"Mindenki belekóstolt a győzelem ízébe..." Vélemények a meccs előtt

2013.08.31 09:06

A szokásoknak megfelelően ezúttal is megkérdeztük a főszereplőket, mit várnak a mai mérkőzéstől:

Létavértes:

Kertész Tamás: Erős csapat a Barcika, ezt az elmúlt két meccsen bizonyította is. Mindenképpen mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Akkor leszünk elégedettek, ha jó játékkal sikerül legyőznünk a Barcikát, ami egyáltalán nem lesz egyszerű feladat számunkra.

Tóth Csaba: Küzdelmes, nehéz mérkőzésre számítunk. A Kazincbarcika jó csapat, minden bizonnyal mindent el fognak követni, hogy ponttal, pontokkal távozzanak. A csapat egész héten keményen dolgozik, hogy eredményesek legyünk hétvégén és továbbra is a tabella élén tudjunk maradni. Hazai pályán mindent el fogunk követni, hogy otthon tartsuk mind a 3 bajnoki pontot és kiszolgáljuk lelkes közönségünket.

Bényei Balázs: Tudom, hogy erős csapattal találkozunk szombaton. Több játékost személyesen is ismerek, Nagy Petivel és Szabó Viktorral pedig Mezőkövesden voltunk csapattársak. Tisztában vagyunk vele, hogy Barcikán a cél mihamarabb visszakerülni a másodosztályba, de ugyanúgy nekünk is megvannak a céljaink. A nyáron lejátszott felkészülési meccsből nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket, ez egy sokkal komolyabb összecsapás lesz, viszont egy hasonló eredménnyel szívesen kiegyeznék. Mindenképpen hazai győzelmet várok.

KBSC:

Kádas István: Jól ismerem a Létavértes csapatát, hiszen több játékosuk a csapattársam volt. Nagyon fiatal csapat, akárcsak a miénk, ettől függetlenül nekünk végig győzelemre kell játszanunk. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz az egyik legnehezebb mérkőzésünk, és mindenki átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát.

Szabó Viktor: A csapat jó hangulatban várja a hétvégi, Létavértes elleni találkozót, hiszen legutóbb nagyon fontos győzelmet arattunk hazai pályán. Felkészülési meccsen már találkoztunk leendő ellenfelünkkel, így tudjuk, mire számíthatunk. Képzett, technikás, gyors játékosaik vannak, akikkel csapatként kell felvennünk a harcot. Úgy gondolom, hogy egységesen, nagyon fegyelmezetten, és kellő koncentrációval képesek leszünk elhozni a három pontot.

Kleiber Dávid: Az biztos,hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, nagyon jól kezdte a bajnokságot a Létavértes. Fiatal, lendületes csapat, de természetesen győzni akarunk majd Létavértesen is. Én nagyon bízok a csapatban, és szerintem el fogjuk hozni a három pontot.

Salvador: (akitől azt kérdeztük, nem gondolja-e, hogy a kezdőben kellene játszania?) Nem szeretnék ebben véleményt nyilvánítani, egyelőre ez a helyzet. Nekem annyi marad, hogy keményen dolgozzak, és kivívjam a helyem a kezdőben.

Nagy Péter: Nehéz meccsre számítok, egy jó csapathoz fogunk látogatni. Fontos volt a Putnok elleni győzelem, eddig is jó volt a hangulat az öltözőben, de ez a siker még jobban feldobta a csapatot. Hétvégén meg kell őrizni a veretlenségünket, és azt hiszem, akkor a három rangadóval a hátunk mögött elmondhatjuk: nem rajtoltunk rosszul.

Nyisalovits Donát: Attól függetlenül, hogy a Létavértes kétszer is győztesen hagyta el a játékteret, nekünk nincs mitől félnünk. Úgy gondolom, hogy a Putnok elleni mérkőzésen mindenki belekóstolt a győzelem ízébe, és remélem, hogy ez a következő mérkőzéseken is így fog történni.

Menyhért Gergő: Egyértelműen győzelmet várok. Mi eddig 2 bajnokaspiráns csapattal szemben álltunk nagyon jól helyt, nem hiszem, hogy a Létavértes fog majd ki rajtunk! Győznünk kell és folytatni utunkat a cél felé.

Szabó Ádám: A Debrecen fiókcsapatáról van szó, jövőre NB 2-őt akarnak, de nekünk is ez a célunk. A három pontért megyünk, de idegenben minden pont értékes. A Putnok elleni győzelem plusz motiváció számunkra, kellő lendületet kell, hogy adjon a továbbiakra.

David: Nagyon küzdelmes meccset várok, de a három pontért megyünk. (Arra a kérdésre, hogy hogy érzi magát a bal oldalon): a balszélső pozíció új számomra, de mindent meg fogok tenni, hogy ebben a szerepkörben segítsem legjobb tudásommal a csapatot.

Vincze Richárd pályaedző: A Létavértes két győzelemmel kezdett, ami tiszteletet parancsoló, ráadásul az első meccsen hatot rúgtak az előzetesen bajnokesélyesnek kikiáltott REAC-nak. Becsülettel felkészülünk a mérkőzésre, mindenképpen "pontosan” szeretnénk távozni a DVSC fiókcsapataként működő együttes otthonából.

 

 

Téma: "Mindenki belekóstolt a győzelem ízébe..." Vélemények a meccs előtt

Dátum: 2013.08.31

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

A mai meccsen egy döntetlennel elégedett lennék. Az eddigi kezdő 11-el mi se gyorsak, sem pedig különösen gólerősek nem vagyunk. Erős csapat otthonába látogatunk, nagy erőfelmérő lesz. Hajrá Vegyész, hajtsatok fiúk!

Dátum: 2013.08.31

Feladó: szupergo

Tárgy: 3 pont

Kár, hogy ennyi 3 pontot nem osztanak! Csak egyszer olvasnám már valahol előzetes nyilatkozatban egy játékostól vagy egy vezetőtől, hogy: "Mindent meg fogunk tenni, hogy tisztességesen helyt álljunk, majd meglátjuk miként sikerül. A döntetllennel elégedett lennék.."
(Max akkor van ilyen ha 3 osztály különbség van a nyilatkozó csapata és a másik között.)
Szerintem valaki azzal, hogy nem beszélne indokolatlanul optimistán és ezzel nem tenné magát nevetségessé, szavai hitelét erősítené. Legközelebb tényleg hihető lenne, ha akkor már győzelmet jósolna. De így?
A fentieket nem csak a mi meccsünkkel kapcsolatban írtam, szinte minden előzetes nyilatkozatra jellemző. Utólag meg jön a magyarázkodás a bíróról, a meg nem adott 11-esről és a a kampós fűszálakról. Kac-kac...
Na, hol az az X?

Tételek: 11 - 12 ból 12
<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása