"Még idő kellene, az viszont nincs..." Mit várnak a felsőtárkányiak?

2013.08.17 06:58

Ahogy azt előző igényben már megszokhattátok, ezúttal sem kerülhették el soros ellenfelünk – ezúttal a Felsőtárkány – futballistái, hogy elmondják véleményüket a mai meccs esélyeiről.

Laurinyecz Ákos: Kiegyenlített, küzdelmes mérkőzést várok, ahogy a nyári edzőmérkőzésen is láthattuk a felkészülés során, hasonló erőt képvisel a két csapat. Ennek ellenére hazai pályán szeretnénk jól kezdeni a szezont, és győzelemmel indítani a bajnoki rajtot.

Dér Alex: Bátyám esküvője miatt nem tudok részt venni a mérkőzésen, de mivel felsőtárkányi játékos vagyok, természetesen hazai győzelemben bízom. Minden más egyéb mérkőzésen sok sikert kívánok a Kazincbarcikának!

Katona Attila: Jó iramú, küzdős mérkőzésre számítok, ahol a vendégcsapat az esélyesebb. A Felsőtárkány még alakulóban lévő csapat, kell pár hét mire összeszokik a társaság, sok távozó és érkező játékos is volt az utóbbi átigazolási időszakban. A Barcika mindig is agresszív csapat volt, most is ezt várom tőlük, de mi is megteszünk mindent a győzelem érdekében.

Olasz János: Mint ex-barcikai játékos szívesen gondolok vissza az ott eltöltött évekre, bár őszintén szólva a mostani csapatot annyira nem ismerem. Ennek ellenére tudom, hogy felkészülési meccsen megverték jelenlegi csapatomat,  a Felsőtárkányt. Sajnos én sérülés miatt még nem játszhatok, de - remélem nem bántom meg a barcikai szurkolókat - remélem nyer a csapatom hétvégén.  Biztos vagyok benne,hogy kemény meccs lesz. A szezontól igazából azt várom, hogy minél előrébb végezzünk, tavalyi bajnokcsapatként nem is várhatok mást, bár ez a mostani liga jóval erősebb lesz, mint a tavalyi volt. Remélem, hamar felépülök, és tudok majd segíteni a csapatnak - elsősorban gólokkal. Sok sikert kívánok a Barcikának!

Demkó Balázs: Sajnos a kölcsönadás nem jött össze. A hétvégén még nem lépek pályára, de egyébként sem lesz egyszerű feladat beverekednem magam a csapatba. Úgy gondolom, két olyan csapat lép pályára, akik a bajnokság megnyerésére is esélyesek, ezért ki-ki meccset fogunk látni.

Kálmán József: Sajnos a nyári felkészülésben nem tudtam részt venni sérülésem miatt, így csak telefonon keresztül értesültem a nyári igazolásokról és az elvégzett munkáról. Ezek alapján bátran ki merem jelenteni, hogy győzelmi reményekkel lépünk pályára az első fordulóban. Természetesen tisztába vagyunk ellenfelünk erejével is, illetve azzal, hogy az élmezőnybe szeretnének tartozni, csakúgy, mint ahogy mi. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de biztos vagyok benne, hogy mindent el fogunk követni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Az, hogy ez mire lesz elég, az szombaton kiderül.

Busai Barna: Természetesen - mint minden meccset - ezt is szeretnénk megnyerni, de ez nem lesz egyszerű. A Barcika mindig is egy jó és masszív csapat benyomását keltette, szerintem ez most sincs másként, erős kerettel rendelkeznek, tehát nem lesz könnyű a feladat. Nálunk volt jövés-menés és lehet, hogy még nem 100%-osan vagyunk összecsiszolódva, de szerintem a keretünk erősödött, és mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. A célkitűzésünk a tabella élmezőnyéhez tartozni.

Vágó Zoltán: A hétvégi találkozótól pattanásig feszült, férfias, nagyon kemény mérkőzést várok. Sajnos a mi helyzetünket a sok sérült, játékengedély hiánya és a csapat későn való összeállása hátráltatja.  Emellett meg kell említeni, hogy a Barcika tekintélyes másodosztályú múlttal rendelkezik, csupa kiváló játékossal, és így az egyik bajnokesélyesként tartom számon. Mindezek ellenére nem fogunk feltartott kézzel pályára lépni, de 110 százalékot kell nyújtanunk ahhoz, hogyha pontokat akarunk szerezni a hétvégén. Személy szerint pedig szeretnék a csapatommal minél előkelőbb helyen végezni, amihez elengedhetetlen, hogy szombaton két vállra fektessük a Kazincbarcikát!

Kasza Dániel: Nehéz meccsre számítok, mert a felkészülés alatt sok próbázó volt, és nem igazán sikerült összeállnia a csapatnak. Sok sérülttel rendelkezünk, ráadásul meghatározó játékosokról van szó, Béres Ferinek a játékengedélye meg sem érkezett. Bajnoki nyitányról van szó, mindenképp szeretnénk jó eredményt elérni.

Vígh Ferenc: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A Barcika kerete elég erős a kitűzött céljuk eléréséhez. Keretünkben sok az új játékos, akiknek még idő kellene a beépüléshez, időnk viszont nincsen, a csapatunk vezetői az 1-5. hely valamelyikét tűzték ki célként. A mezőny nagyon erős, van nyolc-tíz csapat is, aki az élmezőnybe vágyik. Fontos a jó rajt, hazai pályánk továbbra sincs még, az egri stadionban fogadunk titeket.

Nótás Attila: A hétvégén minden erőnkkel azon leszünk, hogy az ideiglenes hazai pályán megszerezzük a 3 pontot, ez nagyon nehéz dolog lesz, hisz a Barcika is szeretne a tabella elején végezni . A bajnokságban a cél a dobogó, amihez a jó rajt elengedhetetlen. A csapathoz jó pár rutinos játékos érkezett, de emellett igen ügyes fiatalok is.

Hajdu Zsolt: Az első fordulóban - véleményem szerint - egyből az egyik bajnokesélyes látogat hozzánk. Sokan távoztak Barcikáról , de azért az NB 2-es csapatból is maradtak elegen. Idén már játszottunk egy edzőmeccset, de abból nem lehet kiindulni, hozzánk is érkeztek még új játékosok, és Barcikára is. Én egy élvezetes, jó iramú meccsre számítok, nagy lökést adhat egy győzelem mindkét csapatnak, de remélem, minket kap el a hullám. Tippem:  2:1 nekünk. Egyik kedves barátomnak, Kleiber Dávidnak szeretnék egy sikeres szezont kívánni - hosszú sérülése után.  Remélem, sok örömöt okoz majd nektek, de nem ezen a héten!

Kaszás Norbert: Először is nagyon várom már az átszervezett bajnokság rajtját. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a KBSC csapatát jobbnál jobb játékosok alkotják, akik közül többet személyesen is ismerek. Van néhány volt csapattársam is az ellenfél soraiban, gondolok itt Nagy Petire, Szabó Viktorra vagy éppen Kovács Petire. Külön érdekesség számomra a találkozóval kapcsolatban, hogy tavaly nyáron nagyon kevés választott el attól, hogy Barcikára szerződjek, sajnos rajtunk kívülálló okok miatt ez meghiúsult. A szombati találkozón apróságok fognak dönteni a három pont sorsáról. Nagyon jó csapatnak tartom az aktuális ellenfelünket, de bízom a csapatunkban és mindent meg fogunk tenni a győzelemért, hiszen csak így érhetjük el a kitűzött célunkat. Jó mérkőzést várok és szeretnénk "itthon" tartani a három pontot.

Téma: "Még idő kellene, az viszont nincs..." Mit várnak a felsőtárkányiak?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása