Mondjátok el Ti...

2014.09.06 18:53

Már két hete is emberfeletti erő kellett ahhoz, hogy visszafogjam magam, de most már nem tudom: mi nem ilyen csapatra vágyunk! A Gyöngyös ellen is behúztuk, ahogy most is, de őszintén szólva nem láttam embert a meccs után, aki mosolyogva jött volna ki a Petéből, és ez bizony lehet, csak egy apró zönge a játékosok szemében, de azt hiszem, inkább elgondolkodtató.

Mint ahogy az is, hogy lélekölően kevesen voltak kíváncsiak a mérkőzésre, szerintem ilyen kevés embert a Petében még nem is láttam bajnoki meccsen, és akármi legyek, ha a Hatvan ellen nem múlja alul a nézőszám ezt a semmit is. Hogy őszinte legyek, ez a produkció nem is érdemel sokkal több nézőt, a meccs egyes periódusaiban úgy éreztem magam, mintha a satuba fogott herémet mókusok marcangolták volna, máskor meg olyan volt, mintha egy rosszul öltözött, koszos, büdös, barna bőrű honfitársunk a számba köpött volna.

Nem-nem, ne szépítsük, ez a csapat így nem lesz bajnok. Nem azt mondom, hogy a keret nem alkalmas rá, csak azt, hogy „így” nem lesznek bajnokok. Lehet, hogy két csatárral játszunk, de az egygólos vezetés után – ahogy a Gyöngyös ellen – mindketten levonulnak. Ez mi? Itthon? A Veres ellen?

Szereztünk 3 pontot. Örülünk. Aki ennél többet tud mondani, ossza meg!

Téma: Mondjátok el Ti...

Dátum: 2014.09.08

Feladó: Myo Max

Tárgy: Edzőkérdés

Szerintem Koleszár Mester már nem jó motivációs tréner esetleg a régi ídők fociját idézheti de itt már az új ídők focija kell!Támadó foci lehet az előjáróknak el kellene gondolkodni egy fiatal trénerben aki hajtja űzi a csapatát!Aki már ért el eredményt itt az nb3-ban!Csak utána kell nézni és lehet a siker nem marad el!

Dátum: 2014.09.07

Feladó: Barcika

Tárgy: 3 pont

Ha már megszólított egy fórumtárs akkor egy pár gondolat tegnapról. Győztünk ami valóban a minimális elvárás volt tegnapra. Én is többet vártam, gólokban is és játékban is. Viszont nem könnyű egy 10 emberrel védekező csapat ellen játszani. Valószínű ezért volt ez a sokk passz hátul hiszen ki kellett valahogy hozni őket a térfelükről. Abban viszont igazatok van, hogy ezt sokkal gyorsabban, sokkal több mozgással és futással kellene csinálni. Bántóan keveset használtuk a széleket, főleg az első félidőben. Lipusz állandóan üresen volt balon, de labda nem érkezett. Mikor befelé mozgott és elvitte az embert akkor sajnos Illés Gabi nem zárkózott a támadásokhoz, pedig a vonalig száguldhatott volna. Dobos is észrevétlen volt a másik szélen, múlthéten sokkal aktívabban mozgott. Remélem Irhásnak jót tett a gól, ettől sokkal többre képes ő is. Sokan említettétek a cseréket, a játék képe nem nagyon változott ezek által, továbbra is mi irányítottunk és támadtunk. Nekem tetszett a beszálló Szabó Ádám és Sárközi játéka. Ha Szabó játékba lendül akkor sok örömöt okoz majd a szurkolóknak.
Szerdán a REAC ellen valóban egy komolyabb erőpróba elé nézünk. Hétvégére pedig jó lenne egy edzőpartnert találni, hogy a csapat játéka tovább csiszolódjon.

Dátum: 2014.09.07

Feladó: Boy

Tárgy: !

