Ólomlábakon...

2013.07.20 18:31

Ahogy már említettük, sajnos nem tudtunk ott lenni Felsőzsolcán, de ez még nem jelenti azt, hogy az odaadó szurkolóknak ne kellene tudnia, hogy mi történt, így röviden a következőket sikerült megtudnunk:

A barcikai csapat a Szabó – Nagy P., Komlósi, Nyisalovits, Kádas – Kovács P., Illés – Nyitrai, Molnár G., Salvador – Szabó V. 11-el kezdte a mérkőzést, ez tehát 4-2-3-1, jelenleg ezt gyakorolja csapatunk. Ebben a felállásban Salvador volt a balszélső, ebben a pozícióban próbálta ki Borbély Péter, hogy ez így jó lesz-e, az idő dönti el. Csereként szóhoz jutott Tóth András, Süttő, Kovács B., Horváth Sz., Treznai, David és Menyhért is.

A végeredmény 6-5 lett a megyei első osztályú csapat javára, a gólokat szöglet után, illetve szélről, beadás után, egyéni helyezkedési hibák miatt kaptuk, de számos helyzetet kidolgoztunk, és ki is hagytuk azokat. Pozitívuma volt a mérkőzésnek, hogy Molnár Gabi látható módon jól megérti magát Szabó Viktorral, ez a jövőre nézve üdvözítő lehet.

Az eredménnyel nem hiszem, hogy túlságosan mélyen kellene foglalkozni, nyilván a játékosok is szerettek volna győzelemmel nyitni, de a napi két brutálisan kemény edzés ott volt mindenki lábában, így ezúttal ennyire futotta. A gólokat egyébként Molnár (2), Szabó V., Nyitrai és Salvador szerezte.

További hírek a csapat háza-tájáról, hogy Halgas Tibi valószínűleg nem jön vissza, nagyon könnyen elképzelhető, hogy a Rákosmenti SK játékos-edzője lesz. Maicon sajnos nincs a csapattal, még nagyobb baj, hogy telefonra, e-mailre sem reagál, nem lenne meglepő, ha múltidőben kellene róla beszélnünk.

Kádas István – aki balhátvédet játszott tegnap csapatunkban – valóban az a játékos, akiről tegnap már egy sorban beszámoltunk. 18 éves, balhátvédként és balszellőként is bevethető labdarúgó, egyébként sajószentpéteri illetőségű. 8 éves kora óta a Loki korosztályos csapataiban focizott, több mint 100 NB1-es meccs van a lábában az ifik között.

Hétfőn, ha minden jól megy, csatlakozik a fiúkhoz Tarr Tibor kapus, akinek a neve nem hiszem, hogy ismeretlen a barcikai szurkolók körében, hiszen nálunk cseperedett a 22 éves hálóőr. Tavasszal éppen a Felsőzsolca kapuját védte…

Az edzőmeccsek sora szerdán folytatódik, csapatunk Novajon mérkőzik meg a Felsőtárkánnyal. Szombaton elvben az Eger ellen lépnénk pályára, de a meccs megvalósulása egyelőre kérdéses, lévén, nem tudni, van-e egyáltalán Egerben csapat?! Hazai meccsre egyelőre nem érdemes számítani, a centerpálya a jövő héten füvesítésen esik át, a kapu előtti terület gyepét cserélik.

Játékos-információ alapján most már megerősíthető, amit eddig is gondoltunk, hogy a kiesés nagyban köszönhető a Kiprich által tartott edzések színvonalának. Információink szerint az új edző alaposan megdolgoztatja a játékosokat, és a keret tagjai között is megvan az az összetartó erő, ami az egymásért való küzdésben testesülhet meg a bajnokikon. Az új edző rendet és fegyelmet követel meg, és ez – valljuk meg – így is van jól.

Hajrá Barcika! 

Téma: Ólomlábakon...

Dátum: 2013.07.21

Feladó: shift1

Tárgy: utánpótlás

Borbély Péter mit akar itt rendbe tenni, ha már se edzők se gyerekek nincsennek? Teljesen más a koncepció a Sajóvölgyénél, mint nálunk. Kíváncsi leszek, hogy mit lehet kihozni ebből... Amit írtatok, az nem pozitív.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: Papa

Tárgy: utánpótlás

Ez az utánpótlás téma azért érdekes. Mint érintett (szülő) azt tapasztalom, hogy a szezon vége óta senki nem mondott még semmit a szülőknek. Én nem akarom elvinni a gyereket, de azért jó lenne, ha valaki - aki kompetens - összehívná a szülőket, és tájékoztatna róla, hogy mi pálya... Így nem kell csodálkozni, hogy egy csomó szülőnek otthon pihen, az íróasztalán a gyerek szerződése aláíratlanul...

