Néha a srácok is úgy vannak vele...

2013.08.04 14:41

Sajnos a Léta elleni meccset sem láttuk, de azért megpróbáljuk – informátor segítségével – összefoglalni a történteket. Bár előre szóltunk, hogy nem minden papsajt, nem biztos, hogy minden edzőmeccsen nekünk kedvező (vagy tisztes) eredmény születik, a szurkoló már csak ilyen: kicsit elmegy a kedve, ha becsúszik egy-egy (akár nagyobb arányú) betli.

A két csapat a következő összeállításban futott ki a debreceni gyepre:  

Létavértes: Tóth Cs. – Boros, Kinyik, Szatmári, Suskó – Berdó, Shadi, Orosz, Bereczki – Király, Kertész. Csere: Szécsi G., Bényei, Hajdu, Kuti, Burics, Vinicius, Sós.

KBSC: Szabó Á.- Treznai, Komlósi, Nyisalovits, Nagy P.- Illés, Kovács P., Kovács B. - Nyitrai, Salvador, Szabó V. Csere: Tarr, Menyhért, Kleiber, Halász.

Sajnos a 23. percben 11-est ítélt csapatunk ellen a játékvezető, amit Király értékesített is, utána már csuk futottunk (volna) az eredmény után, de a jelentősen megerősített létavértesiek (ne feledjük: a Loki fiókcsapatáról van szó!) kontrákkal operálva, egyéni hibáinkat kihasználva további gólokat szereztek, így 4-0 arányban diadalmaskodtak.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy több játékosunk is lázasan, legyengülve vállalta a mérkőzésen való szereplést, többen pedig ugyanilyen okból kifolyólag még a padra sem voltak képesek leülni.

Halász Bálintról még nem esett szó, nos, ő a Puskás Akadémia neveltje, bár egy elcsípett dokumentum szerint a 2012/13-a tanévben a rangsor alján találta magát, különösen tanulmányi eredménye és magaviselete volt gyenge a narancsligetben, labdarúgás tekintetében nem teljesített olyan rosszul: https://www.pfla.hu/downloads/osztondij2013.xlsx. Bálint a PA U19-es csapatában játszott eddig.

Információink szerint több igazolás nem igazán várható (bár Rooney és Nani jövője még kérdéses a United-nél…), az itt lévők (talán Halászon és Kleiber-en kívü) már szerződést írtak alá, így kell jónak lennünk. Ennek némileg ellentmond Vincze Richárd, csapatunk pályaedzőjének csak nekünk adott nyilatkozata: „A csapat kezd összeállni, bár van még néhány poszt, ahol mindenképpen szeretnénk erősíteni a bajnokság kezdetéig. Arra, hogy mire leszünk képesek, nehéz megítélni, hiszen egy nagyon erős és motivált bajnokság elé nézünk, ahol minden találkozó ki-ki meccset fog hozni, de mindenképpen képesnek tartom arra a társaságot, hogy versenyben legyen a feljutásért. Próbázót nem várunk, inkább kész játékost szeretnénk még igazolni.”

"Na hogy is legyen azokkal az igazolásokkal?" Szemtől szemben Vincze Richárd és Borbély Péter.

 

Kedden, ha minden igaz, a Bőcs ellen lépünk pályára, hétvégén meg már kupameccsen hegyesítjük ki a kunt, magyarul a Kunhegyes lesz az ellenfél…

Téma: Néha a srácok is úgy vannak vele...

Dátum: 2013.08.04

Feladó: Barcika

Tárgy: edzőmeccs

Jövőhéten még szabadságon vagyok. Jó lenne megnézni a keddi meccset. Vélemény?

Dátum: 2013.08.04

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:edzőmeccs

Egyelőre még kicsit képlékeny a meccs léte, így is fogalmaztam.

Dátum: 2013.08.04

Feladó: Barcika

Tárgy: Re:Re:edzőmeccs

A bőcsi honlapon szerdán 5-re van írva. Dolgozol amúgy a héten?

Dátum: 2013.08.04

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:edzőmeccs

Jó, hogy Debrecen, meg fiókcsapat, de azért én nem nagyon találok hírességet a Létaváértes összeállításában. Nem beszélve arról, hogy ez a Létavértes, így ahogy van lesz az ellenfelünk az NBIII-ban, szóval van gond bőven.
A másik dolog. Ha már az edzőmeccsre is hiányosan és néhány játékosnak lázasan kell kiállni, az nem sok jót ígér a jövőre nézve. Mi lesz, ha sérült, eltiltott, beteg, stb. lesz pár játékos? Vékony ez a keret nagyon. Kellene néhány igazolás. Remélem, a vezetés nem arra gondol megint, hogy majd a télen erősítünk! Ebből már nagyon elegem van.
(Válaszként írtam, kíváncsi vagyok hová kerül a sorban.)

Tételek: 1 - 4 ból 4

Új hozzászólás hozzáadása