Vélemények a meccs előtt

2013.09.21 07:01

Néhány játékost ezúttal is megkérdeztünk, mit várnak a mai mérkőzéstől:

Cigánd:

Sánta Tibor: A hétvégi mérkőzésen is nyerni szeretnénk, minden mérkőzésre győzelmi szándékkal lépünk fel, legyen idegenben vagy hazai pályán, úgy érzem, hogy a keretünk kellően erős ahhoz, hogy bárhol is játszunk, győzni tudjunk. A tabellán elfoglalt helyünk nem tükrözi a valóságot, a hétvégi győzelem remélhetőleg elindítja a csapatot felfelé, de ehhez nyernünk kell Barcikán is. A Barcika bajnokesélyesnek mondható csapat, ezáltal a teher is nagyobb, bár rengeteg rutinos, NB 2-es múlttal rendelkező játékosa van, és több éve együtt játszanak. Egy összeszokott, jó csapathoz utazunk, remélem, egy jó mérkőzést látnak majd a szurkolók és természetesen vendég sikert várok.

Tudja Dávid: A hétvégi, Eger elleni hazai győzelem után remélem, hogy csapatommal el tudunk indulni azon az úton, amelyik a kitűzött céljainkhoz vezet. Az idei átszervezett bajnokságban kiegyenlítettek az erőviszonyok, szeretnénk a bajnokság egyik meghatározó csapatává válni, így Barcikára is egyértelműen pontokért utazunk . Egy hajtós és szoros mérkőzésen remélem az én csapatom kerekedik ki győztesen.

Monyók Péter: Kemény és hajtós meccset várok a hétvégén. Az ellenfelünk a vereség ellenére jó formában van. Szoros meccsen egy gólos sikerrel térünk haza. Ha azt játszuk, amit tudunk, akkor biztos vagyok benne, hogy 3 ponttal gazdagodunk. A Barcika bárkire veszélyes, főleg otthon.

Pócsi Balázs: Szoros meccset várok, de remélhetőleg sikerül elhoznunk a 3 pontot.

Varga Krisztián: Amint hallottam, nagyon jó csapat vár majd minket hétvégén. Úgy érzem, kellően felkészültünk, és egy hajtós, brusztolós meccset várok. Nem is kérdéses, a három pontért megyünk. Tény, hogy nem lesz könnyű elhozni, de mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.

 

KBSC:

Menyhért Gergő: Ki kell javítanunk a hétvégi vereséget, tehát mindenképp győznünk kell!

Illés Richárd: Mindenképp győzelmet várok a hétvégi bajnoki meccsen, ugyanúgy, mint az összes többin. Részletesen kielemeztük a Hatvan elleni meccset, megbeszéltük a hibákat, és úgy érzem, hogy mindenkinek jó iskola volt ez a derbi. Bízom a csapatban, a csapattársakban, hogy együtt meg tudjuk nyerni ezt a fontos meccset.

Nagy Péter: Otthon kell tartanunk a három pontot. A Cigánd jó csapat, az edzőváltás óta pedig eredményesek is. Kemény meccsre számítok, és arra, hogy otthon tarjuk a három pontot, de ehhez mindenkinek a maximumot kell nyújtani.

Kleiber Dávid: Bizakodva várom a Cigánd elleni mérkőzést, hazai pályán remélem sikerül legyőznünk az egyébként jó erőkből álló Cigánd csapatát.

Vincze Richárd pályaedző: Rövidre fogom: győzelmet várok a csapattól, mint mindig…

Téma: Vélemények a meccs előtt

Dátum: 2013.09.21

Feladó: shift1

Tárgy: mai meccs

Gratulálok a csapatnak, nem volt egy egyszerű kör! Már az első percben gólt kaptunk, egyre korábban jönnek a találatok a kapunkba. De a 93. percben rúgtunk és így nagy szerencsénk volt!

Dátum: 2013.09.21

Feladó: shift1

Tárgy: mai meccs.

Ezzel a Vincze Richárdal sem megyünk sokra. Szerintem nyerni fogunk. A kezdő 11-et olvasva a hivatalos honlapon a változás ideje nem ma jön el. Hajrá Barcika, biztassuk a fiúkat!
"Könnyű a helyzetünk", mert ha felakarunk jutni csak a 3 pont elfogadható, 1 semmit nem ér.

Tételek: 1 - 2 ból 2

Új hozzászólás hozzáadása