"Revánsot szeretnénk venni..."

2014.09.10 04:34

Mielőtt megosztanánk veletek, hogy mit is nyilatkoztak a REAC játékosai a kupaderbi előtt, még egy információ. Jobbszellőben egészen bizonyosan nem látjuk holnap Dobos Attilát nyargalászni, hiszen a Tárkány Paks elleni első fordulóbeli továbbjutása alkalmával kiállították, 3 meccset kapott, így legközelebb a Kupában csak a nyolc közé kerülésért vívott meccsen láthatjuk.

És akkor nézzük villám-interjúk formájában, mit is várnak a palotaiak:

Balázs Bálint: „Tudjuk, hogy jó csapat a KBSC és kemény meccsre számítunk. Győzni megyünk Barcikára, mint minden meccsre. A kupamérkőzéseknek mindig is különleges hangulatuk van.”

Lucz Viktor: „Kemény meccsre számítok, szeretnénk győzelemmel távozni Barcikáról, és tovább menetelni a Magyar Kupában.

Pfister Erik: „Tudjuk, hogy a Barcika egy erős csapat, jó játékosok alkotják a csapatot. A tavalyi mérkőzések után revánsot szeretnénk venni, és így is készülünk, bár tudjuk, hogy nehéz mérkőzésnek nézünk elébe.”

Lászka Balázs: „Felkészülten várjuk a mérkőzést, tudjuk, hogy ellenfelünk az NB III. Keleti Csoportjában szerepel, és igen jól megerősített csapat, volt élvonalbeli labdarúgókkal. A hazai csapatban több kreatív játékos is található, így a kilátogató szurkolók biztos jó mérkőzést láthatnak. Tiszteljük ellenfelünket, de mivel nekünk is jó csapatunk van, nem is lehet más célunk mint a továbbjutás.”

Téma: "Revánsot szeretnénk venni..."

Dátum: 2014.09.10

Feladó: mezey

Tárgy: malacnak a malaca

Gratulálok a csapatnak! De a malacnak és disznóbelűnek sajnos nem! "kék üveges a sárga kupakos"

Dátum: 2014.09.10

Feladó: Egy kerdes

Tárgy: Kupa

Erdeklodnek, hogy egy jatekos egy idenyen belul hany csaatban jatszhat a kupa sorozatban. Ugyanis Lakatos az elozo korben meg a Felsotarkany szineiben szerepelt a kupaban. Most pedig barcikan jatszott. Regebben a szabaly az volt, hogy egy jatekos csak egy csapatban szerepelhetett egy kupa ienyen belul. De ugyan ez van a BL -ben is. Tudom, hogy az magasabb szint. Azert kivancsi vagyok ki hogy gondolja ezt a szabalyt.

Tételek: 1 - 2 ból 2

Új hozzászólás hozzáadása