Vélemények a meccs előtt...

2013.05.11 07:19

Mivel saját csapatunk játékosai - tisztelet a statisztikailag nem releváns kivételnek - nem kívántak informálni benneteket, hogy mit várnak a mai mérkőzéstől, így egy cikkben szedjük a szegedi és a barcikai játékosok véleményét, nem lenne értelme kettészedni azokat. Lehet, hogy nem is veletek, szurkolókkal van baj, hanem csak velem, aki le merte írni a lelátó nagy többségének a véleményét az Újpest elleni eredmény (?) után, de a soha nem látott számú like-olás számomra azt bizonyítja, hogy hasonlóan látták a helyzetet a szurkolók is, mégha eszem ágában sincs mindenkinek a véleményét képviselni. A blognak létrejötte óta az a mottója: "A KBSC NB 2-ben szereplő csapatával kapcsolatos dolgok abszolút szubjektíven!", így abszolút nem érdekel minket, hogyha valakinek nem tetszik, ami a klaviatúra nyomkodásának végeredménye. Vélemény. Bárkinek joga van megfogalmazni a sajátját, bárki indíthat blogot, weblapot, ahol leírhatja, ami a szívét nyomja. A profizmus mércéje valahol az is, hogy szembe tudok nézni a negatív állásfoglalással is, de ha nem, hát nem... Lássuk, mit nyilatkoztak a mai késő délután főszereplői, ezúttal ömlesztve:

Szeged:

Ulvicki Mihály: "Mindkét csapatnak győzelemre kell játszania, ezért jó mérkőzésre számíthatnak a nézők! Vannak sérültjeink, de remélhetőleg szombatra mindenki felépül!"

Trepák Attila: "Számunkra egy nagyon fontos mérkőzés lesz a szombati, hiszen kevés az előnyünk a Nyíregyháza-Szolnok duó előtt, és ahhoz, hogy megtartsuk az 5.helyet, égetően fontos a három pont. Ennek tudatában készülünk a héten, és tudjuk, hogy egy nagyon harcos csapat vendége leszünk, akiknek élet-halál lesz a meccs a bentmaradás szempontjából. A döntetlen egyik csapatnak sem lenne jó eredmény, így biztosan egy hajtós, izgalmas meccset láthatnak a kiérkező szurkolók Barcikán. Az eltiltott Markovic kivételével egészséges mindenki, remélem tudjuk a múlt heti jó eredménysorozatunkat folytatni."

Laczkó János: "Természetesen Szeged-győzelmet várok, úgy gondolom, erre minden esélyünk meg is van."

Slobodan Markovic: "A Szeged nyeri meg a párharcot."

KBSC:

Szala Ákos: "Sorsdöntő összecsapás a Szeged elleni. Remélem, minél többen kijönnek biztatni a csapatot annak ellenére, hogy kicsit gyengébb széria van mögöttünk. Ilyenkor nagy szüksége van a csapatnak azokra a szurkolóira, akik nem fanyalognak, hanem jóban-rosszban a csapat mellett állnak. Most van rájuk a legnagyobb szükség, mint ahogy a csapattól is most van a legnagyobb szükség arra, hogy nyerjük a következő meccseinket."

Nyisalovits Donát: (arra a kérdésre, hogy van-e esély arra, hogy minden mérkőzést megnyerve bentmadarjunk): "Csak úgy van esélyünk.."

Kiprich Dániel: "Erősebb kutya b...k."