"Megtisztelő ehhez a klubhoz utazni..."

2014.08.23 05:28

A mai nap az újonc Gyöngyös csapata ellen lép pályára a barcikai legénység. Ahogy az lenni szokott, a héten a hevesiek labdarúgóit is megkerestük azzal kapcsolatban, mire számítanak a Petében. Két játékosunk is vette a fáradságot, hogy elmondja nekünk, szerintük mi okozhatta a cigándi vereséget.

Molnár Balázs (Gyöngyös): „Számunkra sok csapat ismeretlen. Célként elsőként a biztost bennmaradást tűztük ki magunknak. Azt tudjuk, hogy a Barcika egy nagyon erős csapat, de mindent meg kell tennünk a pályán, hogy feledtetni tudjuk a hatvani vereséget.”

Sebők Péter (Gyöngyös): „A múlt hétvégi vereség után nagy bizonyítási vággyal vágunk neki a hétvégi mérkőzésnek. Nem hagyhatjuk, hogy már a bajnokság elején lemaradjunk! Szeretnénk a középmezőnybe odaérni, és folyamatosan fejlődni a játékunkban.”

Szilágyi Norbert (Gyöngyös): „Az első forduló eredménye után a minimum az, hogy nagyon szerénynek kell maradnunk. A GYAK elsődleges célja az idei szezonra a biztos bennmaradás, így elsősorban erre koncentrálunk. Azt már látjuk, hogy óriási a különbség a megyei I. és a NB III. között. Az osztály ritmusát fel kell vennünk, de ebben sajnos benne vannak a fájdalmas pofonok is. Azért bízom benne, hogy Barcikán tisztes eredményt tudunk elérni. Az ellenfelünket tiszteljük, de nekünk mindennél fontosabb, hogy valahogy kiköszörüljük a múlt heti csorbát. Ez lehet akár egy olyan szoros vereség is, amire aztán tudunk építkezni. Ehhez a védekezésünket stabilabbá kell tennünk. Erre készülünk a hétvégén.”

Pilinyi István (Gyöngyös): „A mérkőzésről annyit, hogy szeretnénk javítani a múlt heti teljesítményünkön, és megmutatni, hogy nem csak ideiglenesen kerültünk fel az NB 3-ba. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, mivel a Kazincbarcika se kezdte jól a szezont, így nem lehet más céljuk, csak a 3 pont begyűjtése, de ha kellőképp fegyelmezetten és koncentráltan játszunk, valamint az adódó helyzeteinkkel élni tudunk, akkor okozhatunk kellemetlen perceket a hazaiaknak. A szezont illetően: megpróbálunk pontot-pontokat gyűjteni hétről hétre, hogy a bajnokság vége felé ne legyenek kiesési gondjaink, fő célunk a biztos bennmaradás.”

Gergely Péter (Gyöngyös): „Tömör megfogalmazásomban annyit tudnék mondani, hogy aki az első forduló eredménye alapján ítél meg bennünket, az nagyon téved. Hétvégén egy kitűnő játékosokból álló, és jó játékerőt képviselő Barcikához utazunk, de már most pontosítom, hogy nem feltartott kezekkel. Ugyanis csapatunk alkalmas arra, hogy bárhol, bármilyen körülmények között meglepetést okozzon. Magasztalhatnám a hazai klubbot tradíciói, sok éves múltja alapján (külön gratuláció a sokéves utánpótlásához), sok játékosunknak megtisztelő ehhez a klubhoz utazni, itt játszani, de pontszerzés reményében készülünk a mérkőzésre. Hajrá GYAK!”

 

Bakonszegi Attila (KBSC): „Tisztelt szurkolók! Sajnos a múlt szombati bemutatkozó mérkőzésem nem úgy sikerült, mint ahogy gondoltam. Hibáztam, igen, az én hibámból szerzett vezetést az ellenfél,  büntetésül a mester le is cserélt a félidőben. Végig uraltuk a mérkőzést, de a kapu előtt elfogyott a tudományunk. De biztosítom, garantálom, hogy nem okozunk csalódást, és elérjük céljainkat, amit kitűzött célul a vezetőség.”

Szabó I. Ádám (KBSC): „Az egyéni hibákat kell kiküszöbölni, ha ezek nincsenek, akkor a Cigánd sosem lő gólt. Nekünk több helyzetünk is volt, jobban kell kihasználni őket. Videón elemeztük a hibákat, azon vagyunk, hogy kijavítsuk azokat. Remélem, már hétvégén elkezdjük a pontok gyűjtését!”

Téma: "Megtisztelő ehhez a klubhoz utazni..."

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása