Ígéret, szép szó...

2014.07.28 14:59

Először is, amit megígértem – a következő szezonban az utánpótlás-csapatoknak a következő edzők tartják a tréningeket:

U21 – Vincze Richárd

U17 – Kálmán Vilmos

U15-U14 – Balogh József és Harnócz Róbert

U13 – Dávid Zoltán és Simon László

U11 – Simon László és Komlósi Ádám

U9 – Kovács Péter és Nagy Péter

U7 – Erdei János.

Az eredeti hírekkel ellentétben tehát, Baszos Balogh Józsi nem a Sajóvölgye NB 1-eseit vezeti a jövőben, hanem folytatja nálunk a munkát. Az edzések minden korosztály számára a héten elkezdődnek, állítólag az edzők minden növendéket értesítenek a pontos időpontról, az U9-esek például szerdán kezdenek, ez tutinak tűnik. Ha valakinek nem megy értesítés, vagy most szeretné a suhancot elindítani a CR-é válás útján, bátran érdeklődjön a klubnál!

A szombaton beharangozott Domokos mégsem jön, marad Ausztriában, Sárközi viszont remélhetőleg holnap már itt lesz az edzőmeccsen. Úgy néz ki, lesz még egy próbázó, de a nevét már csak babonából sem akarom közzétenni, annyit róla, hogy 21 éves, az előző idényben sokáig sérült volt, csoporttársunknál játszott. Ha pályára lép, úgyis láthatjátok. Illetve, ha egyáltalán megérkezik…

Most egy bő hétre szabadságra vonulunk, így formabontó módon én szeretném tőletek kérni, hogy számoljatok be (részletesen is lehet) a holnapi meccsről, mert sajnos ebből kimaradunk. Igazán hálás lennék! A vakáció után viszont jövő héten egészen biztosan jelentkezünk új írással, remélhetőleg már egy komoly csatárral többen leszünk akkorra!

Hajrá Barcika!

Téma: Ígéret, szép szó...

Dátum: 2014.08.24

Feladó: Szaszo

Tárgy: utánpótlás

Változatlanul nem értem, hogy a Sajóvölgye ifistái, valamennyi korosztály játssza a meccseket, tornákról tornákra járnak. A KBSC hol van, a KBSC-s gyerekek miért nem meccselnek, ha már egy helyre tartoznak? Őket miért nem viszik tornákra és edzőtáborba?

Dátum: 2014.08.14

Feladó: petya

Tárgy: utánpótlás

Ahhoz képest hogy arról volt szó hogy az U14-15-ben a sajó lesz a kiemelt és oda mehetnek úgymond a tehetségesebbek (már ha akarnak) U17-21-ben viszont a KBSC volt megnevezve erősebbnek.1 kezünkön meg lehet számolni mennyien jöttek át az említett korosztályokból ráadásul a tegnapi U17-21-es KBSC-Sajó edzőmeccseken a vendégek nyertek.Akkor most hogy is van ez ?

Dátum: 2014.08.10

Feladó: Szaszo

Tárgy: Utánpótlás

Részletek:
https://www.facebook.com/SajovolgyeFocisuli?fref=ts

Dátum: 2014.08.10

Feladó: Szaszo

Tárgy: Utánpótlás

Bizonyos dolgot nem értek. A Sajóvölgye Focisuli és a KBSC utánpótlás eggyé vált. A város 6 mFt-tal megfinanszírozta. Végig böngészve a Sajóvölgye Focisuli facebookos honlapját, csak az ő korosztályos csapataik vesznek részt tornákon, mérkőzéseken a saját edzőikkel, egyetlen KBSC-s csapat sem. Valamennyi csapatuk sorozatban játssza az edzőmérkőzéseket, de a KBSC-s nem.
Még a jelenlegi hétvégi tornán sem vesz részt barcikai utánpótlás csapat. Amennyiben egy irányítás alatt van, akkor mi ez a megkülönböztetés, a barcikai kis focistákat miért hagyják ki?

www.facebook.com/Sajóvölgye Focisuli
www.sajovolgyefocisuli.hu

Tételek: 1 - 4 ból 4

Új hozzászólás hozzáadása