Kérdések - de csak a legnagyobb tisztelettel...

2014.10.04 17:51

Tulajdonképpen már a kezdőtől is agyfaszt kaptam, mert úgy gondoltam, hogy nem lehet meccs alkalmasabb a kétcsatáros játék kipróbálására, mint a Böszi elleni. Tévedtem. Ráadásul a statikus Montvai kezdett a támadóharmadban (Nehéz, gondolom, sérült, mert különben nem értem…), aki jó is lett volna elől, ha lett volna kinek lekészíteni. De nem volt…

Irhás, Szabó és Dobos nagyjából olyan sebességgel értek fel a támadásokhoz, mintha lassított felvételt néznénk, Ignácról legalább el lehet mondani, hogy végigküzdötte a meccset, a többiekről nem annyira, és ennek semmi köze ahhoz, hogy cserélték-e őket vagy sem.

Szabó II.-t csak Ricsi tudja, hogy miért kellett a kezdőbe jelölni, becserélései alkalmával sem mutatott semmi kiemelkedőt (jaj, de finom vagyok: egyszer sem rúgott bele úgy a labdába, hogy az jó helyre menjen), miért vártuk volna, hogy kezdőként alkot hatalmasat. Igaz, gólt szerzett, jó helyen volt, de nagyjából ennyi, ami elmondható játékáról, ráadásul „leliptákolta” magát, egy semmilyen helyzetben sérült meg. No, semmi gond, mert a helyére beküldött Kokó is árnyéka volt önmagának.

Félreértés ne essék, nagyon kedveljük a futballistát, de aki van olyan rutinos meccsrejáró, hogy látta még Kokót a kispadon kezdeni, az tudja, hogy ilyenkor a játékos nagyjából beleszarik az egészbe. A beállítása utáni első percekben nagyjából ezt láthattuk, kóválygott jó Kokónk, mint gólyafos a levegőben, kereste is a labdát, meg nem is, aztán észhez is tért, meg nem is. Ez nem az a Kokó volt, akit mi szeretünk, maradjunk annyiban!

Ricsiről sem lehet mondani, hogy élete meccsét játszotta, mert habár akart nagyon, de a futkározást inkább másra hagyta. Kár, mert az ő kimozgásaival tudunk általában létszámfölényt kialakítani a középpályán, de ezúttal inkább a rombolásra rendezkedett be. Irhás szerintem a meccs egyik legjobbja volt, gyakorlatilag nem volt labda, amihez ne ért volna hozzá a középpályán, lett légyen az innen vagy onnan érkező. Már a Jászberény elleni meccs felvételén is megfigyelhető volt, hogy igencsak fineszes megoldásokra képes a midfielder, fájó, hogy indításainak nagy része vagy nem ér embert, vagy elakad valakiben. Ő lehetne az igazi irányítónk, ha rábíznánk, nem kell szűrőben „jegelni”.

Montvai küzdött, duplázott, hagyjuk a picsába az egészet, mit tudott volna még csinálni? Nem rajta múlik, hogy egyedül kell küzdenie elől, a bánatért nem lehetetett kipróbálni elől egy Nehéz-Montvai (vagy ha sérült Máté, akkor egy Dávid Feri-Montvai) kettőst? Mi bajunk lehetett volna?

Nem akarok nagy szavakat használni, de borzasztóan futballoztunk ma. Megnéztem felvételről a Jászberény elleni meccset, ott legalább voltak kidolgozott helyzeteink, lehetőségeink, itt viszont nagyjából mindent berúgtunk, ami adódott (a büntetők egyébként – szerintem – jogosak voltak).

Hátul továbbra is „gólérzékenyek” vagyunk, lásd: Bogdanovic első gólja. Kérem a vezetőséget, állítsanak be engem centerhalfnak, a támadót kirúgom az univerzumba. Hogy ez miért nem sikerül nekünk az jó nagy rejtély, mint ahogy az is, hogy Nagy Petinek miért van automatikus helye a kezdőben. Ja, és még csapatkapitány is volt. Aki két héttel ezelőtt – a Hatvan elleni vereség után – kivigyorgott a nézők felé. Csapatkapitány. No comment…

A Böszörmény még csak apró jeleket sem adott arra nézvést, hogy szeretné megnehezíteni a dolgunkat, úgyhogy a győzelem nagyjából természetes volt. A Várda közben hattal simázta le a Gyöngyöst, akikkel mi itthon alig bírtunk, és lecseréltünk a végére mindenkit, aki előre akart mozogni. A Putnok 5-0-ra verte azt a Jászberényt, akitől mi a múlt héten kikaptunk.

Nagy tisztelettel kérdezem: mi volt az a játék, amit a nézők láthattak? Ilyen kevesen bajnokin még nem voltak kint. Hova tovább???

Téma: Kérdések - de csak a legnagyobb tisztelettel...

Dátum: 2014.10.05

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:mai

Sajnálom, de nem értek veled egyet. Barcikai kötődésű játékosokkal soha nem juthatunk fel a másodosztályba. Csak helyi kötődésű játékosokkal még a Fradi és persze a DVTK is max NBII-es lenne. (Kivéve, ha előírás lenne, hogy a többi csapat sem igazolhat 20 km-en túlról) Ma ilyen a világ.
Az már más kérdés, hogy ha igazolunk, akkor kiket. Még megérteném, ha ez nem sikerül, amennyiben nincs pénz. De most állítólag van és így a helyzet még akkor is elfogadhatatlan, ha a végekre már nehezen lehet elcsábítani jó játékost. Valami el lett k...va, nem kicsit, nagyon...

Dátum: 2014.10.04

Feladó: Tiszta szív!!

Tárgy: !!!

Putnokra kell járni aki oda akar!!!De oda is írjon aki oda jár!:-)Mi Vegyész szurkolók vagyunk bocsi!!!!

Dátum: 2014.10.04

Feladó: Tiszta szív!!

Tárgy: nem értem!!!!

Azt gondoltam,hogy ilyet már nem tesznek meg amit most !!!!Olyan játékost nem kezdetnek akinek a csapatban a helye ha most csúnyát írhatnék le írnám!!!!Annak nagyon örülök,hogy nyertek de ne feledjük állítólag ez egy gyengébb ellenfél volt!!!!Továbbra is én a csapat mellet vagyok és ha ki kapnak ha nyernek nekik szurkolok és nem szidni fogom őket!!!De a mostani vezető edző gondolkozzon már el azon,hogy mit tesz a csapatta!Összetartást építsen fel a játékosok között mert a vak is látja,hogy az nagyon hiányzik ebből a csapatból!!!!Nem írok neveket de azt látom a meccseken ha egy játékos hibázik mintha direkt nem akarnának neki segíteni!!!!A problémák valahol itt kezdődnek!:-(

Dátum: 2014.10.04

Feladó: Boy

Tárgy: Végre egy jó meccs!

Hát sokat gondolkodtam, hogy kimenjek e a meccsre!
Kimentem!
És köszönöm Istenem, hogy végre egy igazi csapatot, formás támadásokat, igazi örömfocit láttam és fölényes győzelmet!
Ja!
Hogy, hogy én a Putnok-Jászberény meccsre mentem...
Hívjatok árulónak, de legalább én jól szórakoztam!
Le a kalappal a putnoki fiataljaink előtt, akiket itt szarba sem vettek!
Őszintén remélem, hogy nem kell lefeküdni Putnoknak, nagy csapatunk előtt...mert akkor megmutatja ez a sok fiatal, hogy mi a foci szeretete és tisztelete!
5-600 ember örült a fiúkkal..pacsiztak, örültek egymásnak...
És tényleg nagyon jó meccsen győztek!
Én innentől kezdve idejárok meccsre!

Dátum: 2014.10.04

Feladó: szupergo

Tárgy: mindig van lejjebb

Tulajdonképpen örülnünk kellene. Mégiscsak 4 gólt rúgtunk, biztosan győztünk, feljebb léptünk a tabellán.
Ennek ellenére talán még sosem tapasztaltam ennyire ideges, ellenséges hangulatot a lelátón. A nézők mindegyike vérmérséklete szerint fejezte ki az (egyébként jogos) elégedetlenségét. "Szerencsére" talán csak százan voltunk. A létszám hétről-hétre fogy. Érthető mert az edző nem edző, csapat nem csapat, a szurkolók nem szurkolók. (Ja és a szpíker nem szpíker, de ez már csak hab a tortán.)
Röviden összefoglalva: Semmi értelme Barcikán meccsre járni. De azért legközelebb is kimegyek. Valószínűleg a többi hülye is, hőségben, fagyban, esőben, hóban.
Jobb körülményeket, jobb játékot, nagyobb akarást, jobb eredményeket érdemlünk. Persze te is kedves KBSC! Amíg vagyunk és amíg vagytok.

Dátum: 2014.10.04

Feladó: Barcikai

Tárgy: Nem értem.

Nem értem Hajra Barcikat!

Kezdem hátulról, mi baj volt ma a védelemmel?? Felállt védelem ellen kapura lövése sem volt az ellenfélnek,kivéve Czeto buta szabalytalansagat... A belső védők nekem meggyőzőek voltak angoloktól nem tehettek. Irhas annyi labdát adott el,mint en adnék ha ebbe a csapatba játszanek... Kokot nem lehet a cserék köze nevezni,mert akkor meg van sértődve??? Atya ég ilyet írni...(a kedvenc barcikai játékosom.) Te kit tettel volna Csk-nak? Biztos nem volt véletlen, hogy a Nagy Peti lett....
Eddig nem az volt a baj, h nem nyertünk?? Kicsit örüljünk... Ezek is a mi fiaink..

Dátum: 2014.10.05

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Nem értem.

Maradjunk annyiban, hogy én is tiszteletben tartom a véleményed, tedd ezt Te is, kérlek! Lehet, hogy hideg fejjel, ma már finomabban fogalmaznék pár kérdéskör kapcsán, de abszolút nem bánom, amit leírtam. Ha Te felhőtlenül örülni tudsz neki, hogy egy nullpontos csapatot igen gyenge játékkal, két góllal legyőztünk, lelked rajta. Én is örülök, persze, mert nyert a csapat, de nem hiszem, hogy az a megoldás, ha feltesszük a szemellenzőt, mert akkor soha nem kerülnek a hibák kijavításra. A nézőszám a legkomolyabb kritika, no comment...

Dátum: 2014.10.04

Feladó: Dávid

Tárgy: .......

Megfogadtam, h nem idegesìtem magam tovább ès amíg nincs barcikán egy kèsz csapat, nem megyek ki. Ahogy olvasom a leírtakat, szinte látom az egészet magamelõtt, sajnos. Fèlek, ha Guardiola jönne, akkor se lenne normális kezdõ tizenegy. Mi lehet a hàttèrben? Nem létezik, h az utóbbi 4-5 èvben nem azok játszanak, akiknek kellene. Anno Kolszàr èpítgette be a fiatalokat, Eleket, Zimányit, stb, most semmi. Minden èvben kialakítunk egy 24 fõs keretet, aztàn 2-3 játékos elmegy egybõl kölcsönbe, ki sem derül, h mit tud, állandóan ugyanaz a 14 játèkos játszik. Amikor jött a sok brazil, egy v kettõ ment is kölcsönbe, meg egy szerb nevû aztán nem derûlt ki, mi lett velük. Tudom, h most nem lehetnek külföldi játèkosaink - azèrt említem ezeket, mert ebbõl is látszik, h vmi k***ra el van itt b@$zva

Dátum: 2014.10.04

Feladó: UP game over

Tárgy: https://felsotarkany.atw.hu/

Információnk szerint a vezetőség megegyezett Balogh Józseffel aki Kazincbarcikáról, (ahol eddig UP csapatot vezetett) teszi át székhelyét Felsőtárkányba, így a jövőben ő irányítja felnőtt csapatunkat.

Nem csak Józsi személye miatt, de szerintem Barcikán bezárt a bazár minden szinten, ennyi volt. Velem együtt sokakat ez már nem érdekel!

Amúgy mi a bajotok Nagy Petivel? Rendes gyerek...

Dátum: 2014.10.04

Feladó: ?

Tárgy: Ricsi

Nos sikerült a Ricsinek még Koleszárt is alulmúlni,gratulálok neki ehhez..
Reménytelen játékot nyujtottunk a statikus Montvaival elöl,akit ugyan úgy magárahagytak,mint mult héten a Nehézt.Egyébként szerintem nem sérült,edzett tegnap is és egész héten.Tehát ez egy érdekes edzői húzás volt ismét.
El fog menni tőlünk ez a srác is,pedig a jövő embere lehetne itt,de ezek a kiművelt edzőink el fogják üldözni.Montvai mellett,vele együtt kellene játszatni,mivel így alig akad helyzetünk...Számomra nem az a kérdés,hogy miért marad ki néhány helyzet a mérkőzéseken,mivel ez természetes,hanem hogy miért csak ennyi helyzetet tudunk kidolgozni!!!
Ez a Ricsi nálam ma leszerepelt rendesen.Mehet nyugodtan az előző "főnöke" után Ő is...

Tételek: 11 - 20 ból 22
<< 1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása