"Nyerni megyünk hozzátok..." Vélemények a meccs előtt...

2013.09.07 06:26

 

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is feltettük a kérdést a két csapat játékosainak, milyen érzésekkel várják a találkozót.

Nyírbátor:

Lukács Bence: Nem számítok könnyű mérkőzésre, hiszen a Kazincbarcika egy jó erőkből álló csapat. Sajnos nem úgy kezdtük a szezont, ahogy szerettük volna, de az előző fordulóban sikerült megszereznünk a "görcsoldó" győzelmet. Felszabadultabban készülhetünk a mérkőzésre, és minél több ponttal szeretnénk távozni.

Tóth Bence: Sajnos nem úgy kezdtük a bajnokságot, ahogy vezetőink, szurkolóink elvárták, az első két meccsen idegesen, kapkodva játszottunk. Már most körbeverések vannak a csoportunkban, teljesen kiszámíthatatlan eredmények, de a hétvégi Eger elleni derbi remélem, hogy mindenkinek adott egy egészséges önbizalmat, és ott folytatjuk, ahol szombaton abbahagytuk. Kemény meccsre számítok, de nyerni megyünk hozzátok…

Ricsei Ferenc: Nehéz mérkőzésre számítok. Tisztában vagyunk vele, hogy a KBSC jó csapat, és minél előbb szeretne visszakerülni a másodosztályba, de nem feltartott kezekkel érkezünk, hanem ponttal, pontokkal szeretnénk hazatérni.

Opre Rajmund: Hát, megmondom őszintén, a hétvégi meccs szerintem elég kemény párharc lesz, nagyon nehéz mérkőzés. De én egy egygólos Nyírbátori sikert várok!

Lipcsei Márk: Természetesen győzni megyünk Barcikára, ehhez már a hét elején elkezdtünk dolgozni, hogy minél eredményesebbek legyünk. Nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen mind a két csapat győzött hétvégén, és nagy önbizalommal fogunk játszani. Ez értendő mind a két csapatra. Remélhetőleg mi fogunk győztesen kijönni ebből a küzdelemből. Egy nagyon jó, színvonalas mérkőzésre számítok.

Mészáros Márk: Az első két mérkőzéshez képest nagyon sokat javult a csapat játéka, ez annak köszönhető elsősorban, hogy a vezetőedző kezdi megtalálni mindenkinek azt a szerepkört, pozíciót ahol a leghatékonyabb tud lenni. A hétvégi mérkőzéstől a most mutatott játék alapján mindenképpen pontot, pontokat várok, annak ellenére, hogy a Kazincbarcika nagyon jó formában kezdte a szezont. Szerencsére sérültünk nincs, az előző fordulóban már mindenki rendelkezésre állt.

Ráti Gergő: Csak annyit tudok mondani, hogy ebben a bajnokságban nem lehet megmondani előre az eredményt. De mi mindenféleképpen győzni megyünk.

 

KBSC:

Szabó Viktor: Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amin fontos győzelmet arattunk idegenben. Hétvégén, hazai pályán sem lesz könnyebb dolgunk, úgy érzem, megnőttek az elvárások a csapattal szemben, amit magunknak vívtunk ki, és persze örülünk is neki. Ezek a kötelezőnek vélt meccsek talán a legnehezebbek, hazai pályán csak a győzelem elfogadható, és mi mindent meg is fogunk tenni ennek érdekében.

Illés Richárd: Ebben a bajnokságban senkit nem szabad lebecsülni. Nem tudjuk pontosan, hogy ki milyen erőkkel bír, ezért minden meccsre úgy kell készülnünk, ahogy azt egy bajnoki címért küzdő csapattól az elvárható. Jó hangulatban készülünk hétről-hétre a meccsekre, és remélem a szurkolók, akik kilátogatnak a szombati összecsapásra, ugyanilyen boldogan térnek majd haza a hármas sípszó után.

Nagy Péter: Úgy gondolom, ebben a csoportban nincs olyan, hogy kötelező győzelem. Kis különbség van a csapatok között, nüanszok fognak dönteni ezen a meccsen is. A múlt héten idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk, szeretnénk megismételni szombaton is, és akkor nem lesz probléma.

Szabó Ádám: Minden meccs nehéz, ez is olyan lesz majd. Sok ex-nyíregyházi labdarúgó szerepel a Nyírbátor csapatában, ennek ellenére itthon csak a 3 pont az elfogadható. Minden héten becsülettel felkészülünk a soros ellenfélből, kielemezzük őket, megpróbáljuk kitalálni, hogy melyik poszton verhetőek. Saját meccseinkből is tanulunk, javítjuk folyamatosan a hibáinkat. Győzelmet várok minden áron.

Menyhért Gergő: Természetesen győzelmet várok. Könnyű meccsre nem számítok így előre, de remélem meccs végén már ezt is kijelenthetem.

Kleiber Dávid: Nem számítok könnyű mérkőzésre. Hiába kezdte gyengébben a szezont a Nyírbátor, nem szabad lebecsülni őket. De ha fegyelmezetten játszunk, azt gondolom, miénk lesz a három pont. Én mindenképpen győzelmet várok.

David: Nagyon fontos mérkőzés következik, fontos lenne a csapatnak, hogy megragadjunk az élbolyban. Ehhez szükségünk lesz a szurkolók segítségére is. Jöjjön ki mindenki a Pete András stadionba!

Vincze Richárd pályaedző: Úgy tűnik, annyira kiegyensúlyozott ez a liga, hogy bárki bárkit megverhet, ezért kötelező győzelmekről nem lehet beszélni. Nagyon nehéz meccs lesz, a Nyírbátor a tavalyi Tisza-csoport egyik legjobb csapata volt, és még erre tudtak Nyíregyházáról 4-5 embert igazolni. Erejüket mutatja, hogy a múlt héten rúgtak egy hármast annak az Egernek, akit a Putnok és a Létavértes is nehezen tudott legyőzni. Reméljük, újra sokan kilátogatnak a stadionba, és segítségükkel be tudjuk gyűjteni az újabb fontos három pontot.

 

Téma: "Nyerni megyünk hozzátok..." Vélemények a meccs előtt...

Dátum: 2013.09.07

Feladó: shift1

Tárgy: mai meccs.

Annyi előnye van, hogy nem kaptunk még ki. Ahogyan papa meg szupergo írja a véleményét, nekem is pont ez volt a fejemben a mai meccs után. 4-4-2 kell, de ezt első perctől mondom. Salvadort behozza a 83. percben, ez megint nagy öröm. Nem értem én ezt, melyik edző hisz a mai napig is még az egyékes rendszerben??? Védelmünk továbbra sem jó.

Dátum: 2013.09.07

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:mai meccs.

Annyi Salvador ügyben, hogy mint írtam én is hiányolom, de a kiállítás után már nem húzhatta meg korán Borbély az utolsó cserénket, mert ha valaki megsérül, akkor csak 9-en maradtunk volna. Az más kérdés, hogy miért nem kezdő... Meg talán Czetőt is lehetne pihentetni egy kicsit és Horváthnak adni lehetőséget. Előbbi ma is nagyon bizonytalan volt. Lehet, hogy Horváth is az lett volna, de talán ki lehetne próbálni, kapnia kellene egy esélyt. De nem Borbélynál.

Dátum: 2013.09.07

Feladó: Papa

Tárgy: Ez ma vékony volt

Örülök az optimista hangulatnak itt, a fórumon, de azért vegyük észre, hogy a védelmünk átjáróház időnként, ez az egyékes baromság meg totál meddő támadójátékot eredményez.

Az meg külön rejtély, Salvador hogy a francba nem fér be ebbe a csapatba?

Dátum: 2013.09.07

Feladó: szupergo

Tárgy: 1 pont...

Hát a 3-ból csak 1 pont lett. Az 1. negyedóra után nyilvánvaló volt, hogy jobbak vagyunk. nem jók, csak jobbak. Meg is jött az egyenlítés és a 2. félidőben vártam a jó folytatást. Álmosan kezdtünk, majd jött a kiállítás, ami után már megint olyan nagy szerencse kellett volna a győzelemhez mint a Putnok ellen. Ez nem volt, igaz a Nyírbátornak sem, így aztán összességében jogos az X. Fájó, de jogos.
Akárki akármit mond én nem látom értelmét Szabónak ívelgetni, ebből nem lesz helyzet, gól meg semmiképp.
Végül is veretlenek vagyunk, de a védelmünk főleg a széleken (még mindig...) nem acélos, az egyszemélyes támadójáték pedig veszélytelen. Na, majd Hatvanban talán.

Dátum: 2013.09.07

Feladó: Bence

Tárgy: -

Nem szóllak én meg, csak továbbra is azt mondom, hogy egy csapat se állhat úgy ki, hogy na nem mi vagyunk az esélyesek. Ez igaz lenne, ha a Barcika a 12-13. forduló után első lenne, a Nyírbátor meg 13. De jelen pillanatban lement 3 forduló, fogalmunk sincsen milyen lehet XYZ csapat. Ráadásul az első két forduló 170 perce, szinte értékelhetetlen volt. De aztán szerencsére megindultunk, remélem továbbra is így lesz.

Dátum: 2013.09.07

Feladó: szupergo

Tárgy: 6 pont

Jól van Bence, ne legyünk elbizakodottak!
De akkor miért szólsz meg, amikor ezt a mentalitást szóvá teszem a nyírségieknél? (Akiknek aztán tényleg nincs mire... Nem várok választ, mert nem lehet megfelelő.)
Inkább bizakodjunk, hogy egy tiszaújvárosi döntetlen esetén átvesszük az 1. helyet!

Dátum: 2013.09.07

Feladó: Bence

Tárgy: -

Értem én, csak...

Nekünk sem szabad nagy mellénnyel kimenni a pályára és lekezelni bármelyik csapatot, mert hatalmas pofont kaphatunk. NB2-ből gyakorlatilag csont nélkül kiestünk, pofozógépek voltunk a végére, szóval nekünk is vissza lehet venni egy kicsit, mert még jön valami kis NB3-as falusi csapat és helyrerakja az agyunkat. Ne így legyen.

Jó játékot és gólokat várok én is, de van félsz bennem.

Dátum: 2013.09.07

Feladó: szupergo

Tárgy: 6 pont

Már annyiszor lertam. Valahogy így:"Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, Kazincbarcikán nem mi vagyunk az esélyesek, de bízok benne, hogy ennek ellenére tudunk pontot szerezni." stb. stb...
A "Győzni megyünk Barcikára" felkiáltásra írtam, hogy szerényebben. Mert győzhetnek ugyan, de jelenleg nem ez a realitás.
Kíváncsi vagyok mennyit kockáztat az illető a saját pénzéből a fogadóirodáknál Nyírbátori győzelemre fogadva. Szerintem semennyit. Pedig ha ennyire biztos lenne a dolog, megtenné. Bejöhet persze a 2-es is, de nem több az esélye 10%-nál.

Dátum: 2013.09.07

Feladó: Bence

Tárgy: -

Miért, hogy álljanak hozzá, hogy "biztos kikapunk Kazincbarcikán" vagy "reméljük kevés kapott góllal megússzuk". Szerintem ez teljesen természetes, hogy valaki nem feltett kézzel érkezik. És mi sem vagyunk az a hű, de világverő csapat egyenlőre.

Nehéz meccsre számítok, egy rossz minőségű pályán pedig minden megtörténhet, lásd putnoki meccsünk. Na jó azért hozni kell.

Dátum: 2013.09.07

Feladó: szupergo

Tárgy: 6 pont

Úgy látom ma megint 6 pontot osztanak...
Mi még csak hagyján, de a nyírbátoriak? A Cigánd csak ellenük tudott pontot szerezni, mindjárt hármat Nyírbátorban, ill. attól a REAC-tól kaptak négyet, aki a másik két fordulóban begyűjtött 9 gombócot...
Több szerénység kellene mert bár a fociban minden előfordulhat, azért itt nem esélyesek a győzelemre az biztos. Igen mérges lennék, ha a múlt heti szép győzelmet most elrontanánk. Ja, és nemcsak győzelmet, de magabiztos, jó játékot is várok. Legalábbis ha tényleg akarunk valamit.

Tételek: 1 - 10 ból 10

Új hozzászólás hozzáadása