Jöttek, látnak, visszakerülnének I. Czető Márk interjú

2013.08.10 16:39

Új játékosainkat bemutató sorozatunk első alanya Czető Márk, csapatunk fiatal szélsőhátvédje. A szőke játékos idén januárban töltötte be 20. életévét.

HB:  Az első – kicsit sablonos – kérdésünk az lenne, hogy érzed magad Barcikán? Milyen a csapat, milyenek az edzések?

CM: Jól érzem magam Kazincbarcikán, elég jó a hangulat az öltözőben, és úgy érzem, a csapat egyre jobb, minél többet edzünk és vagyunk együtt. Eléggé pörgős edzéseink vannak, nyilván ez ennek is köszönhető…

HB: Ha jók az információink, a Diósgyőr nevelése vagy, majd játszottál Kövesden, és Bükkábrányban is, ahol jelenlegi pályaedzőnk, Vincze Richárd vezette az edzéseket.

CM: Kövesden nem játszottam, oda csak leigazoltak, és onnan adtak kölcsön Ábrányba. A többi stimmel. Egyébként korábban Borbély Péter „keze alatt” is játszottam.

HB: Melyik az a poszt, ahol a legjobban érzed magad a pályán?

CM: Teljesen mindegy, milyen poszton játszok, nem pozícióban, hanem a pályán érzem jól magam. A legjobb teljesítményre – véleményem szerint – jobb-, vagy balhátvédként vagyok képes.

HB: A védelmünk mindkét oldalán jócskán lesz alternatíva. Látsz arra esélyt, hogy folyamatosan kezdőként számoljon veled a vezetőedző?

CM: Igen, látok. Ráadásul az is növeli ennek az esélyét, hogy két 21 éven aluli játékosnak a meccs teljes időszakában a pályán kell lennie. De ez úgyis a teljesítménytől függ majd…

HB: Mire tartod képesnek a jelenlegi keretet?

CM: Szerintem mindenképpen dobogós helyen fogunk végezni. A legnagyobb ellenfeleink – meglátásom szerint –a Felsőtárkány, a Létavértes és a Putnok lehetnek…

HB: Ha magadat kellene jellemezned: mik az erősségeid, illetve mik azok a pontok, ahol még fejlődnöd kell?

CM: Erősségeim, hogy viszonylag gyors vagyok, és jó a fejjátékom. Amiben még fejlődnöm kell, hogy minél kevesebb hibával játsszak.

HB: Mondj egy pár szót a holnapi meccsel kapcsolatban!

CM: Jelenleg próbázók nincsenek a csapat keretében, de a meccsre való felkészülés kicsit döcögősre sikeredett, lévén betegségek és sérülések tizedelik a csapatot. Ennek ellenére, holnap mindenki elutazik Kunhegyesre, és csak holnap fog kiderülni, hogy kik azok, akik nem tudják vállalni a játékot. Mindenképpen győzelemre számítok, az pedig már csak a csapaton fog múlni, hogy az milyen arányú lesz.

Téma: Jöttek, látnak, visszakerülnének I. Czető Márk interjú

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása