Mondjátok el Ti...

2014.09.06 18:53

Már két hete is emberfeletti erő kellett ahhoz, hogy visszafogjam magam, de most már nem tudom: mi nem ilyen csapatra vágyunk! A Gyöngyös ellen is behúztuk, ahogy most is, de őszintén szólva nem láttam embert a meccs után, aki mosolyogva jött volna ki a Petéből, és ez bizony lehet, csak egy apró zönge a játékosok szemében, de azt hiszem, inkább elgondolkodtató.

Mint ahogy az is, hogy lélekölően kevesen voltak kíváncsiak a mérkőzésre, szerintem ilyen kevés embert a Petében még nem is láttam bajnoki meccsen, és akármi legyek, ha a Hatvan ellen nem múlja alul a nézőszám ezt a semmit is. Hogy őszinte legyek, ez a produkció nem is érdemel sokkal több nézőt, a meccs egyes periódusaiban úgy éreztem magam, mintha a satuba fogott herémet mókusok marcangolták volna, máskor meg olyan volt, mintha egy rosszul öltözött, koszos, büdös, barna bőrű honfitársunk a számba köpött volna.

Nem-nem, ne szépítsük, ez a csapat így nem lesz bajnok. Nem azt mondom, hogy a keret nem alkalmas rá, csak azt, hogy „így” nem lesznek bajnokok. Lehet, hogy két csatárral játszunk, de az egygólos vezetés után – ahogy a Gyöngyös ellen – mindketten levonulnak. Ez mi? Itthon? A Veres ellen?

Szereztünk 3 pontot. Örülünk. Aki ennél többet tud mondani, ossza meg!

Téma: Mondjátok el Ti...

Dátum: 2014.09.06

Feladó: shift1

Tárgy: mai meccs

Gratulálok először is a 3 ponthoz! Ez nagyon gyenge volt, egy még gyengébb, de lelkes ellenfél ellen. Sokkal több gyenge csapat ellen már nem fogunk idén játszani. Az összes támadót lehozta gyakorlatilag 1-0-ás állásnál. Én ilyet itthon még nem láttam. Koleszár szigorát kedvelem, de órási baklövés volt idehozni. Jó erős középcsapat leszünk így. Egy bajnoki célokat dédelgető csapatnak MEGALKUVÁS nélküli támadójátékot kell bemutatni.

Dátum: 2014.09.07

Feladó: Mókás

Tárgy: Re:mai meccs

Koleszár mehetsz vissza Leninvárosba! Ott jó a langyos víz...

Dátum: 2014.09.06

Feladó: Zéró

Tárgy: gond

A vak is látja,hogy edzőprobléma van!!!
Alkalmatlan a támadójáték preferálására...
Nevetséges,hogy a 70. percre 3 támadó játékost lecserél...
Védekezünk itthon???
Vele biztosan nem nyerünk bajnokságot,ez a realitás.

Dátum: 2014.09.06

Feladó: UP

Tárgy: Utánpótlás

Sajnos az utánpótlás csapataink is gyatrák..., köszönhetően..., ááá, mindenkinek! :(

Tételek: 11 - 14 ból 14
<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása