"...jókor jött a pofon" - Vélemények a hétvégi meccs előtt

2013.09.12 05:33

A következőkben a két csapat játékosainak várakozásait olvashatjátok a hétvégi meccs kapcsán. A mieinktől azt is megkérdeztük, hogy értékelik a Nyírbátor elleni egy pontot.

 

Hatvan:

Hibó Imre: A Keleti csoport két meghatározó csapata játszik, ahol a győzelem nüanszokon múlhat, hozzáteszem hazai pályán az elmúlt másfél évben csak egyszer szenvedtünk vereséget (az első fordulóban a  HTE ellen), és szeretnénk, ha ez idén többet nem fordulna elő. A meccset az akarati tényezők és a kiemelkedő egyéni teljesítmények fogják eldönteni, és szerintem 2-1-re nyerünk.

 

Juhász Bence: Egy kiélezett, szoros mérkőzésre számítok, ahol döntő fontosságú lehet, hogy melyik csapat nyer több párharcot. A mi szempontunkból fontos, hogy végig koncentráltan és higgadtan futballozzunk. Úgy gondolom, egy jó iramú 90 percre van kilátás, aminek a végén remélem mi ünnepelhetünk győzelmet.

 

Sebe Attila: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert a Kazincbarcika egy rutinos csapat, hiszen tavaly még az NB2-ben szerepelt és nagyrészt megmaradtak a játékosok.  Egyértelműen vissza akarnak jutni, így kijelenthetjük, hogy egy bajnokesélyes csapat, ráadásul a legutóbbi hazai meccsüket nem tudták megnyerni, így ezt ki szeretnék javítani. Úgy gondolom, hogy a nehéz kezdésünk ellenére nagyon jól folytattuk, hiszen az utána következő mind a három mérkőzést magabiztosan megnyertük, így hazai pályán ezt a mérkőzést is meg akarjuk nyerni. Ráadásul nekem egy presztízsmeccs lesz, hiszen utánpótlásszinten 3 évet töltöttem el Kazincbarcikán.

 

Surányi Gábor: Nehéz mérkőzésre számítok, úgy gondolom, hogy a KBSC meghatározó csapat lesz ebben a mezőnyben. A mi csapatunk is kezd összeállni, jönnek az eredmények, és úgy gondolom, hogy ha azt a fegyelmezett játékot és győzni akarást tudjuk magunkkal hozni erre a meccsre is, ami eddig megvolt a csapatban, és ugyanúgy meg tudunk halni egymásért a pályán, akkor hazai pályán otthon tudjuk tartani a 3 pontot.

 

Franyó Róbert: Nem számítok könnyű mérkőzésre, hiszen a Kazincbarcika egy ponttal van mögöttünk. Mi mindent meg fogunk tenni a győzelemért, ebben biztos vagyok, és abban is, hogy azok a szurkolók akik kilátogatnak Hatvanba, egy jó mérkőzést fognak látni, aminek a végén reményeim szerint mi hagyjuk el győztesen a pályát.

 

Lázár Benjámin: Véleményem szerint nagyon küzdelmes mérkőzés várható, hiszen elmondható, hogy a Kazincbarcika jól kezdte a bajnokságot, még veretlenek, és véleményem szerint az élmezőnyhöz fog tartozni. Erős kerettel rendelkeznek, de úgy gondolom, hogy a hazai pálya mellettünk szól, és nem szakad meg a győzelmi sorozatunk. Egy nagyon kiélezett meccsen egy gólos hazai győzelmet várok.

 

Bárkányi Arnold: Szerencsére a csapat az első fordulóbeli böszörményi vereségen hamar túltette magát és zsinórban 3 győzelmet aratott. Hazai pályán mindenképpen szeretnénk folytatni ezt a jó sorozatot, hiszen ebben az új Nb3-as bajnokságban minden pontnak hatványozott az értéke, mert bárki legyőzhet bárkit. Tudom, hogy a Barcika is jó formának örvend, így mindenképpen egy jó mérkőzésre van kilátás, de úgy érzem, a hazai pályán egy góllal jobbak leszünk ellenfelünknél.

 

Ficsor Richárd: Nehéz mérkőzés előtt állunk, mivel a veretlen Barcikát fogadjuk, és a Kazincbarcika egy jó erőkből álló csapat. Zsinórban harmadik győzelmünket arattuk hétvégén az Eger otthonában, így magabiztosan várjuk a meccset. Mindent megteszünk, hogy egy újabb győzelmet szerezünk és a Barcika vereséggel térjen haza.

 

Mundi Zoltán: Nehéz mérkőzésre számítok egy jó csapattal szemben, de az előző fordulókban bizonyítottuk, hogy mi is egységes csapatot alkotunk. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy a 3 pontot otthon tartsuk. A találkozóra kilátogató nézők is jó mérkőzést fognak látni, ebben biztos vagyok.

