Mellé...

2014.01.17 17:57

Mint megtudtuk, mindkét tippünkkel mellélőttünk. Akik hétfőn érkeznek csapatunkhoz próbajátékra:

Jancsó Imre: 19 éves, a Kunhegyes balszellője. A Jász-Nagykun megye 2-ben 13 meccsen nem szerzett gólt, viszont 4 sárga lap birtokosa lett. Állítólag a kupameccsen teljesen bolondot csinált jobb oldalunkból a szélvészgyors középpályás, most megtudhatjuk, mit tud magasabb osztályban.

Oláh László Dávid: 18 éves, a Vasas U21-es csapatában futballozott ősszel, 12 meccsen 2 gólt lőtt. Az biztos, hogy mind a két játékosnak komoly teljesítményt kell mutatnia, mert előéletükből nem adódik egyenes arányban, hogy kellenének.

A másik két játékosról állítólag már előre kiderült, hogy nem jelentenének erősítést, így nem is jönnek hétfőn. A balszellőt még várjuk…hátha…

Téma: Mellé...

Dátum: 2014.01.17

Feladó: szupergo

Tárgy: erősítés

Borbély szavaiból én azt szűröm le, hogy senki olyat nem fogunk igazolni, akire most igazán szükségünk lenne. Ennek egy oka lehet csak: a pénzhiány.
Ha pedig nem hozunk legalább 2 jó támadót (nem 18-19 éveseket!), akkor nemhogy a bajnoki cím, de a dobogó sem igen lesz meg. Bár ez utóbbi dolognak semmi jelentősége, ha nem jutunk fel, mindegy hol végzünk. (Elfogadom, ha más ezzel nem ért egyet, de nálam csak az 1. hely számít.)
De tovább gondolva a dolgot, ha mégis megnyernénk valahogy a bajnokságot, semmi értelme nem lenne ebben a roppant erős NB2-ben elindulni, mert csúfosabban szerepelnénk mint tavaly. Esélyünk sem lenne a bent maradásra. Persze, talán időközben érkezhetne egy szponzor, aki látna fantáziát egy másodosztályú csapatban, de eddig se jött. Szóval félek, hogy évekre beragadunk a III. osztályban.
Egy érdekesség. Felsőtárkányban Détári költségeit Keller József átvállalta, így Döme maradt.

Tételek: 1 - 1 ból 1

Új hozzászólás hozzáadása