ÚJ HONLAP!

2014.08.18 17:39

Ahogy már a korábbiakban jeleztük, új helyre költözik honlapunk. Erre nagyrészt praktikus, kisebb részt kényszer-megoldásként kerül sor, de reméljük, hogy mindannyiótok megelégedésére szolgál a változás.

Úgy gondolom, mindenféleképpen egy szebb, optimálisabb tervezésű weblapot tudunk a jövőben üzemeltetni, de ehhez a Ti segítségeteket is kérjük. Kérünk benneteket, hogy a következő napok-hetek során teszteljük együtt a weblapot, és ha valami problémára, hiányosságra bukkantok, írjátok meg nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát. Abban biztosak lehettek, hogy az új design sokkal több lehetőséget kínál arra, hogy a szurkolók minden igényét kielégítsük, de ismételten kérjük, hogy jelezzetek vissza felénk (akár a fórumban, akár e-mail címünkön), mert azt szeretnénk, ha minél felhasználóbarátabb lenne az új honlap, ahol mindenki megtalálja a számítását.

Az új honlap egyelőre kb. 70%-osan valósítja meg azt, amit első körben elképzeltünk, pár héten belül viszont nagyon reméljük, hogy 100%-át tudjuk annak "hozni", amit megálmodtunk. A "Fórum-hozzászólások", a "Szavazás" jelenleg teszt-verzióban fut, kérünk benneteket, hogy próbálgassátok, hogy mi is lássuk, megfelelően működnek-e a funkciók.

Néhány hétig még párhuzamosan fut a két weblap, de maximum egy hónap múlva szeretnénk véglegesen "átköltözni", persze, ez sokban múlik azon is, hogy mennyire sikerül a kezdeti nehézségeket áthidalni.

Bízunk benne, hogy ugyanolyan lelkesen kattintotok az új weblapra is, ahogy eddig tettétek, újító, jobbító, vagy csupán problémafeltáró megjegyzéseiteket várjuk szeretettel!

Az energia nem vész el, csupán átalakul. Lehet új lesz az engine, de a lelkesedés, a szerelem örök:

Hajrá Barcika!

Kattints ide az új honlap eléréséért: https://hajrabarcika.wix.com/hajrabarcika

Téma: ÚJ HONLAP!

Dátum: 2014.08.19

Feladó: Karesz

Tárgy: jaj

Komolyan mondom, ha lesz időm, összedobok egy normális oldalt nektek, mert az új sem hozott valami nagy minőségi szintlépést... Ez ilyen informatikai kútmérgezés leginkább
(Puzsér után szabadon). Nem bántásnak szánom, és becsülendő a lelkesedés, de hozzáértőként mondom, hogy rossz nézni ezeket a szemkifolyatós megoldásokat. Ha érdekel a dolog, összedobok egy tartalomkezelő rendszeren alapuló oldalt teljesen ingyen és inkább arra menjenek a tartalmak, mint egy ilyen összetákolt valamire...

Dátum: 2014.08.19

Feladó: Karesz

Tárgy: Re:jaj

Sőt, felajánlok hozzá egy xy.barcikai.info domaint és tárhelyet mellé.

Dátum: 2014.08.21

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:jaj

Hajrá! És köszi!

Dátum: 2014.08.21

Feladó: Karesz

Tárgy: Re:Re:Re:jaj

dobj egy mailt a kareszblaz@gmail.com címre

Dátum: 2014.08.19

Feladó: Papa

Tárgy: Gratulálok!

Először is gratulálok ahhoz az energiához, lelkesedéshez, amivel a mostani és az új honlapot üzemeltetitek. Sok profinak mondott oldalnál minőségibb a munkátok (a tartalom meg pláne...)

Elsőre 3 apró esztétikai baki: a fejlécben a kép melletti KBSC logo szélesebb, mint az alatta lévő tartalmak, "báncsa" a felhasználó szemét. A másik: a visszaszámláló és a Google térkép egymásra lóg. Harmadik: a slideshow modul a fejléc alatt majdnem hozzáér az új bejegyzések dobozhoz, az alatta lévő tartalom meg az új bejegyzések doboz között pedig bőven van hely.

Egyébként pedig tök jó lesz ez, de nekem a régi lap is bejött...

Tételek: 1 - 5 ból 5

Új hozzászólás hozzáadása