Számok, amikre mi is büszkék lehetünk...

2013.06.08 12:55

Habár kiestünk, mint a tejfog, vannak olyan "eredmények", amikben "megelőzzük" az NB 2 Keleti csoportjának résztvevőit. Nézzük csak:

1. Ha a tabellát a feje tetejére állítjuk, elsők vagyunk. Habár a szerencsétlen váciakat látszólag megelőzzük, de mivel ők tavasszal csupán egyetlen meccsen tisztelték meg a bajnokságot azzal, hogy kiállnak, így őket talán ne vegyük "emberszámba". (A továbbiakban a Vácot nem is vesszük figyelembe.)

2. A legkevesebb gólt szereztük a csoportban, 40-et.

3. A legtöbb gólt kaptuk, 63-at.

4. Ennek megfelelően, nekünk a legrosszabb a gólkülönbségünk, -23, összehasonlításképpen, az utánunk következő a -9-es DVSC-DEAC, akik 7 góllal terhelték meg az utolsó meccsen hálónkat.

5. A hazai meccseket tekintve is a legrosszabbak vagyunk, 5 győzelem mellett 2 döntetlen és 8 vereség a mérleg.

6. Habár a Fradi 2-vel társbérletben, de a hazai pályán szerzett gólok számában (22) is tökutolsók vagyunk.

7. A tavaszi szezonban mi szereztük a legkevesebb pontot, 13-at.

8. A tavaszi szezonban magasan mi kaptuk a legtöbb gólt, 39-et.

9. Kiérdemeltük a "legsportszerűtlenebb csapat" titulust a magunk 86 sárga lapjával, ennél egyik csapat sem gyűjtött többet. Ehhez ha hozzácsapjuk még a 4 piros lapot, biztos a siker, bár a kiállítások számában a halványzöldek megelőznek minket 7 piros kártyával.

10. A csoportban Kiprich Dániel szerezte a legtöbb sárga kártyát, 13-at, 7-et még szolnoki mezben, 6-ot nálunk. Emellett az utolsó fordulóban ki is állították.

11. Habár az a "bravúr" több játékosnak is sikerült a mezőnyben, hogy kétszer is eltiltassék a sárga kártyák miatt (magyarán elérte a 10-et), ilyen Varga (Békéscsaba-10), Végh (Orosháza-10), Ondrejó (Orosháza-10), Futó (Honvéd-12), Zabos (Putnok-10), Mile (Szolnok-11), nálunk négy játékos is elérte az "álomhatárt", név szerint a már említett Kiprich (13), Fótyik (10), Komlósi (10) és Privigyei (10). Hogy kétség ne férjen hozzá, hogy ebben a tekintetben is ultrajók vagyunk, a 4-ből 3 játékos a bajnokság küzdelmei során a kiállítás sorsára is jutott.

12. A bajnokság legkatasztrófálisabb vereségét is nekünk sikerült begyűjteni az utolsó fordulóban, a debreceni fiataloktól elszenvedett 7-1-es vereséggel...

Halvány fogalmam sincs, ezek után hogy is sikerült kiesni?!