Köszönjük!!!

2013.11.30 16:37

Ha csak annyit mondok, hogy féltettem csapatunkat a találkozótól, akkor nagyon szégyellősen kendőzöm tartásomat. Gyakorlatilag azt éreztem, mint amikor a lányos apa először engedi el kislányát az éjszakába. De a „kislány” példásan szerepelt. Sőt, nem is kislány az, egészen nagyfiúsnak tűnt!

Azt gondolom, hogy kihoztunk mindent magunkból, ami a pályán lévőkben benne volt. 25 gólt szereztünk a forduló előtt, ebből 16-ot olyanok (Molnár, David, Salvador, Kleiber, Kádas), akiket nem neveztünk a kezdőbe, ilyen-olyan okok folytán. Várható volt, hogy nem a briliáns támadásépítésekről fog szólni a meccs, hiszen aki ehhez ért (Molnár, David), az vagy a padon ült múmiaként „becsomagolva”, vagy a lelátón aggódott csapattársaiért. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy a csapat CSAPATként működött. Minden fogaskerék a helyén volt, és ami a legfontosabb: azok tökéletesen illeszkedtek egymáshoz. Mert igaz, hogy a támadásaink esetlegesek voltak. Igaz, hogy a Tárkány a meccs nagy részében mezőnyfölényt alakított ki a térfelünkön. Igaz, hogy leginkább Fortunának köszönhetjük, hogy sikerült behúznunk a meccset. De: a pályára lépett 14 játékos mindent megtett azért, hogy kivívja a szerencse istennőjének jóindulatát, és véleményem szerint meg is érdemeltük a győzelmet, annak ellenére, hogy a tárkányiak – nyilván – ezt másként fogják gondolni.

Hogy miért? Azért, mert hoztunk mindent védekezésben, amit az őszi szezonban eddig is bemutattunk. Egészen szenzációs, hogy 16 meccsen csak 8-szor nézett maga mögé szomorúan Szabó Ádám, most megmutattuk, miért: az NB 3-ban ennek a szekciónak nincsen párja! Amilyen tanárian irányítja Komlósi a védelmet, amilyen letisztultan rombol Menyhért, amilyen erőszakosan szereznek labdát a szélsőhátvédek, azt tanítani kellene ezen a fokon. Tegyük még hozzá, hogy a Nagy Peti-Treznai duó is kiválóan teljesített az ősz folyamán! Ádámnak gyakorlatilag megint nem akadt sok dolga, olyan fokú szűrés volt előtte, hogy az eszméletlen! A védelem eksztatikus szerepléséhez tegyük még hozzá az ugyancsak extázisban futballozó Kovács Petit és Illést, akik nem ismertek elveszett labdát, kőkeményen odatették magukat.

Ja, hogy támadó futball? Na, abból túl sokat nem láttunk ma. Nyitrai ügyeskedett a jobb szélen, de a balra, Kész Tibinek szinte nem is jött labda. Mondanám, hogy általában annak a játékosnak nem passzolnak a társak, akiben nem bíznak igazán, de ugyanez volt a helyzet, hogyha David, vagy éppen Salvador játszott balfutót: elfelejtkezünk a másik szélről. Kovács Bence gyakorlatilag meg sem próbálta felvenni Molnár Gabi szerepkörét, inkább azt játszotta, amit megszoktunk tőle: egy biztosító volt a biztosítók előtt. Ennek ellenére többször is helyzetbe került, de sajnos nem tudta kihasználni a lehetőségeit, pedig ma akár király is lehetett volna.

A gólt viszont Szabó Viktor szerezte, akire lehet nagyon sok rosszat is mondani, de ismét sorsdöntő találatot vitt be. Már a múlt héten is ő szerezte a léleknyugtató találatot az Ebes ellen, és most sem vádolható azzal, hogy iszonyat jól játszott, én mindenesetre kiemelném a többiek közül. Sokkal többet vállalt magára, mint szokott, belátta, hogy nem nagyon van kivel kényszerítőznie, így egyéni megoldásokat választott, és nem is állt neki rosszul ez a szerep. Harcolt, szaladgált, amíg bírta, megérdemelte a tapsot levonulásakor.

Őszintén szólva, nem nagyon értettem, miért nem a szélvész Kádast hozza be a vezetőedző Kész Tibi cseréjekor, de Tátrai azért csak kiharcolt egy 11-est (nem volt az). Azt ugyan nem értem, miért Bálintra kellett bízni a mérkőzéslabdát, amikor a Mr. Rutin, Roza állt vele szemben, de ez nem az én dolgom. Lehet, hogy jobb lett volna egy rutinos ítéletvégrehajtó, aki odasuttogja Rozának, hogy „ugyan már, Lacikám, Te sem gondolod komolyan, hogy kifogod…”. Fátylat rá, kivédekeztük az utolsó perceket!

Lehet, unalmas már, de nekem megint Czető játéka tetszett a legjobban, kifogástalan, amit balbunkóban művel. Emellett nagyon tetszett ma Illés Ricsi csupaszív, megalkuvást nem tűrő szereplése, nagyon kevés sallanggal, jól helyezkedve, üzembiztosan hatástalanította a tárkányi meglódulásokat.

Egy olyan meccset nyertünk most meg, aminek a későbbiekben szerintem nagy jelentősége lesz. A Tárkány nem fogja könnyen adni a bőrét tavasszal, jó, hogy túlvagyunk ezen a meccsen, ki tudja, mit hoz a tavasz. A Putnok a véghajrában cidázta le az Egert, mi az a 8 pontocska köztünk, a REAC meg egy fél óra múlva küzd meg a Létával. Ha ez a 7 pont megmaradna, a fejünk sem fájna.

A kazincbarcikai szurkolók nevében köszönjük a csapatnak az őszi szezont (plusz a ráadást)! A karácsonyfa egyik legszebb díszeként a félszezon bajnoki címe is felkerül a szurkolók fájára, és nagyon reméljük, hogy beteljesítitek az ígéretet: jövő nyáron már a másodosztályra melegíthetünk. Minden gólt, pontot, mentést szívből köszönünk, Ti vagytok a mi hőseink:

Hajrá Barcika!!!!!!!!!!!

Téma: Köszönjük!!!

Dátum: 2013.12.02

Feladó: meravegyész

Tárgy: HV!

Sokszor gratulálok a CSAPATnak az őszi (+1 tavaszi) teljesítményéhez, eredményéhez. Szép volt Fiúk, és kellemes pihenést a téli szünetre!
Más: lehet Dömének már nincs hitele a tárkányi söntésben... :D
https://www.rangado.hu/tartalom/cikk/256278_detari_tavozott_felsotarkanybol

Dátum: 2013.12.01

Feladó: rajongo

Tárgy: Ezer köszönet

Fiúk! Nem győzők gratulálni az őszi teljesítményhez. Megmondom őszintén a nyögve nyelős kezdés után nem hittem abban, hogy mi a dobogó közelébe is kerülhetünk a félszezonban.Meg lett és ez férfi munka volt. Nem emlékszem pontosan mikor volt utoljára ilyen rekordunk a győzelmek és a kapott góljaink terén. A 1992/93-as szezonban volt hasonló rekordunk tavasszal, ha jól emlékszem. Akkor Májer kapuja bevehetetlen volt és sorra nyertünk egymás után. Sokáig elsők voltunk, de szép idők voltak ezek. De ez már történelem, térjünk vissza a mához. Fiúk, feladtátok a leckét a tulajdonosi körnek. Ők szerintem nem hitték, hogy ilyen jól fogtok szerepelni az ősszel. László már nyáron és a döcögős kezdés után is nagyon kiakart szállni a buliból.Rossz nyelvek szerint már árulta a tulajdon részét. Most állítólag kivár, mert egy bajnok csapatért több pénzt lehet kapni.A másik támogató (tulajdonos) az önkormányzat, nekik meg annyi pénzük van sportra, mint a templom egerének. Szóval srácok feladtátok a leckét. Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni? Nekünk nem fognak adni közpénzt stadion fejlesztésre és játékos igazolásra. Teljesen magunkra vagyunk utalva, de addig is gyönyörködjünk a táblázatban! Hajrá Vegyész! Hajrá Barcika!

Dátum: 2013.11.30

Feladó: szupergo

Tárgy: Ez is megvan

Őszintén gratulálok a csapatnak. Na, nem a kifogástalan játék miatt, hanem a küzdőszellemért és azért, mert már réges-régen kaptunk gól és legalább egyet mindig begyötörtünk. Ma is így volt ez, igen kemény csatában győztünk.
Szükség is volt rá, mert a Léta egyelőre nem akarja tudomásul venni, hogy még jobban le kellene szakadnia, ma egy laza hatossal verte el idegenben a REAC-ot.
Vezetünk tehát, de lesz itt izgalom tavasszal is. Mindjárt március 1-én és a nőnapon is. Ha még ezután is lesz 4-5 pont előnyünk, akkor már igen jó eséllyel várhatjuk a barcikai tavaszt.
Nem ünneprontásként, de azért megkérdezném, hogy nem lehetne-e megtanítani valakit 11-est rúgni? Olyan ritkán kapunk. Legutóbb talán Böszörményben szenvedtünk vereséget jórészt egy ilyen elhibázása miatt. Most szerencsére már kevés idő volt hátra, így kihúztuk, de ez hiányosság.
Azt már csak félve merem említeni, hogy Molnár kifli-szabadrúgásain kívül, senki nem tud egy jó erőset belerúgni a labdába állítottból. (Petrovics, hol vagy?)
Azért a vezetés ne feledkezzen el a téli igazolásokról, ne legyen smucig, a bajnoki címhez még mélyen a pénztárcába kell nyúlni. De az esélyek jók, ne herdáljuk el azokat!

Dátum: 2013.11.30

Feladó: Bence

Tárgy: -

Hará' Vegyész! Gratulálok fiúk. Megint Czető volt a legjobb! Miért nem Ő rúgta a tizit? Hogy lehet így tizit rúgni, mint egy kislány? Neki se szaladt! Na mindegy, lényeg, hogy megvan a meccs, meg az őszi bajnoki cím.

Dátum: 2013.11.30

Feladó: Robi72

Tárgy: Hajrá!

HAJRÁ VEGYÉSZ!

Tételek: 1 - 5 ból 5

Új hozzászólás hozzáadása