Én azt látom, hogy "klasszikust"idézzek, hogy ez a csapat nem szerethető!
Egy-két embertől eltekintve, hidegszivű, túlfizett zsoldos!
Aki nem a szivét teszi ki a pályán,nem szakad meg...csak egyszerűen megdolgozik a pénzéért!
Nincs egy huncut mosoly, egy biztató szó,egy vállveregetés...csak mennek, mint a droidok és darálnak...monotonon!
Ez még most elég, mert pontilag nincs nagy gond, de...
KI A FASZOM KÍVÁNCSI ERRE A BORZASZTÓ,LÉLEKTELEN, TOLOGATÓ,SZÖSZMÖTÖLŐ, EGY GÓL UTÁN BESEGGELŐ NÉZŐRIOGATÓ focinak hívott valamire?
Mennyi ember volt kinn?
Ide NBII?
Így?
Bár biztosan mondom, hogy nem lesz....de minek is?
(És ha az edző,meg a tulajdonos ezeket nem látja....akkor nagy a baj!)

Dátum: 2014.09.07

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:!

Bocs, hogy belevau, de az nem baj, hogy ha egy csapat hidegszívű, túlfizetett zsoldosból áll. A nagy profi csapatok is ilyenek. Engem az sem érdekel, hogy mennyit keresnek, nem az én pénzem bánja.
A baj az, hogy a mi csapatunkban lévők egy részének inkább más csapatokban kellene játszani...
Tényleg kevés a néző, de a nézőszám egy csapat (vállalkozás) sikeres működésének elhanyagolható része. A klubnál megfordult pénz arányait tekintve jelentős bevétele még a Fradinak, Diósgyőrnek sincs.
Mi lenne, ha nálunk nem 100, hanem mindig 1000 néző lenne? (Ez már NB1-es nézőszám több helyen!) Akkor a 15 hazai meccsen 6.75 millióval több jönne be egy évben. Ez csak nekünk sok, klubszinten nem tényező.
Viszont a hangulat egészen más lenne ez kétségtelen.


Dátum: 2014.09.06

Feladó: J.L.

Tárgy: csapat

Szerintem türelem kell még Koleszárhoz, keresi a csapatot. Reméljük lesz olyan, hogy mindenki egészséges lesz és nem kell "ad hoc" alapon változtatnia az alapcsapaton. A csapat nyeri a meccseket, jó erőfelmérő lesz a REAC és a Hatvan csapata.

Dátum: 2014.09.06

Feladó: Gedó

Tárgy: Támadás

Valóban a keretünk megvan,már csak össze kellene gyúrni,de ha Koleszár mester csak ennyit tud kihozni ebből a gárdából az nagy baj! Ezt a Veresegyházát 4-5 góllal kellett volna verni! Itthon támadni,támadni és támadni kell,nem lehozni a csatárokat az utolsó negyed órára.Amennyiben ez így folytatódik nem leszünk bajnokok!!!

Dátum: 2014.09.06

Feladó: szupergo

Tárgy: Mit mondjak?

Mit lehet erről mondani?
Sajnos igazolva látom amit pl. Montvairól írtam. Annyira lassú, hogy az már fáj.
De lassú Nehéz is, pedig ő fiatal. Nevezett az első félidőben kétszer iramodhatott volna teljesen egyedül a kapu felé, de mert mintha húzott volna maga után valamit utolérték, majd megpróbált cselezni. Oda a helyzet. (A gólja jó teljesítmény volt.)
Ma senki nem nyújtott a megfelelőnél jobbat, igaz kiemelkedően rosszat sem, csak úgy elvoltak a pályán a fiúk.
A még megmaradt közönség már tényleg nehezen viseli az évek óta tartó rossz játékot. Tavaly is ílyen volt, de nagyobb küzdeni tudással általában valahogy (majdnem) mindig sikerült nyernünk. Most 4 meccsből egyszer sem tudtunk jól játszani, az egyetlen komolyabb ellenféltől ki is kaptunk. Kis híján egyenlített a gyenge Gyöngyös, a meccs elején lenyomott bennünket a széteső Tárkány, és mint egy hete ma is rúgott 2 kapufát az egyébként semmit nem mutató ellenfél.
A lényeget már leírta hajrabarcika: Így nem leszünk bajnokok. A többi meg nem számít.

Dátum: 2014.09.06

Feladó: :)

Tárgy: hajrabarcika, barcika

Nem vagyok se elküldött játékos,se annak hozzátartozója! De amit már hetek óta pofázok...azt mikor akarjátok belátni?? Kiöregedő,kiégett és jól lakott RUTINOS játékosokkal bajnokságot nyerni...szakmailag tényleg ötös,MINDEZT eszméletlen fizetésekért!! Míg a "vetélytársak" 5öt,7et,4et rúgnak azoknak a csapatoknak akiket agyon verünk itthon 1góllal, meg 90.be szerzett 2.al, sztem ez elgondolkodtató!Jó a sorsolásunk! :)De hát el kellett küldeni a Horváthot, Nyitrai(sérülten félidőt játszott, érdekes nem?)...a majsztró vincericsi felfedezettje Kovács keretbe se volt a "széteső" Tárkányba...de valószinű nem is lesz,de hát ezt hagyjuk is! Egy szónak is 100 a vége amit leírt hajrabarcika és szuperego is...de nemtom h sírjak vagy örüljek h belebuknak ezek akik ezt tették a Barcikai csapattal?Nyílván felelősségre vonás nincs és nem is lesz...tavaly se volt,de most a kondér is nagyobb és még is semmi!!! UI.: utánpótlás...kész kabaré és csőd ami ott zajlik...közepes korosztályokban nem pont a fairplay szellemében játszanak a játékosok(nem első éve), egyetlen jó játékot játszó UP csapatunk is mintha elfelejtett volna futballozni...szakmai hozzáértés ott is kérdőjeles Vincze úr...

Dátum: 2014.09.06

Feladó: J.L.

Tárgy: Re:hajrabarcika, barcika

1. Kovács Szilárd Tiszaújvárosba ment kölcsönbe.
2. Nyitrai féléves kölcsönadását jogosnak vélem, olyan szempontból, hogy egy sérülés után formába kell, hogy lendüljön, erre egy bajnokesélyes csapatnál nem biztos hogy esélye lenne...
3. Nem vagyok tisztában a fizetésekkel, de szerintem ha valaki bajnok akar lenni NBIII-ban azt egy NBII-es büdzsével lehet megtenni. (Lásd Mezőkövesd (NBI-NBII), Kisvárda(NBII-NBIII) stb.)

Dátum: 2014.09.06

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:hajrabarcika, barcika

Van igazságod :), de indulatból nem kellene mindent rossznak látni.
Van itt pozitívum is. Pl. a tulajdonosok, akiken látszik, hogy hajlandók áldozni a csapatra, nem úgy mint a László-érában, amikor kiesett, tönkrement a csapat. Lehet, hogy most nem sikerül, még az is lehet, hogy nem értenek a focihoz a tulajdonosok, de biztos, hogy a legjobbat adják, amit csak lehet. Ez pedig megsüvegelendő és reményt keltő.
Koleszár nem rossz edző. Most talán keresi még a csapatot, de reméljük, hogy megtalálja. Az pozitív, hogy többször is változtat meccs közben, pl. legutóbb Tárkányban, amikor az eleján nagyon nem ment, de ma is "keresgélt". Úgy ítélhette meg, hogy a középpályát kell megerősíteni a támadók rovására. Végül is semmivel nem lett rosszabb a játék a 70. perc után sem mint előtte.
Én úgy látom, hogy rossz a csapat összetétele, kevés a munkabíró, jó képességű, 25-30 éves játékos és sok a 30 feletti. Ott már erőnléti, motivációs és egyéb problémák is vannak. Az ilyen játékosokat emiatt nem kell elítélni mert természetes, hogy játszani szeretnének. Más dolog, hogy egy bajnoki címre hajtó csapatnak nem őket kellene alkalmazni.
Szerintem a télen jó barcikai szokás szerint megint takarítani kell, amely során meg kell szabadulni a ballasztot jelentőktől, bármilyen nagy nevűek is. Remélhetően fél távnál nem leszünk még 5-6 pontnál nagyobb hátrányban. Ha igen, akkor felesleges erőlködni, elúszott minden.
Szóval egyelőre még nem kell temetni a csapatot, majd 1-2 újabb vereség után...

Tételek: 1 - 10 ból 14
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása