Szolgálati közvélemény...

2013.08.09 18:52

Ahogy észrevehettétek, némileg megújult a weboldal, igyekszünk mi is felkészülni a bajnoki rajtra. Mivel ezidáig erről nem sok szó esett, és alkalmanként vannak ötleteitek, hogyan is kellene még felhasználó-barátabbá tenni a felületet, pár információt hadd osszunk meg veletek a lehetőségekkel kapcsolatban.

Oldalunk nem kíván semmiféle versengésbe belemenni a hivatalos oldallal, lehetőségeink behatároltak, nulla forintból, csupán lelkesedésből készül az oldal, nektek, KBSC-SZURKOLÓKNAK!!! Igyekszünk a kéréseket teljesíteni, ezeknek azonban sokszor technikai korlátai is vannak, ahogy említettük is, ez egy ingyenes, szabadon felhasználható felület, amelyből igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni, hogy a belbecs mellett a külcsínre se legyen különösebb panasz. Nyilván nincsenek olyan lehetőségek ezáltal a kezünkben, amellyel minden szempontból a mai kor igényeit tökéletesen kielégítő formát tudnánk ölteni, de talán ez is több, mint a semmi, és nem kell szégyenkeznünk a hasonló kaliberű csapatok szurkolói honlapjai mellett (bár sok csapatnak iszonyat profi szurkolói honlapja van, ezt be kell lássuk…)

Nem vagyunk újságírók, nem vagyunk futballszakértők, nem vagyunk informatikusok, sőt, még a bölcsek köve sem lapul a zsebünkben. Próbálunk szurkolói szemmel beszámolni a csapatunkkal kapcsolatos dolgokról, meccsekről, átigazolásokról, pletykákról. Néha egy-egy kacsát is sikerül leközölni, de higgyétek el, ezek nem a szerzők kitalációi, hanem mások által közölt információk, amiknek a valóságtartalmáért ahogy eddig is, a jövőben sem áll módunkban száz százalékosan helytállni. Emellett úgy gondoljuk, még egy később kacsának bizonyuló hír is több, mint a semmi, bár igyekszünk minden oldalról utánajárni az információknak, néha előfordul, hogy mi is tévedünk. De például maga Jose Casado jelentette ki nyár közepén, hogy nem térnek vissza Salvadorral, aztán mégis itt vannak. Ezzel mit tudnánk kezdeni?

Igyekszünk minél gyorsabban reagálni a történésekre, időnként vannak kisebb csúszások. Nézzétek el, ha lehet. Nem főállásban, nem nyugdíj mellett, nem professzionális szinten szerkesztjük a honlapot. Ha tudjuk, és lehetőségünk van rá, azonnal közöljük a híreket. Nyilván a hivatalos oldal a játékosok zöménél elsőbbséget élvez, és nem mindenki áll szívesen szóba velünk, új még kicsit Barcikán ez a fajta médium. Ötletünk van milliónyi, de ezek kivitelezése nem mindig úgy sikerül, vagy egyáltalán nem, sokszor rajtunk kívül álló okokból. De a jövőben is azon leszünk, hogy minél pontosabb, minél informatívabb weboldalt hozzunk létre, amely megpróbálja maximálisan kielégíteni a szurkolók igényeit.

Egy pár szó az újdonságokról: ahogy nyilván észrevettétek, a headline megújult, nagyon időszerű volt már a korábbi kép lecserélése, hiszen a korábbi képen látható játékosok közül a legtöbben már nem tartoznak klubunk keretéhez. Egyelőre ezt a kis montázst próbáljátok elfogadni, később átalakítjuk majd. A képeken szereplő Szabó Ádámtól, Komlósitól, Kokótól, Molnár Gabikától, Salvadortól és Davidtól egyaránt sokat várunk az induló szezonban.

Fent van már az új tabella, ahogy jönnek a meccsek, nyilván, folyamatosan frissül. Alatta megtalálhatjátok a következő meccsig hátralévő időt, és magát a meccs leírását, helyszínét. Ez már az előző idényben is volt, az viszont újdonság, hogy rögtön alatta a meccs színhelyének google maps-es pozícionálását illesztjük be, ha rákattintotok, nagyobb méretben is megnézhetitek, hogy is legyen az úticél a soron következő idegenbeli meccsre.

A CSAPAT menü teljesen megújult, a táblázatban egyelőre nyilvánvalóan mindenki nullás adatokkal szerepel, a posztonkénti felsorolásban azonban végignézhetitek, kik tartoznak egyelőre keretünkhöz, próbáltunk mindenkiről képet felrakni, hogy nagyjából KÉPBEN legyetek. Sajnos hazai felkészülési meccs – a pályán végzett munkálatok miatt – nem volt, így kell megpróbálnotok beazonosítani a bajnokira játékosainkat.

Az induló idényben is beszámolunk minden találkozóról, a földrajzi közelség miatt talán több lehetőségünk lesz idegenben is meglesni csapatunkat, de ha mégsem tudunk esetleg ott lenni, szívesen várjuk mások beszámolóit is, el lehet küldeni e-mailben az „Elérhetőségek” alatt található mailcímre, és szívesen leközöljük. De nem is kell feltétlenül, hogy beszámoló legyen, ha valakinek esetleg a mondanivalója túlcsordul a Fórum által biztosított kereteken, nyugodtan jelezze, hogy meg szeretné jelentetni írását, és szívesen, változtatás nélkül leközöljük azt. Csak arra kérnénk benneteket, hogy előtte a fórumon, vagy a facebook bármelyik felületén (blog-, vagy weboldal fiókja) jelezzétek.

Apropó Fórum… Tudjuk, hogy voltak kellemetlenségek a hozzászólásokkal, igyekeztünk megoldani, ahogy lehet. Az igényeknek megfelelően a hozzászólások immár nem beágyazva (értsd: valakinek válaszként) jelennek meg, hanem sorrendben, egyelőre ennél a formátumnál nem tudunk jobbat megvalósítani. Mint tudjátok, most már minden cikk alá odabiggyesztjük a hozzászólási lehetőséget, így valószínűleg előbb-utóbb a főoldalas Fórum elveszíti jelentőségét, ha így lesz, levesszük. Bár, ennek átalakítására is van ötletünk, lehet, hamarosan meg fogjuk valósítani… Sajnos a hozzászólások pontos időpontjának megjelenítése nem megy, ahogy mondtuk, a lehetőségek erősen limitáltak…

Lesznek továbbra is interjúk – az érkezett játékosok mindegyikével terv szerint, de nem okoz gondot az angol nyelvű társalgások lefolytatása sem nem magyar anyanyelvű játékosainkkal. Rajtunk nem fog múlni. Nem felejtettük el az utánpótlás-anomáliákkal kapcsolatos cikket sem, a terv szerint a jövő hét közepe táján interjú keretében igyekszünk kibogozni a gordiuszi csomót egy közismert utánpótlás-szakemberünkkel. A tervek között szerepel, hogy interjú-sorozatot jelentetünk meg korábbi nagy nevű játékosainkkal, hogy az idősebb szurkolóknak is kedvezzünk, de gondolom, a fiatalabbak is szívesen olvassák csapatunk legendáinak visszaemlékezéseit, avagy jelenre utaló szavait.

Szurkolóként kérjük tőletek: adjunk esélyt új csapatunknak. Igaz, nem igazoltunk hatalmas sztárokat a nevek alapján, de minden új kezdés megérdemli, hogy tiszta lappal álljunk neki. Ez a magyar foci harmadik vonala, itt nem sztárokra van szükség, hanem összetartásra, és hatalmas motivációra. Nem hiszem, hogy nagyképűség, ha azt mondom, sok játékosunk olvassa ezt az oldalt, és kíváncsiak a szurkolói rezdülésekre. Azt hiszem, megérdemlik, hogy látatlanban ne ítéljük meg, mivel is fognak kirukkolni a következő szezonban. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek a feljutásért, ha lesznek hibák, azt úgyis le fogjuk írni. Mi is, Ti is.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk valamit nyomatékosan leszögezni. A szurkolói honlap nem hivatalos honlap. Ahogy már ecseteltük – lehetőségeiben, olvasottságában, és úgy néz ki, kommentjei számában sem. De van még egy fontos különbség. A hivatalos honlap nem fog megjelentetni olyan írásokat, amelyben pőrén, naturálisan, olykor kissé vulgárisan küldjük el melegebb éghajlatra a sorozatosan nem teljesítő játékosokat. Ebből továbbra sem engedünk. A TÉNYEKET fogjuk leírni továbbra is, ahogy eddig is. Nem érdekes, hogy lesznek esetleg olyan játékosok, akiknek ez nem tetszik, és behúzzák a kommunikációs féket. Amennyit például Szala Ákos kapott ezeken a hasábokon, azt nem kívánom egyikőnknek sem. Mégis, közszereplőként, futballistáként és PROFIként állta a sarat, és mindig készséges volt, hosszabb interjút is adott. Mert tudta, hogy ez bele kell, hogy férjen. Ha nem bizonyít, nincs kecmec. Itt legalábbis nincs. Nincs és nem is lesz. Nem személyeskedően, nem vádlóan, csupán tényszerűen…

Nagyon szeretnénk, nyilván a csapat is, ha minél többen tudnátok kilátogatni a meccsekre. Tárkány például nincs messze, egy óra alatt ott vagy. A második fordulóban pedig a Putnok jön, ott már senkitől nem elfogadható akár szülői igazolás, mindenkinek ott kell lenni. Adjunk egy esélyt fiatal csapatunknak, biztos, hogy látni fogjuk az alázatot, ha mindannyian melléjük állunk. Ez egy oda-vissza játék. Ha látják, hogy mi mellettük vagyunk, kutya kötelességük kitenni a szívüket a pályára, és higgyétek el, a mai keret erőssége alapján is ott kell legyünk az elején. Mindenki vegye elő a kék-sárga zászlót, a kék-sárga szívét és az optimizmusát, és a bajnokság első sípszavától az utolsójáig üvöltse az éterbe: Hajrá Barcika! Ez a mi városunk, ez a mi csapatunk, egy darab a szívünkből… 

Téma: Szolgálati közvélemény...

Dátum: 2013.08.09

Feladó: Sütő Ágnes

Tárgy: köszönet

Kedves Szerkesztő!
Én mint édesanya, köszönöm ezt az oldalt!
Talán ezt a két gondolatot emelném ki az írásból:
"Nem vagyunk újságírók, nem vagyunk futballszakértők, nem vagyunk informatikusok, sőt, még a bölcsek köve sem lapul a zsebünkben."
Ettől függetlenül nagyon "olvasható" ez az oldal! Gratulálok!

"Szurkolóként kérjük tőletek: adjunk esélyt új csapatunknak. Igaz, nem igazoltunk hatalmas sztárokat a nevek alapján, de minden új kezdés megérdemli, hogy tiszta lappal álljunk neki. Ez a magyar foci harmadik vonala, itt nem sztárokra van szükség, hanem összetartásra, és hatalmas motivációra!
A szurkolók bizalma és biztatása nagy ERŐ!!!!
Igen, hajrá Barcika!!!!!!

Dátum: 2013.08.09

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:köszönet

Kedves Ágnes! Köszönjük a megtisztelő szavakat! A köszönet azonban - többek között - az Öné is. Az Ön nevelése városunknak és klubunknak sokszoros válogatott és magyar bajnok sportolót "eredményezett". Mi köszönjük!!!

Dátum: 2013.08.09

Feladó: szupergo

Tárgy: All right

Nincs miért szabadkozni, szerintem nem vár el senki sokkal többet az oldaltól. Főleg azt figyelembe véve, hogy mindenről itt értesültünk, a másikon szinte semmi nincs. (Talán szándékosan fogják vissza? Ilyen semmitmondó még sosem volt.)
Szóval: köszönjük és csak így tovább!

Dátum: 2013.08.10

Feladó: ZORRO

Tárgy: Változások

Nagyon tetszik az oldal és nagyon tetszenek az ötletek. Tárkányban ott leszünk putnok pedig KÖTELEZŐ ! Kérdés: utánpótlás beszámolók is jöhetnek az oldalra ?

Üdv

Dátum: 2013.08.10

Feladó: ZORRO

Tárgy: Változások

Még valami, társoldalak elérhetőségeit is fel lehetne tenni a lapra.

Dátum: 2013.08.10

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Változások

Kedves Zorro! Először is köszönjük kedves szavaid! Persze, az utánpótlással kapcsolatos hírek, beszámolók is a KBSC-vel kapcsolatosak, és biztos vagyok benne, hogy komoly érdeklődésre tartanak számot. Küldheted nyugodtan! A kérésedet már teljesítettük is, az "Elérhetőségek" fülre kattintva megtalálod összes csoportellenfelünk honlapjának linkjét, illetve az Oldalvonal magazinét, aminek olvasását melegen ajánlom minden szurkolónak! Köszi a jelzést, ha eszetekbe jut még valami, szóljatok nyugodtan! HV!

Dátum: 2013.08.10

Feladó: ZORRO

Tárgy: Re:Re:Változások

Köszi HB!

Több UP csapatunknak is van honlapja (ha jól tudom), esetleg kirakhatnátok a főoldalra mint támogató! Viszont is működne !

www.kbsc2001.freeiz.com

üdv

Dátum: 2013.08.10

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:Re:Változások

Minden jó ügy mellett teljes mellszélességgel állunk ki, úgyhogy kérésed máris teljesült! :)

Dátum: 2013.08.10

Feladó: ZORRO

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Változások

EXTRA THANKS !

Dátum: 2013.08.10

Feladó: petya

Tárgy: Re:Re:Re:Változások

Köszönjük szépen hogy felkerült a honlap mint utánpótlás weboldal csak a pontosság kedvéért az említett weboldal az U14 /2000-es/ és az U13 /2001-es születésű/ gyerekek eredményeit követi és nem mint utánpótlás weboldal műxik.

Tételek: 1 - 10 ból 11
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása