízom a csapatban, és remélem ponttal, pontokkal leszünk gazdagabbak.”

Török András: „Az elmúlt két meccsen görcsoldó győzelmet arattunk, ez mindenképpen jót tett az önbizalmunknak a "borsodi rangadó" előtt. A Barcika a bajnokság egyik nagy esélyese, hozzánk is kellő önbizalommal jöhetnek az eddigi teljesítményük, illetve a tabellán elfoglalt helyük alapján. Rangadónak titulálni a hétvégi bajnokit szerintem helytálló, s a rangadók sajátosságai, hogy mindig háromesélyes mérkőzések. Mindkét csapat jól ismeri egymást, több játékos (illetve tréner) itt is és ott is megfordult, így nem csak rangadó, hanem igazi presztízsmérkőzés előtt állunk. Mindentől függetlenül sportszerű, közönségszórakoztató mérkőzésen tiszaújvárosi győzelmet várok és tippelek, s ezt nem csak saját kincstári optimizmusom mondatja velem. Gratulálok a Barcika eddigi teljesítményéhez!”

Toplenszki Szabolcs: „Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mivel a KBSC jelenleg a csoport egyik legerősebb csapata. Több volt csapattársam is erősíti a keretüket, a rutin és a fiatalos dinamika egyaránt jellemző rájuk. Ennek ellenére bízok csapatomban, az elmúlt időszakban többször is bizonyítottuk, hogy Tiszaújvárosnak is remek csapata van, és mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy otthon tartsuk mindhárom bajnoki pontot. Ehhez több kell majd, mint 100%, de ezért készülünk hétről-hétre.”

Kerekes István: „Nekünk minden pontra szükségünk van a célunk eléréséhez. Volt KBSC játékosként nagyon furcsa érzés lesz nevelőegyesületem ellen játszani, hiszen majd életem felét nálatok töltöttem, értem el sikereket, és váltam azzá, aki lettem. Nagyon sokat köszönhetek a klubnak és a városnak. A két csapat célja nem azonos, a KBSC az NB2-be szeretne visszajutni, ami méltó is a múltjához, mi pedig stabil NB3-as csapat szeretnénk lenni. A Barcika 3 pontért érkezik hozzánk, mi viszont szeretnénk pontot vagy pontokat itthon tartani.”

Téma: "Igazi presztízsmérkőzés előtt állunk..." - A tiszaújvárosi játékosokat kérdeztük

Dátum: 2013.11.16

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

Gratulálok mindenkinek! Nyertünk, ez nem kis teljesítmény! Annak külön örülök ,hogy David felvette a ritmust, és rúgja a gólokat. Gratulálok mindenkinek, főleg Szabó Ádámnak a kivédett 11-ért!

Putnokon a menü szerintem kakashere lesz.

Dátum: 2013.11.16

Feladó: Papa

Tárgy: ++öröm

És a Létavértes 2:2-t játszott Hatvanban, így vezetünk 2 ponttal...

Dátum: 2013.11.16

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:++öröm

Most látom én is a focikatalogus.hu-n... Nagyon jó! Ráadásul hazai pályán kapott ki a Tárkány a REAC-tól és megint vesztett az Ebes otthon. Na őket a jövő héten el kell pofozni!
Ja, Putnokon mi lesz a vacsora?

Dátum: 2013.11.16

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:++öröm

Otthon ikszelt a Léta...

Dátum: 2013.11.16

Feladó: szupergo

Tárgy: +öröm

Plusz öröm, hogy Putnok hazai pályán csak egyenlíteni tudott és vesztett 2 pontot. Na, hátha még a Léta is betlizik...

Dátum: 2013.11.16

Feladó: szupergo

Tárgy: Gratuláció

Elsőként gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a tudósítás szerint nagy harc volt.

Tételek: 1 - 6 ból 6

Új hozzászólás hozzáadása