"Sok szurkoló fog kijönni, legalábbis Putnokról biztosan..."

2014.11.22 07:36

Ahogy már beharangoztuk, soha nem látott mennyiségben sikerült az ellenfél futballistáit megszólaltatnunk a héten. Természetesen – ahogy illik – gratuláltunk nekik az őszi bajnoki címhez, és amellett, hogy arról faggattuk őket, mit várnak a rangadón, arra is kíváncsiak voltunk, vajon máshogy készültek-e a héten, mint ahogy eddig tették.

Nótás Attila: „Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt a meccset is behúzzuk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, hiszen Gálhidi mester érkezése óta valami megváltozott a csapatnál. Remélem, mi tudjuk azt a teljesítményt hozni, mint eddig, és megnyerjük ezt a hihetetlenül fontos meccset.”

Kerényi Márk: „Igazi rangadóhangulatra számítok, sok néző előtt. Kiegyenlített mérkőzést várok, ahol apró nüanszok dönthetnek. A csapatnál jó a hangulat, ugyanúgy készülünk, mint bárki ellen, és úgy gondolom, hogy ha azt játszuk, amit az előző mérkőzéseken, akkor nem lehet probléma.”

Galambosi Máté: „Köszönjük szépen! Mindenki nagyon várja már a meccset. Úgy gondolom, hogy a Kazincbarcika-Putnok akkor is nagy rangadó, ha a hazaiaknak nem úgy sikerült az ősz, ahogy azt tervezték. Kemény, küzdelmes meccsre számítunk, de nem készülünk másképp, mint az elmúlt meccseinkre, végülis ezért is 3 pontot adnak. Motivált a csapat, nagyon egységesek vagyunk, küzdünk egymásért, szerintem ez egy fontos pont a csapat eddigi szereplésében, és az lesz szombaton is. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, és győzelemmel menni a szünetre. Reméljük, minél több szurkoló kilátogat majd a mérkőzésre, es egy jó hangulatban, nagy csatát láthatnak.”

Monyók Péter: „Nagyon szépen köszönöm a gratulációt. Úgy érzem, hogy megérdemeltük az őszi bajnoki címet, de akkor leszek teljesen elégedett, ha a hétvégén ismét nyerni tudunk, és meg tudnánk tartani a 4 egységet a Kisvárdával szemben, vagy akár több egységet, amennyiben mi nyerünk, és ők idegenben, Nyírbátorban pontokat veszítenek. Hétvégén a borsodi rangadón egy kemény, küzdelmes mérkőzést várok, ahol nem biztos, hogy a szép játék fog dominálni. Az győz, aki nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz a mérkőzésen. Erre a hétvégi mérkőzésre is úgy készülünk, ahogy az összes többire, egy bajnokság nem egy meccstől függ. Koszta mester nagyon jól felkészíti a csapatot, hetek óta a csapat egyben van nagyon, így csak pozitívan állhatunk neki ennek a mérkőzésnek! Háromesélyes találkozóból, remélem, illetve bízom a csapatban, hogy mi jövünk ki jól!”

Botló Ádám: „Személy szerint - mivel ezer szállal kötődök a Vegyészhez - természetesen máshogy készülök fejben, furcsa lesz abban a stadionba ellenfélként játszani, ahol – úgymond - "felnőttem". Sajnálom, hogy nem úgy szerepel a csapat, ahogy eltervezték, mert jó játékosokból áll a keret, de valamiért nem jön ki a lépés, hullámzó a teljesítményük. Abban biztos vagyok, Gálhidi mester ütőképes csapatot farag tavaszra, abban viszont már kevésbé, hogy 14 forduló elég lesz behozni ezt a tetemes hátrányt! A mi csapatunk nagyszerű idényt fut, remek társaság jött össze, nincs széthúzás az öltözőben, jó a hangulat, ez nagyban köszönhető edzőnknek, aki szerintem szakmailag és emberileg is kiemelkedik ebből az osztályból! A "borsodi rangadó" tipikus 3 esélyes meccs lesz, de mi mindent megteszünk, hogy nyerjünk, és maradjon, jobb esetben nőjön 4 pontos előnyünk a Várda előtt.”

Fehér Balázs: „Köszönjük a gratulációt! Nem tekintem a legnehezebb meccsnek. Nem először játszom már volt csapatom ellen, ezért nem érzem már különlegesebbnek. Persze, nem számítok könnyű mérkőzésre, hiszen jó játékosok alkotják a hazai együttest, de úgy érzem, csapatként mi jobban funkcionálunk. Nem készülünk máshogy, nem hiszem, hogy változtatni kéne azon, ami eddig bevált.
Jól ismeri egymást a két csapat. Kellő önbizalommal várjuk a meccset, ahol az eddigi eredmények ismeretében már mi veszíthetünk többet, annak ellenére, hogy nálunk még nem elvárás a feljutás...”

Madarász János: „Köszönöm szépen a megkeresést, és a kedves szavakat a csapat nevében is. Ugyanúgy készülünk erre a rangadóra, mint a többire, azaz jó hangulatú, pörgős edzésekkel. Valószínűleg egy jól motivált csapattal fogunk találkozni, viszont nekünk nincs veszteni valónk, mi higgadt, nyugodt fejjel lépünk majd pályára. Szerencsére nincsenek hiányzóink, így teljes kerettel érkezünk a borsodi rangadóra. Egy nagyon jó mérkőzést láthatnak a kilátogató szurkolók, amiből mi jövünk ki győztesen. Hajrá Putnok!”

Tóth Szabolcs: „Köszönjük a gratulációt. Ugyanúgy készülünk, mint eddig. Én sok nézőt és egy jó mérkőzést várok el a szombati naptól.”

Nagy Csaba: „Nagyon szépen köszönjük, a csapat megdolgozott ezért a sikerért, főleg annak tudatában, hogy a bajnokság elején kitűzött célunk egy erős középcsapat kialakítása volt. A siker legfőbb kulcsa a csapategység, valamint hogy egy kiváló edző áll a csapat mögött! A hétvégi mérkőzésre hasonló módon készülünk, mint a többire. Szeretnénk győzelemmel befejezni az őszi szezont, ezzel is tovább nyújtani nagyszerű szériánkat, természetesen nem lebecsülve ellenfelünket, akiről tudjuk, nagyszerű játékosok alkotják. Remélhetőleg sokan fogják megnézni a helyszínen a mérkőzést, ezzel is emelve a borsodi rangadó színvonalát!”

Horváth Szabolcs: „Nem gondolom, hogy ez lesz a legnehezebb mérkőzés, mivel mi – úgymond - nyugodtabban játszhatunk, nem mi játszunk teher alatt. Köszönjük szépen, mert ez egy igazi csapatmunka volt a javából, mindenki odatette magát nagyon. A szezon előtti megfogalmazást újra kell majd értelmezni, mert már másoknak kell lenni ezután a fél év után. Egy nagyon jó mérkőzésre számítok, parázs hangulattal, mind a pályán, mind a lelátón, mert remélem, sok szurkoló fog kijönni, legalábbis Putnokról biztosan. Ugyanúgy készülünk, mind eddig, semmi különbség nincs, hogy most Barcikával játszunk, ugyanolyan jó hangulat van a csapatnál.”

Szemere Balázs: „Először is köszönjük a gratulációt. Úgy gondolom, ez a mérkőzés se különb a többitől, hisz minden mérkőzés nehéz a maga módján, ugyanúgy készülök/készülünk, mint idáig minden héten. Sikereink legfőbb oka, kijelenthetem nyugodtan, hogy az edzőnk: Koszta Péter, a semmiből épített bajnoki címre esélyes csapatot, bizalmat adott azoknak az embereknek, akiket előző csapataiktól elküldtek, vagy semmibe vettek, illetve kevesebbet szerepeltek. Rengeteget köszönhetünk vezetőinknek, akik mindent megtesznek értünk, szertárosunknak, Zolikának is, illetve a putnoki szurkolóknak, akik végig szurkolják a mérkőzéseinket, bízva bennünk, hiszen az ő "fiaik" vagyunk. A hétvégén csupán szeretnénk egy igazán jó mérkőzést játszani, és megmutatni, hogy az eddigi teljesítményünk nem a szerencse műve, de ha az lenne, azért is tenni kell! Első helyről várhatjuk a tavaszt, ezt senki sem gondolta volna nyáron, sikerült rácáfolnunk mindenkire, és megmutattuk, hogy jó játékosok alkotják csapatunkat, akik küzdenek egymásért bármi is történik. Bízom benne, hogy minél többen kilátogatnak a mérkőzésre, és egy kiváló mérkőzést láthatnak a szurkolók. Hajrá Putnok!”

 Kádas István: „Nagyon szépen köszönjük a bíztató szavakat a csapat nevében is. Erre a mérkőzésre ugyanúgy készülünk, mint a többire, a hazai pálya biztos a Barcikát segíti majd, de reméljük minket is jó sokan elkísérnek Putnokról! Fura érzés lesz a Barcika ellen játszani, de most csak az számít, hogy szombaton elhozzuk a 3 pontot! Hajrá Putnok!”

Sápi József: „Köszönjük a gratulációt, jólesik, hogy elismerik az őszi teljesítményünket! Nagyon sok mérkőzésen a szerencse mellénk állt idén, igaz tettünk is érte, így a megszerzett 36 ponttal nyugodt hangulatban készülhetünk a Kazincbarcika ellen. Ez is csak egy találkozó a sok közül, nem edzünk másképpen, mint eddig. Remélem sok putnoki szurkoló biztatása mellett egy jó meccset fogunk játszani! Ha pontot tudunk elhozni a KBSC-től, már elégedettek lehetünk, és bebizonyítanánk mindenkinek, nem csak a véletlennek köszönhető, hogy ott telelünk, ahol.”

Nyisalovits Donát: „Semmiben nem különbözik a többi a meccstől, nekünk mindegyik ugyanolyan fontos. Talán ez annyiban lesz másabb, hogy szomszédvárak találkoznak, így mindkét csapat meg akarja majd mutatni, melyik a jobb. Megijedni biztos nem fogunk, de ez a csapat nem is erről híres, és ezt úgy gondolom, a tabellán elfoglalt helyezésünk is bizonyítja.”

 

A mieinknél arról érdeklődtünk, hogy van-e alapja azon feltételezésünknek, hogy a putnoki játékosok jóval motiváltabbak erre a meccsre.

Sárközi Tamás: „Meg kell nyugtassak mindenkit: a Putnok semmivel nem veszi komolyabban a mérkőzést mint mi, csendben, alázattal, kemény munkával készülünk az utolsó fordulóra! A múlt heti vereség előfordul egy ambiciózus csapat életében, de egyáltalán nem törte meg a lendületünket. Én úgy érzem, hogy jó úton haladunk, és egy kemény mérkőzésen győzelemmel zárjuk az idényt!”

Szabó Ádám (kapus): „Csalódottan jöttünk haza Újvárosból, nyerni szerettünk volna, mint minden meccsen! A mi helyzetünkben nem fér már bele a botlás, sajnos botlottunk. Hétvégén nyernünk kell, és olyan odaadó játékot mutatni, mint a Várda ellen! Féljen a Putnok tőlünk, idegeskedjenek ők! Nekünk nem számolgatni kell, hogyha nyerünk, hány pontra vagyunk ettől meg ettől a csapattól. Úgy kell kimenni a pályára, hogy éreztessük velük: itt ma nem nyerhetnek! Sokat jelent ez a meccs nekünk és a szurkolóknak is, ezt átérezzük. Mindent elkövettünk a héten, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, meglátjuk, mire lesz elég! 3 pontot várok!”

Montvai Tibor: „Én komolyan veszem, ugyanúgy, mint a Kisvárda ellenit, és remélem, nyerünk is, nagyon fontos lenne a záró fordulót behúzni!”

Bene Attila: „Én úgy érzem, motiváció terén nem lesz különbség a két csapat között. Természetesen a Putnok eredményeihez ezúton is gratulálok, de hazai pályán szeretnénk szépen búcsúzni szurkolóinktól, akik az elmút hetekben mellénk álltak. A Kisvárda elleni mérkőzés után nagyszerű érzés volt, ahogy a közönség és a csapat együtt ünnepelte a győzelmet. Gálhidi György kiváló munkát végez a csapattal. Sajnos az elmúlt héten, Tiszaújvárosban, gyengébb teljesítményt nyújtottunk, és nagy esélyt szalasztottunk el a felzárkózásra. Ennek tükrében is fontos a csapat számára, hogy kiköszörülje a csorbát, és örömet szerezzen szurkolóinak, és a számunkra minden feltételt megteremtő klubvezetésnek és városvezetésnek. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy izomsérülésem nem jött helyre, és ezért nem segíthetem a pályán a csapatot, de bizakodó vagyok, hogy nagy küzdelemben, itthon fogjuk tartani a 3 pontot.”

Illés Richárd: „Szerintem a csapaton belül senkinek sem kell elmagyarázni, hogy mit jelent ez a meccs. A keret nagy része magasabb osztályban is játszott, ahol játszottak hasonló derbiket. Mindenki kellőképpen felkészült a meccsre, ahogy eddig is tettük, és mindenki teljes erőbedobással fog küzdeni a győzelem érdekében.”

Vincze Richárd (pályaedző): „Úgy gondolom, hogy a keretben lévő játékosok tisztában vannak vele, hogy Nektek ez a legfontosabb meccs a szezonban, foglaljon el bármilyen pozíciót a két gárda a tabellán, illetve vannak olyan személyes dolgok, ami miatt nem kell motiválni Őket. Így a kérdésedre a válaszom az, hogy a motivációval nem lesz gond. Biztos, hogy jó iramú, küzdős derby lesz a szombati. Sajnos ugyanúgy, mint a múlt héten, sok a sérültünk, akik közül még nem lehet tudni, hogy ki fogja vállalni a játékot, illetve ha vállalja is, akkor milyen lesz az állapota, mert például tudni kell, hogy Dobi is a múlt héten 2 fájdalomcsillapítóval játszott, és a sérülése csak rosszabb lett. Jó csapat a Putnok, nem hiába vezetik a bajnokságot, meggyőződésem, a sikerük egyik legnagyobb kovácsa Koszta Peti, akit remek edzőnek és pedagógusnak tartok. Úgy gondolom, hogy apró dolgok fogják eldönteni a mérkőzést, amiből reményeim szerint mi fogunk kijönni jobban. Bízom benne, sokan kijönnek és szurkolnak majd nekünk. Hajrá Vegyész!!!”

Téma: "Sok szurkoló fog kijönni, legalábbis Putnokról biztosan..."

Dátum: 2014.11.22

Feladó: Boy

Tárgy: gratuláció

Gratulálok a Barcikának!
Ma nem volt kérdés, melyik a jobb csapat!
De ugye azért senki nem gondolja, hogy ennyit tud a Putnok!
De a pénz nagy úr!

Dátum: 2014.11.22

Feladó: A.C.A.B

Tárgy: Re:gratuláció

Köszönjük a gratulációt!
Tudtok ti normálisak is lenni! :)
Mit szóltatok a meccs végi szösszenetünkhöz? :)

Dátum: 2014.11.22

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:gratuláció

Azért azt hiszem nem vetted észre, hogy burkoltan arra utalt a "kedves" putnoki szurkoló, hogy megvettük a meccset! Pfej!

Dátum: 2014.11.22

Feladó: A.C.A.B

Tárgy: Re:Re:Re:gratuláció

erre csak annyit tudok mondani hogy 4-0 ;)
Aztán hogy ki az első most az a kutyát nem érdekli!
De egyébként meg, kilátszott a vekni a bírónál kicsit

Dátum: 2014.11.23

Feladó: Boy

Tárgy: Re:Re:Re:gratuláció

Nem ezt a meccset vettétek meg!
Én ezt nem mondtam!
(Ennél sokkal többet!)

Dátum: 2014.11.22

Feladó: pvseman

Tárgy: önkritika

Gratulálok a KBSC-nek. Örülök, hogy segíthettünk az NB2 cél eléréséhez. További sok sikert.

Dátum: 2014.11.22

Feladó: Rajongo

Tárgy: re

Gratulálok a fiúknak!!! Férfi munka volt. Az egész csapat előtt le a kalappal.Akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Jómagam is nagyon várom az önkritikus putnoki elemzéseket és ismét megkérdezem, mint a várdai meccs után. Ez a csapat, hogy tudott ennyi pontot összeszedni? Tudom, tőlünk is megkérdezhetik, hogy mi meg, hogy tudtunk ennyi pontot veszíteni.Sajnos ilyen a futball. A bajnokságban előttünk állókat megverjük akik meg mögöttünk vannak azoktól pedig hullatjuk a pontokat, de sebaj kicsi öröm is öröm. Bajnokok már aligha leszünk, de az arcokból ma visszavettünk egy kicsit.Hajrá Vegyész!

Dátum: 2014.11.22

Feladó: Papa

Tárgy: KBSC-Putnok 4:0

Gratulálok a fiúknak, sajnos ma nem lehettem kint, így nagy örömmel láttam az eredményt.

Egyébként pedig a sportszerűség híve vagyok, így innen is tiszteltetem állandó putnoki trolljainkat, várom elemző jellegű, esetleg önkritikus hozzászólásaikat...

Egy tanulság azért ide kívánkozik: a szerénység hosszú távon kifizetődő lehet...

Tételek: 1 - 8 ból 8

Új hozzászólás hozzáadása