Mielőtt a vonatsínre feküdnénk...

2013.09.15 14:19

Kikaptunk. Ebben a szezonban ennek az ízét még nem érezhettük, tudtuk, hogy előbb-utóbb bekövetkezik ez is, és visszajön valami az előző évad rossz érzéseiből. Veretlenül vártuk a Hatvan elleni meccset (nem volt olyan csapat a csoportban rajtunk kívül, aki ne szenvedett volna már vereséget), minden esélyünk megvolt arra, hogy tartsuk ezt a szériát, de nem sikerült.

Szórjunk most hamut a fejünkre? Üvöltsük le a játékosok, a szakvezetés fejét? Nem értem, miért kéne. Nem vagyunk akkora favoritok a csoportban, hogy egy-egy vereség tragédiával érne fel. Erősítettünk, ahogy tudtunk (jelzem: szinte egy teljesen új csapatot kellett építeni!), nem biztos, hogy minden pozícióban kellően erősek vagyunk, ahogy riválisaink sem. Nekünk most jött össze, ami nekik már korábban: vesztesen hagytuk el a pályát.

Ha már azt olvasom az ellenfél gólja után, hogy: „jobb oldali akció után…”, nem is vagyok meglepődve. Tavaly sem voltam, most sem leszek. Ha minden meccsen „jobb oldali akció után” gólt ajándékozunk az ellenfélnek, akkor nekünk csak az marad, hogy fussunk az eredmény után. Az, hogy Illés Ricsit nagyon korán le kellett megint szedni, nagyon nem jó, az egyik (ha nem a…) legmegbízhatóbb teljesítményt igénylő poszton futballozik, ha megbontjuk ezt a szerkezeti elemet, annak túl jó vége nem lesz. Vagy kezdjünk más emberrel, vagy hagyjunk időt neki! Hogy Molnár Gabi lesz a gólkirályunk, oda se’ neki, de hol vannak a klasszikus támadóink?

Sok kérdés van még, ami megválaszolatlan, de ezeken előbb-utóbb túlleszünk. Ami engem most sokkal jobban foglalkoztat, hogy mit vár el a barcikai publikum a csapattól? Hogy minden meccsét megnyeri? Csak azért, mert mi vagyunk a „nagy, alapból másodosztályú Kazincbarcika”? Higgyétek el, ez senkit sem érdekel! Az összes csapat azért indult a bajnokságban, hogy minél jobb helyezést érjen el. Legyen az a gyengébb kvalitású Nyírbátor, vagy éppen a hatalmas lendületet kapott (és most talán bírói hátszelet is…) Hatvan.

Ez a csapat csak nagy-nagy szerencsével, iszonyú motiváltan, minden pillanatban odafigyelve lehet képes a feljutásra. Ehhez még eszközölni kéne némi változtatást a hadrendben, mind a felállásban, mind személyek szempontjából, és még akkor sem mondhatjuk el, hogy favoritok vagyunk.

Úgy indultunk neki a harmadosztálynak, hogy van egy élmezőnyre képes csapatunk, akik bárkit képesek lehetnek elverni. Ez még ma is áll. Az első három forduló eredményeiből sajnálatosan azt a következtetést vontuk le, hogy viszonylag könnyen, sétagaloppozva be lehet húzni a bajnokságot.

Nos, ez nem így van! Minden meccsen iszonyatosan meg kell szenvedni, reccsennie kell a csontoknak, patakokban kell folynia a verejtéknek, és ha így sem megy, be kell, hogy lássuk majd, hogy ez a keret kevés ehhez a feladathoz. De könyörögve kérek mindenkit, ne temessük még csapatunkat egy idegenbeli vereség után, szurkoljuk ki minden meccsen a győzelmet, ha tehetjük, mert csak ez visz előre. Ha három meccs után nem lett belőlünk űberfavorit, egy (vagy két) meccs után se legyen belőlünk abszolút lúzer.

Hitet és kitartást kívánunk csapatnak és szurkolónak egyaránt!

Hajrá Barcika!

Téma: Mielőtt a vonatsínre feküdnénk...

Dátum: 2013.09.17

Feladó: shift1

Tárgy: hatvani meccs még mindig.

https://fchatvan.hu/hirek/Sorozatban@a@negyedik@gy%C5%91zelem_____/1/115/432

Itt azt írják, hogy a második félidőben nyomtunk, mentünk előre. Nem értem, hogy Szabót akkor minek hozta le, támadót kellett volna becserélni mellé, és az X legalább meglett volna.

Ki ez a KÉSZ nevű játékosunk? Bővebben tud róla valaki valamit, mint ami a Kbsc honlapon van? Sunyiban érkezett.

Dátum: 2013.09.16

Feladó: Papa

Tárgy: Putnok

Na, én inkább ettől feküdnék a vonatsínre:

"Csapatunk végre az igazi arcát mutatta a mai meccsen, hajszálnyi esélyt sem hagytak a vendégeknek a pontszerzésre. A mérkőzés után Negrutz Ágoston Elnök Úr névnapja alkalmából meghívta a csapatot egy szarvaspörköltre. Honlapunk ezúton kíván nagyon boldog névnapot!!!" (forrás: https://putnokvse.hu/ujra-unnep/)

Ez azért övön aluli volt (mármint a nyelvcsapások) ... :))) Mint a Kádár rendszerben...

Dátum: 2013.09.16

Feladó: Peti

Tárgy: ?

A legrosszabb igazolásunk ez a Czető gyerek! Mi a p...t keres ez a csapatban, valaki magyarázza már meg.

Dátum: 2013.09.15

Feladó: shft1

Tárgy: meccsről.

szupergo: Alapvetően igazad van neked is. Az a baj, hogy nekem az az érzésem, mintha Szabó János lenne az edző ismét. Ugyanezt csinálta ő is. Ha vezet az ellefél, lehozza a csatárunkat. Most is majdnem ugyanez történt. Vezetett a Hatvan, erre kicseréli Szabó Viktort Salvadorra, de ugyanúgy 1 csatárunk lett. Ez nem megoldás, így Salvador sem rúg gólt. Szabó mellé kellett volna Salvit behozni. Nem értem, ha vezet a Hatvan, miért nem teljes gőzzel a támadást erőlteti az edző. Ezt soha nem fogom megérteni úgy, hogy van támadó a padon is. Nem az utolsó volt, hogy kikapunk sőt... De ez az egy csatáros játék is hihetetlenül távol áll tőlem.

Dátum: 2013.09.15

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:meccsről.

Ráadásul a félidőben már 2 gól volt a hátrányunk. Ekkor cseréltünk csatárt csatárra.

Dátum: 2013.09.15

Feladó: shift1

Tárgy: Re:Re:meccsről.

Ezt mondom, Szabó jános ugyanezt csinálta. Ott sem értettem, itt sem.

Dátum: 2013.09.15

Feladó: szupergo

Tárgy: Nem vagyunk sínen...

Nem vagyunk sínen, talán még a vasút közelében sem. Eddig 5 meccset játszottunk, ebből a Létavértes elleni volt az, amin a legjobban játszottunk, ott a rivális bajnokesélyesnek voltunk méltó ellenfele és egy kis szerencsével meglett a 3 pont is.
A másik 4 meccsen szenvedtünk rendesen. Közös jellemzőjük, hogy a meccs elején hátrányba kerültünk. Az NBII-ben a meccs vége 2/3-a felé kaptuk a gólokat. Akkor azt mondtuk, elfáradt a csapat. Most meg ha az első 15 percben még 0-0 van, akkor már örülhetünk, nem kezdtünk rosszul. Mi történik itt? Miért kapunk itthon és idegenben is gólt, gólokat a meccs elején? Mindegy hogy ki az ellenfél.
Igen én is, mint bárki más észrevettem a jobb oldalról kezdeményezett aktuális gólunkat. Az edzőnek ez nem tűnik fel? Ha feltűnik, nem tesz semmit ellene?
De nem csupán a védelemmel van baj. Csak 3 csapat rúgott kevesebb gólt, igaz csak 1 kapott kevesebbet nálunk. Csatáraink csak papíron vannak. Szabó nem jelent semmi veszélyt, Salvador alig játszik, Kleiber még annyit sem, hiába szerzett 10 perc alatt győztes találatot a Putnok ellen. Más van egyáltalán a keretben? Nem is tudom.
4 ponttal vagyunk lemaradva a feljutótól (az eddig vezető Tiszaújvárosnak Jeremiás 2 gólt rúgott, az egyiket 11-esből, nem úgy mint nálunk...) és 4 ponttal előzzük meg a kiesőt. A helyünkön vagyunk. Legalábbis a mutatott játék alapján. Mert amúgy ez nekem kevés. Nem fogok persze a sínre feküdni, nem ér annyit, de még annyit se amennyit foglalkozunk vele. Minket szurkolókat jobban izgat, mint azokat akik tehetnének valamit a sikerért. Nem a játékosokra gondolok főként.
A kiesésünkkor azzal biztattam magam, hogy nem baj, eggyel lejjebb majd sok jó meccsünk lesz, 3-4 gólos győzelmekkel tarkítva. Már látom, hogy ez még a megye I-ben sem lenne így. Nagyon nem vagyok elégedett.

Dátum: 2013.09.15

Feladó: Fc Hatvan

Tárgy: Bíró

Bírói hátszél...
Ha bírói hátszél lett volna akkor a Barcikából kiállítottak volna vagy két játékost és nem csak ennyi sárga lap lett volna én elhiszem h savanyú a szőlő de a 90 percből az utolsó 20volt a Barcikáé még azt se mondhatnánk h jobbak voltak vagy jobban akartak volna...
Nem a bíróra kell hivatkozni
Szerintem ennyit erről és sok sikert kívánok a Barcikának

Dátum: 2013.09.15

Feladó: shift1

Tárgy: végeredmény

.Persze, sírni nem szabad, egyetértek. Semmi nincs veszve. Pár dologra világít rá ez az egész vereségünk.

1. A hadrend alkalmatlan a céljaink elérésére. (gólképtelen a csatársor, 1 támadó = 0 gól)
2. Jobb oldalunkról kapjuk a gólokat szépen.
3. Nem jó a csapatösszeállítás, változás kellett volna első perctől.

A Putnok meccset is csak szerencsével nyertük meg. Ez a formáció gyakorlatilag Molnáron kívül gólképtelen, és nem a csatárok tehetségének hiánya miatt... Azt a vereséget kaptuk most meg, ami már "kijárt" volna eddig is.

Nincs késő, csak át kell alakítani a dolgokat, és remélem nem esünk abba hibába, mint Kiprich idejében, hogy már késő bármit is csinálni. Lemaradásunk már nekünk is van! Ha nem akarunk feljutni, akkor maradhat minden így, középcsapatnak elég lesz a kezdő 11 ezzel a taktikával. Az is a bajom ,hogy nagyon kevés gólt rúgtunk eddig, kb. annyit, mint Szabó János idejében.

Dátum: 2013.09.15

Feladó: Peti

Tárgy: Csak pontosan

A Tiszaújváros is veretlen volt sőt még pontot sem veszített eddig a fordulóig és csak vasárnap játszik Esetleg tudsz valamit. Nem Ti voltatok az egyetlen veretlen

Tételek: 1 - 10 ból 12
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása