"Szeretnénk most javítani..."

2014.10.25 08:10

Sajnos csak három kispesti válaszolt a kérdésünkre (mit várnak a mai találkozótól), ami nem meglepő, hiszen a héten még jópáran nem tudták, hogy melyik csapatukban kapnak szerelést.

Miskei Milán: „Szívesen adnék válaszokat, hogy mit várunk a meccstől, csak sajnos már egy hónapja nem edzek a csapattal, és még egy darabig nem is fogok tudni a sérülésem miatt. Így nem tudom, hogy mit várhatok el a társaktól, személy szerint annyit tudnék mondani, hogy mint minden meccsre, úgy készülünk, hogy megnyerjük, nem lesz ez másként a Barcika elleni idegenbeli mérkőzésen sem, az előző heti botlásunkat szeretnénk kijavítani. Küzdelmes, szurkolói szemmel élvezhető 90 percet várok.”

Czár Richárd: „Mint minden meccsen, úgy ezen is támadólag fogunk fellépni, és mindhárom pontot szeretnénk elhozni Kazincbarcikáról. Sajnos a múlt héten vereséget szenvedtünk, ezért is szeretnénk most javítani. Remélem jó mérkőzésen egy jó Barcikát tudunk legyőzni!”

Koszta Márk: „Nehéz mérkőzésre számítok. Tudjuk, hogy a Kazincbarcika jó csapat, bár az eredményeik nem úgy alakultak, ahogy várták. Mi is jobb szereplést vártunk, ezért fontos lenne számunkra a győzelem. Szerettem volna játszani, mert Putnokon élek és több évig játszottam Barcikán, de holnap az NB 1-es keret tagja leszek.”

Téma: "Szeretnénk most javítani..."

Dátum: 2014.10.25

Feladó: ??

Tárgy: .

Tiszteletem azoknak,akik válaszoltak.Mondom ezt annak fényében,hogy tudvalevőleg a Honvéd akadémistái a bajnokságok legnagyobb arcú akadémistái!!
Aki megnézi a mérkőzést,maga is láthatja majd,hogy egy nagyképű csapat érkezett hozzánk.Nem játéktudásuk az,ami említésre érdemes,hanem a fizikumuk.A Szalai Laci féle rendszer a magasságra és a fizikális képességekre épít.
Sajnos az arcuk kezelhetetlen akadémiai képzés alatt:-))

Tételek: 1 - 1 ból 1

Új hozzászólás hozzáadása