 

KBSC:

Illés Richárd: Nagyon szomorú vagyok, hogy nem sikerült a hétvégén nyerni, és a saját teljesítményemmel sem vagyok elégedett, de a csapat még 10 emberrel is helyzeteket tudott kidolgozni, és így utólag elmondhatom, hogy a Nyírbátor csapata nem igazán ütötte meg a mi szintünket. Sajnos ez most így alakult. Nem kaptunk ki, szóval még veretlenek vagyunk a bajnokságban. A Hatvan jó csapat, de nekünk minden követ meg kell mozgatnunk, hogy győztesen térjünk haza. Tovább kell dolgoznunk, a csapatunk képzett, jó játékosokból áll. Most már a Hatvan elleni meccsre készülünk teljes gőzerővel.

 

Kádas István: Nagyon sajnáljuk, hogy hazai pályán nem sikerült otthon tartani a 3 pontot, de talán még jókor jött a "pofon". Látszik, hogy nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, és minden mérkőzésen 110%-ot kell nyújtani. Ahogy azt már többször is mondtam, mi minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni, és ez nem lesz másképp a Hatvan ellen sem. Sajnos én nem ismerem őket, de látom, hogy jól kezdték a bajnokságot, az biztos, hogy most sem lesz könnyű dolgunk.

 

Szabó Ádám: Elbuktunk 2 pontot, számomra olyan, mintha kikaptunk volna. Sok lehetőségünk volt, el kellett volna dönteni a mérkőzést még a kiállítás előtt, de utána is voltak helyzeteink, azonban tegyük hozzá, hogy nekik is. Idegenben is bármi lehet, remélem a létavértesi formánkat visszük magunkkal. Felkészülünk majd az ellenfélből becsülettel, és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

 

Nagy Péter: Jól játszottunk, főleg a kiállításig. A gólon kívül nem is emlékszem nyírbátori kapuralövésre a 60. percig. Utána is volt esélyünk megnyerni a meccset, bár el kell ismerni, akkor az is benne volt már a pakliban, hogy mi kapunk gólt. Nem volt a legjobb hangulat az öltözőben a meccs után, de sajnos azt a két pontot már nem tudjuk visszahozni sehogy sem. Fel kell emelni a fejünket, és már a Hatvanra kell koncentrálni! Ellenfelünk is jó formában van, az utolsó három meccsét megnyerte. A Létavérteshez hasonló meccsre számítok, és arra, hogy elhozzuk a három pontot!

 

Kleiber Dávid: Azt gondolom, a Nyírbátor ellen mindenképpen nyernünk kellett volna, mert szerintem a két csapat közti különbség mindenki számára egyértelmű volt. Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, viszont a kiállítás után a vendégcsapatnak is adódott egy-két helyzete. Sajnálom, hogy nem sikerült a győzelem. A Hatvan ellen is - mint minden mérkőzésen - győzelmet várok a csapattól. Ha kicsit nagyobb fegyelemmel és koncentrációval játszunk, mint eddig, akkor nagy esély van arra, hogy Hatvanból győztesen távozzunk.

 

Menyhért Gergő: A Nyírbátor ellen simán nyernünk kellett volna, de így, hogy egy pontot szereztünk, a Hatvan ellen kötelező a győzelem!

 

 

Téma: "...jókor jött a pofon" - Vélemények a hétvégi meccs előtt

Dátum: 2013.09.14

Feladó: Blue

Tárgy: játék

Az a baj, hogy a meccseket nem papíron játsszák, hanem focipályán....

Dátum: 2013.09.15

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:játék

Meg az is baj, hogy a helyesen írni nem tudó, funkcionális analfabéták is kommentelhetnek...

Dátum: 2013.09.14

Feladó: shift1

Tárgy: végeredmény

2-1-re nyert a Hatvan.

Dátum: 2013.09.14

Feladó: shift1

Tárgy: hatvani meccs

Micsoda? 2-0-ra? Ez remélem vicc.

Dátum: 2013.09.14

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: meccs

ha minden igaz,sajnos 2-0-ra vezet a hatvan...

Dátum: 2013.09.14

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

Elindult a meccs, hajrá Barcika!!! Online közvetítés van valahol?

Dátum: 2013.09.13

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

Papíron verhető a Hatvan, ők feljutni sem akarnak. Harcolni kell, maximális motivációval és meglesz a 3 pont. Nekem nem tetszik a kezdő 11, de Borbély az edző.

Dátum: 2013.09.12

Feladó: szupergo

Tárgy: nyilatkozatok

Ezek a nyilatkozatok már jobban tetszenek mint az eddigiek. Pl: "Felkészülünk majd az ellenfélből becsülettel, és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég."
Majd meglátjuk! Ha gyózni tudnánk, akkor tényleg a csoport egyik esélyesévé válnánk. Vereség esetén viszont azt hiszem ez nem fog sikerülni, de nem a 3 pont hiánya miatt, hanem azért mert tudásunk alapján beleolvadunk a középmezőnybe.

Tételek: 1 - 8 ból 8

Új hozzászólás hozzáadása