Dátum: 2013.07.21

Feladó: barcika

Tárgy: Re:utánpótlás

Papa!
Valószínűleg jövőhéten már többet tudunk az utánpótláscsapatokkal kapcsolatban.
Kálmán Vili pénteki facebook bejegyzése szerint az U16-tól fölfelé szereplőknek hétfőn 17 órától edzése lesz.
Ugyanitt jelent meg, hogy a 2002-2003-as korosztály csütörtökön 18 órától kezd Dávid Zolival.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: tomifonok

Tárgy: Re:Re:utánpótlás

a létszámra kiváncsi leszek.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: barcika

Tárgy: utánpótlás

Az utánpótlás csapatokkal kapcsolatos problémát valahogy meg kell oldani a vezetésnek és biztos vagyok benne, hogy meg is fogják oldani. Jelen pillanatban valószínűleg jobb lehetőséget tud nyújtani a Sajóvölgye mint a KBSC edzőnek és gyerekeknek egyaránt. De nem lesz ez így mindig és idővel megindul majd a visszaáramlás.
Azért remélem azok a szülők akik átviszik a csemetéjüket Putnokra arra is gondolnak, hogy a keretben ugyanannyi a hely náluk is mint a Vegyésznél. Fiatal korban a legfontosabb a versenyeztetés és a folyamatos játéklehetőség. Nincs annál rosszabb, ha csak edzésekre jár a gyerek és hétvégén pedig a lelátóról nézi a "tehetségesebbeket". A kedve is elmegy az egésztől szegénynek. Ettől már sokkal jobb az is, hogy egy "gyengébb" csapatban, de folyamatosan játszik.
Viszont a későbbiekben a Sajóvölgyéből kiöregedő fiatalokat nem tudja majd mindet foglalkoztatni a Putnok, bőven jut majd tehetség nekünk is.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: Gedó

Tárgy: Utánpótlás

Sajnos èn is úgy látom, hogy nagy a baj az utánpótlásunkkal az elszipkázások miatt!
Én a csemetémet semmi pénzért nem vinném a Sajóvölgyéhez,pallérozódjon csak itt a KBSC-nél!
Remélem azonban jövőre elfogy a pénz a riválisnál,akkor majd jönnek vissza az árulók?

Dátum: 2013.07.21

Feladó: rajongo

Tárgy: Re utánpótlás

Jövő héten lesz annak néhány utánpótlás edzőnek értekezlet, akik még itt vannak. Utána okosabbak leszünk, ki marad és ki, kit fog edzeni.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: rajongo

Tárgy: Re:Utánpótlás csapataink

Sziasztok!
Most mint, utánpótlás játékos édesapa írok.Az utánpótlás területén nagyobb a baj, mint gondolnátok. Az egy dolog, hogy a felnőtt csapat évekig a harmadosztályba fog játszani, de ha egy csapatnak nincs utánpótlása, az a csapat halálát jelenti. Most, hogy átment Szabó, Harnócz és Körösi Gabi is Sajóvölgyébe, ez olyan átvándorlást jelentett, hogy van olyan utánpótlás korosztály ahol már gyereket sem tudnak kiállítani. A többi korosztály is bőven foghíjas. Mi szülők már jeleztük a vezetésnek, hogy kurva nagy baj van, de Ők csak a fejüket a homokba dugják és várják a csodát. Már ott járunk, hogy a tavaly diósgyőr által elvitt 15-20 tehetséges saját nevelésünk egy része jönne haza ,de nem ide hanem a Sajóvölgyébe. A baj itt nem kicsi!

Dátum: 2013.07.21

Feladó: Gedö

Tárgy: Utánpótlás

Nagyon jó lenne tudni, mi
a helyzet az utánpótlás
fronton.
Azt tudni hogy az eddigi
utánpótlás igazgató
Szancsó a Sajóvölgyéhez
igazolt,de mia helyzet a
többiekkel? Példáúl a kicsik
az U 7 korosztály edzője
marad-e Erdei Jani? Valaki
tud estleg infót?

Dátum: 2013.07.21

Feladó: tomifonok

Tárgy: utánpótláscsspataink

Csak egy dologról nem beszétek fiúk.Arról,hogy kivel fognak kiállni az utánpótlás csapataink?/u15/17/21/Rengeteg gyerek átigazolt az Svfc-be. Ha pedig nem tudnak kiállni akkor pontokat fognak levonni a nagyoktól. Na akkor mi lesz?

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása