"Mindenki belekóstolt a győzelem ízébe..." Vélemények a meccs előtt

2013.08.31 09:06

A szokásoknak megfelelően ezúttal is megkérdeztük a főszereplőket, mit várnak a mai mérkőzéstől:

Létavértes:

Kertész Tamás: Erős csapat a Barcika, ezt az elmúlt két meccsen bizonyította is. Mindenképpen mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Akkor leszünk elégedettek, ha jó játékkal sikerül legyőznünk a Barcikát, ami egyáltalán nem lesz egyszerű feladat számunkra.

Tóth Csaba: Küzdelmes, nehéz mérkőzésre számítunk. A Kazincbarcika jó csapat, minden bizonnyal mindent el fognak követni, hogy ponttal, pontokkal távozzanak. A csapat egész héten keményen dolgozik, hogy eredményesek legyünk hétvégén és továbbra is a tabella élén tudjunk maradni. Hazai pályán mindent el fogunk követni, hogy otthon tartsuk mind a 3 bajnoki pontot és kiszolgáljuk lelkes közönségünket.

Bényei Balázs: Tudom, hogy erős csapattal találkozunk szombaton. Több játékost személyesen is ismerek, Nagy Petivel és Szabó Viktorral pedig Mezőkövesden voltunk csapattársak. Tisztában vagyunk vele, hogy Barcikán a cél mihamarabb visszakerülni a másodosztályba, de ugyanúgy nekünk is megvannak a céljaink. A nyáron lejátszott felkészülési meccsből nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket, ez egy sokkal komolyabb összecsapás lesz, viszont egy hasonló eredménnyel szívesen kiegyeznék. Mindenképpen hazai győzelmet várok.

KBSC:

Kádas István: Jól ismerem a Létavértes csapatát, hiszen több játékosuk a csapattársam volt. Nagyon fiatal csapat, akárcsak a miénk, ettől függetlenül nekünk végig győzelemre kell játszanunk. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz az egyik legnehezebb mérkőzésünk, és mindenki átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát.

Szabó Viktor: A csapat jó hangulatban várja a hétvégi, Létavértes elleni találkozót, hiszen legutóbb nagyon fontos győzelmet arattunk hazai pályán. Felkészülési meccsen már találkoztunk leendő ellenfelünkkel, így tudjuk, mire számíthatunk. Képzett, technikás, gyors játékosaik vannak, akikkel csapatként kell felvennünk a harcot. Úgy gondolom, hogy egységesen, nagyon fegyelmezetten, és kellő koncentrációval képesek leszünk elhozni a három pontot.

Kleiber Dávid: Az biztos,hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, nagyon jól kezdte a bajnokságot a Létavértes. Fiatal, lendületes csapat, de természetesen győzni akarunk majd Létavértesen is. Én nagyon bízok a csapatban, és szerintem el fogjuk hozni a három pontot.

Salvador: (akitől azt kérdeztük, nem gondolja-e, hogy a kezdőben kellene játszania?) Nem szeretnék ebben véleményt nyilvánítani, egyelőre ez a helyzet. Nekem annyi marad, hogy keményen dolgozzak, és kivívjam a helyem a kezdőben.

Nagy Péter: Nehéz meccsre számítok, egy jó csapathoz fogunk látogatni. Fontos volt a Putnok elleni győzelem, eddig is jó volt a hangulat az öltözőben, de ez a siker még jobban feldobta a csapatot. Hétvégén meg kell őrizni a veretlenségünket, és azt hiszem, akkor a három rangadóval a hátunk mögött elmondhatjuk: nem rajtoltunk rosszul.

Nyisalovits Donát: Attól függetlenül, hogy a Létavértes kétszer is győztesen hagyta el a játékteret, nekünk nincs mitől félnünk. Úgy gondolom, hogy a Putnok elleni mérkőzésen mindenki belekóstolt a győzelem ízébe, és remélem, hogy ez a következő mérkőzéseken is így fog történni.

Menyhért Gergő: Egyértelműen győzelmet várok. Mi eddig 2 bajnokaspiráns csapattal szemben álltunk nagyon jól helyt, nem hiszem, hogy a Létavértes fog majd ki rajtunk! Győznünk kell és folytatni utunkat a cél felé.

Szabó Ádám: A Debrecen fiókcsapatáról van szó, jövőre NB 2-őt akarnak, de nekünk is ez a célunk. A három pontért megyünk, de idegenben minden pont értékes. A Putnok elleni győzelem plusz motiváció számunkra, kellő lendületet kell, hogy adjon a továbbiakra.

David: Nagyon küzdelmes meccset várok, de a három pontért megyünk. (Arra a kérdésre, hogy hogy érzi magát a bal oldalon): a balszélső pozíció új számomra, de mindent meg fogok tenni, hogy ebben a szerepkörben segítsem legjobb tudásommal a csapatot.

Vincze Richárd pályaedző: A Létavértes két győzelemmel kezdett, ami tiszteletet parancsoló, ráadásul az első meccsen hatot rúgtak az előzetesen bajnokesélyesnek kikiáltott REAC-nak. Becsülettel felkészülünk a mérkőzésre, mindenképpen "pontosan” szeretnénk távozni a DVSC fiókcsapataként működő együttes otthonából.

 

 

Téma: "Mindenki belekóstolt a győzelem ízébe..." Vélemények a meccs előtt

Dátum: 2013.08.31

Feladó: szupergo

Tárgy: Győzelem

Aki kíváncsi arra, hogy mit írok most, az olvassa!
Nagyön örülök a győzelemnek. A tudósítás szerint a meccs végétől eltekintve általában fölényben játszottunk. (És a végén sem kaptunk gólt...) Ez az eredmény mellett igen kellemes meglepetés. Nekem az X is jó lett volna a meccs előtt, így meg pláne. Úgy látszik kezdünk már felpörögni, ráadásul a legnehezebb ellenfeleinken talán sikerrel túl is vagyunk. Kivéve a Tiszaújvárost, aki az új támogatójának köszönhetően még veszélyes lehet.
De hogy kielégítsem a rólam rosszat gondolók igényeit is, megjegyzem, hogy nagyon sok ziccert hagytunk ki, amit a jövőben jó lenne mellőzni.

Dátum: 2013.08.31

Feladó: petya

Tárgy: 3 pont

Ez az nyertünk 1-0-ra!!!!!!

Dátum: 2013.08.31

Feladó: Barcika

Tárgy: rangadó

Putnok-FTC II: 1-2 :DDDD

Dátum: 2013.08.31

Feladó: shift1

Tárgy: Re:rangadó

Ez is fantasztikus hír! Hajrá Fradi. :))))))))))))

Dátum: 2013.08.31

Feladó: Barcika

Tárgy: Léta-KBSC

SZÉP VOLT FIÚK!!!

Szupergo úgy látom neked semmi sem jó. Ha azt nyilatkozná valaki, hogy jó az iksz akkor biztos, hogy abba kötnél bele.
Kíváncsi vagyok ezen meccs után mit írsz.

BRAVÓ SRÁCOK!!! ÍGY TOVÁBB!!!

Dátum: 2013.08.31

Feladó: shift1

Tárgy: győzelem 0-1

Igeeeeeeeeeeeeeeen! Győztünk! Órási siker! Gratulálok a csapatnak, megemelem a kalapom a mai telejsítményük előtt!
Szép volt fiúk!

Dátum: 2013.08.31

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

Utolsó percek, már mindenki védekezik nálunk. Bírjuk ki!

Dátum: 2013.08.31

Feladó: shift1

Tárgy: online meccs

https://www.onlajnok.com/match/index/id/74810

Ittl ehet élőben követni a mai meccset. Mindjárt vége 0-1! Hajrá barcika!!!!

Dátum: 2013.08.31

Feladó: szupergo

Tárgy: Kép kísérlet

Nem tudom sikerül-e megjeleníteni. Ez még a barcikai pályánál is "érdekesebb"...
[url=https://kepfeltoltes.hu/view/130831/464532142N_vtelen_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]https://kepfeltoltes.hu/thumb/130831/464532142N_vtelen_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]

Dátum: 2013.08.31

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Kép kísérlet

Hát nem... Nem baj.

Tételek: 1 - 10 ból 12
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása