"Papírforma vendégsiker..." WTF?

2013.08.24 04:29

Szeleczki Alex: Én inkább a meccs után szólnék valamit is. Előre nem nagyon szeretnek mondani semmit, meg én most kerültem Putnokra, lehet nem nekem kéne válaszolgatni.

Horváth Bence: Mivel már Putnokon játszok, így vendég győzelmet is várok, de nagyon kemény mérkőzés lesz, az biztos.

Poszuk Gergő: Egy jó iramú, szoros meccsen papírforma vendégsiker fog születni.

Kerékgyártó Tamás: Már nagyon várom a hétvégi mérkőzést, egy igazi presztízscsata lesz, számomra különösen, hiszen kb. 6 évet húztam le barcikai színekben. Furcsa érzés lesz más csapat szerelésében pályára lépni a Pete András stadionban. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, aminek a végén remélem sikerül elhoznunk a 3 pontot korábbi csapatomtól.

Na és a hazaiak:

Menyhért Gergő: Remélem nem csak nekem, hanem minden csapattársamnak ilyen kézenfekvő, hogy bajnoki címet várok a csapattól. A magam részéről mindent meg fogok tenni azért, hogy az előbb említett cél valóra is váljon. Riválisnak igazán nem is tudom, kit nevezzek, inkább azt mondom, hogy mindenkit, így mindenkit vernünk kell. Remélem, mindenki 100%-on fog teljesíteni, és nem lehet majd eldönteni, ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatban. Hallottam róla, hogy ez a meccs mekkora rangadó a barcikaiaknak, de ezekért a meccsekért jó focizni, átérzem az ilyet, mind a szurkolók, mind pedig játékos részről. Nagyon remélem, hogy bedaráljuk őket! Minden pontra nagyon szükségünk van, és ami itt az elfogadható, az csakis a három pont. Bízom benne, hogy így is lesz!

Kádas István: Úgy gondolom, mivel a csapat 90%-a borsodi születésű , így senkinek sem kell bemutatni, hogy Kazincbarcikának mekkora rangadó ez. A mérkőzésen pedig mindenképpen csakis a győzelem az elfogadható eredmény.

Nagy Péter: Sikeres bemutatkozásra számítok hazai pályán. Tudom, hogy Putnokon is kicserélődött a keret a nyáron, úgy, mint nálunk, de úgy gondolom, jobb csapat vagyunk, és meglesz a győzelem. Tudom, mennyit jelent a barcikai embereknek ez a meccs, szomszédvár, több mint egy átlagos bajnoki. Sok nézőt várnak a vezetők és a csapat is, ami még jobban motiválja a játékosokat.

Illés Richárd: Csakis a győzelem elfogadható számomra. Ha a céljainkat el akarjuk érni, akkor ideje felfele elindulni a létrán. Nem tudom, hogy a pálya állapota mennyire engedi a játékunkat játszani, de minden követ meg kell mozgatni, hogy nyerjünk.

Szabó Ádám: Mindenképpen nyerni szeretnénk, múlt héten is megvolt az esély, de akkor nem sikerült. Gyorsabban és pontosabban kell játszani! Sajnos nem csak az ellenféllel, hanem a pályával is meg kell küzdeni, de ez a putnokiakat is zavarni fogja.

Kleiber Dávid: Mindenképpen győzelmet várok a hétvégi mérkőzésen. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a mérkőzés egy igazi megyei rangadónak számít, de nem csak a szurkolóknak, hanem a játékosoknak is. Egy a lényeg: nyerni kell!

David: Célunk, hogy teljesítsük a kitűzött célt: feljutni az NB 2-be. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ne valósuljon meg, hiszen minden nap keményen dolgozunk egy jó edző irányítása mellett, és a keret is alkalmas a feladatokra. Remélem, gólokkal és jó játékkal sikerül segítenem a csapatot, örülnék, ha Salvador lőné a legtöbb gólt, de persze a lényeg, hogy minden meccsünket megnyerjük. Ehhez szükség van a szurkolóink támogatására is. Biztosan kemény, jó meccset játszunk a Putnokkal, de jobb csapat vagyunk, mint a vendégek.

Szabó Viktor: Nagy csatát várok a Putnok elleni meccstől. Pontosan nem tudom, mit jelent ez a mérkőzés a barcikai szurkolóknak, mivel csak pár hete vagyok itt, de ahogy a srácoktól hallom, ez itt igazi rangadónak számít. Nagy presztízscsata lesz, amit remélem, minél több szurkoló szeretne látni. Mi becsületesen felkészülünk a találkozóra, aminek a végén remélem lesz alkalmunk a hazai szurkolóinkkal együtt ünnepelni.

Tarr Tibor: Igen, a hétvégén összecsap a két rivális csapat, de ez is csak egy meccs lesz a sok közül. Itthoni környezetben mindenféleképpen nyerni szeretne a csapat. Egy jó iramú, pörgős meccsen itthon szeretnénk tartani a három pontot, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni, hogy hazai siker szülessen a rangadón.

Nyitrai Dávid: Nagyon nehéz összecsapásra számítok, de abban biztos vagyok, hogy mindenki 110%-ot fog nyújtani, és mindent meg fog tenni a csapat annak érdekében, hogy megnyerje a mérkőzést.

Téma: "Papírforma vendégsiker..." WTF?

Dátum: 2013.08.24

Feladó: szupergo

Tárgy: pálya

Több játékos is megemlítette a pálya talaját.
hajrabarcika, nem tudnál egy "tűzközeli" illetékest megszólaltatni ebben az ügyben?
Mi az oka, hogy így leromlott? Mik a tervek, ha nem lehet rajta meccset rendezni? Miért nem a másik füvesen játszanak vagy a műfüvön, stb. stb.
Hogy végre tisztán lássunk. Azt hiszem ehhez jogunk van. Persze csak ha nincs ez is 90 évre titkosítva.

Dátum: 2013.08.24

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:pálya

De, titkosítva van 200 évre. :) Komolyra fordítva a szót, ahogy írtam is, hatalmas a ködösítés az ügyben, nem lehet igazságot tenni. Állítólag a pálya felújításához szükséges "kellékek" már nagyon régen megvannak, de a kivitelező (ki lehet találni, ki az) nem vállalta eddig, mert nagyon meleg volt (sic!), és így kiég az új fű. Mondjuk, gondolom erre találták ki a locsolást... Mondom, ez egy verzió, az igazság valahol odaát van...

Dátum: 2013.08.24

Feladó: petya

Tárgy: pálya

A fenti valamit inkább ne is nevezzük foci pályán mert olyan katasztrófa hogy ha kimész a legelőre az is.A műfüves pálya pedig ha jól tudom nincs hitelesítve úgy hogy ott azért nem játszhatna a csapat.A megoldás már rég az lett volna hogy vissza kellett volna vásárolni vagy az önkormányzatnak vagy a tulajnak a center pályát de hát gondolom nincs rá pénz.

Dátum: 2013.08.24

Feladó: szupergo

Tárgy: pálya

Akkor talán nem kellett volna indulni a bajnokságban...
Nekem már sokadszor van az az érzésem, hogy teljesen impotens emberek kezében van itt az irányítás. (Biztosan megértőbb lennék, ha lenne konkrét információ, de ugye az nálunk évek óta nincs semmiről.)
De akármi is van a háttérben, senki nem tette fel magának és a döntési helyzetben lévőknek a kérdést, hogy mi lesz a csapattal pálya nélkül? Nem is keresték a megoldást?
Létezik ez? Ha igen az az ember vagy emberek teljesen alkalmatlanok a vezetésre. Szerintem ezekből van itt több a kelleténél.

Dátum: 2013.08.24

Feladó: szupergo

Tárgy: pálya

Még valami. Ha az illetékesek keresték ugyan a megoldást, de ilyet nem találtak, akkor is alkalmatlanok, távozniuk kell. Mert azt talán mégsem várhatjuk meg, hogy mivel nem tud (megfelelő) pályát biztosítani ezért kizárják a csapatot.

Dátum: 2013.08.24

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:pálya

Nem ilyen egyszerű. A probléma leginkább abból adódik, hogy az új ügyvezető - valamilyen okból kifolyólag - még nem vette át a pozíciót, így jobb híján a már - hivatalosan - nem ügyvezető futja a köröket (MLSZ, satöbbi, ráadásul jelenleg a hivatalos oldalt is ő szerkeszti, azt hiszem, rossz szót nem érdemel).

Dátum: 2013.08.24

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:pálya

Hát ez tényleg nem egyszerű. De én kívülállóként csak azt szűrhetem le mindebből, hogy igen nagy a zűrzavar.
Nem tudom miért van így, de nem is érdekel. Csak a gyalázatos eredményt látom.

Dátum: 2013.08.24

Feladó: Bence

Tárgy: -

Én sem értem miért nem lehet akkor hitelesíteni a műfüvet. Szigetszentmiklóson voltam osztályzón, Ők az egész bajnokságban műfüvön játszanak, egy normális kis stadionban.

Dátum: 2013.08.24

Feladó: shift1

Tárgy: pálya is

Egyszerűen nem lehet rendbe tenni a dolgokat sohasem. Nem hiszem el, hogy ez a pálya is amióta itt döglődik, és nézi mindenki. 1 hónap és itt az esős idő! Legalább a műfű lenne már hitelesítve. Sem az Észak újságban, se a hivatalos oldalon nincs riport a vezetőedzővel. Nagy a csend...

Dátum: 2013.08.24

Feladó: shif1

Tárgy: rangadó

De függeltenül mindentől, a a gőyzelem az egyetlen elfogadható eredmény, mert különben "sosem" indulunk meg a tabellán felfelé. gondolom mivel ma ingyenes am eccs kijönnek többen, de ha a csapat nem lesz elég motivált, akkor megint majd "50-en" nézzük tovább itthon a mérkőzéseket. A szélső csapatrészeket megkell oldani, illetve 4-4-2-őt tartanám én a legoptimálisabbnak, bár a játékoskeret nem biztos ,hogy alkalmas erre.
Mindenki a stadionba, hajrá Vegyész !!!!

Tételek: 1 - 10 ból 13

Új hozzászólás hozzáadása