"Mindkét csapatnak szüksége van a pontokra" - Üzenetek Jászapátiról

2013.11.09 06:06

Természetesen most is megkérdeztünk pár játékost az aktuális ellenfél, ezúttal a Jászapáti, keretéből: mire is számítanak a barcikai látogatásuk alkalmával:

Balogh Tamás: „Már vártam, hogy írni fogsz… (A kapus az előző idényben még Békéscsabán szerepelt, akkor is készséggel válaszolt nekünk – a szerk.) Nekünk minden meccs rangadónak számít, mert nem szeretnénk a kieső zónában telelni, ezért pontot, vagy pontokat kell szereznünk minden mérkőzésen.  Hétvégén a Barcikával játszunk, ami nem lesz egyszerű, hiszen a KBSC tudomásom szerint vissza szeretne jutni a másodosztályba. Mi egy kicsit felszabadultabban játszhatunk majd, mint a hazaiak, de erős, agresszív, kemény meccsre számítok, mert még egyszer mondom, mindkét csapatnak szüksége van a pontokra.”

Csőke Bence: „Nekünk manapság minden meccs nagyon fontos a bennmaradás céljából, úgyhogy nem fogunk feltartott kézzel pályára lépni, és szeretnénk ponttal, esetleg pontokkal hazatérni szombaton.”

Kiskapusi Balázs: „Küzdelmes és kemény 90 percre számítok, főleg, ha ilyen marad az időjárás és mely lesz a talaj. Pillanatnyi helyzetünkben minden pont számít, szóval nem feltartott kézzel érkezünk majd, szeretnénk pontot vagy pontokat gyűjteni.”

Pallagi Botond: „Bár sérült vagyok, 2 hónapja nem léptem pályára (fáradásos törés miatt), így kevesebb időt töltök a csapattal. Hétvégén sajnos nem láttam őket, de beszéltem több emberrel is. Elmondásuk szerint jó formában vagyunk és felkészülten várjuk a hétvégi bajnokit. Tisztában vagyunk az ellenfél képességeivel, de természetesen a 3 pontért utazunk le, és mindent megteszünk, hogy el is hozzuk. Ha még eredményt is kéne tippelnem, akkor 1-2-t mondanék.”

Karácsony Dávid: „Nehéz mérkőzésre számítunk, hisz tudjuk, hogy a Kazincbarcika egy erős, egységes csapat, akik támadófutballt játszanak. A múlt heti győzelem sokat dobott a csapaton, és szeretnénk folytatni azt, amit elkezdtünk az Eger ellen. Egyértelműen a 3 pontért utazunk és ennek megfelelően kőkeményen készülünk egész héten. Várom már a mérkőzést.”

Téma: "Mindkét csapatnak szüksége van a pontokra" - Üzenetek Jászapátiról

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása