Ólomlábakon...

2013.07.20 18:31

Ahogy már említettük, sajnos nem tudtunk ott lenni Felsőzsolcán, de ez még nem jelenti azt, hogy az odaadó szurkolóknak ne kellene tudnia, hogy mi történt, így röviden a következőket sikerült megtudnunk:

A barcikai csapat a Szabó – Nagy P., Komlósi, Nyisalovits, Kádas – Kovács P., Illés – Nyitrai, Molnár G., Salvador – Szabó V. 11-el kezdte a mérkőzést, ez tehát 4-2-3-1, jelenleg ezt gyakorolja csapatunk. Ebben a felállásban Salvador volt a balszélső, ebben a pozícióban próbálta ki Borbély Péter, hogy ez így jó lesz-e, az idő dönti el. Csereként szóhoz jutott Tóth András, Süttő, Kovács B., Horváth Sz., Treznai, David és Menyhért is.

A végeredmény 6-5 lett a megyei első osztályú csapat javára, a gólokat szöglet után, illetve szélről, beadás után, egyéni helyezkedési hibák miatt kaptuk, de számos helyzetet kidolgoztunk, és ki is hagytuk azokat. Pozitívuma volt a mérkőzésnek, hogy Molnár Gabi látható módon jól megérti magát Szabó Viktorral, ez a jövőre nézve üdvözítő lehet.

Az eredménnyel nem hiszem, hogy túlságosan mélyen kellene foglalkozni, nyilván a játékosok is szerettek volna győzelemmel nyitni, de a napi két brutálisan kemény edzés ott volt mindenki lábában, így ezúttal ennyire futotta. A gólokat egyébként Molnár (2), Szabó V., Nyitrai és Salvador szerezte.

További hírek a csapat háza-tájáról, hogy Halgas Tibi valószínűleg nem jön vissza, nagyon könnyen elképzelhető, hogy a Rákosmenti SK játékos-edzője lesz. Maicon sajnos nincs a csapattal, még nagyobb baj, hogy telefonra, e-mailre sem reagál, nem lenne meglepő, ha múltidőben kellene róla beszélnünk.

Kádas István – aki balhátvédet játszott tegnap csapatunkban – valóban az a játékos, akiről tegnap már egy sorban beszámoltunk. 18 éves, balhátvédként és balszellőként is bevethető labdarúgó, egyébként sajószentpéteri illetőségű. 8 éves kora óta a Loki korosztályos csapataiban focizott, több mint 100 NB1-es meccs van a lábában az ifik között.

Hétfőn, ha minden jól megy, csatlakozik a fiúkhoz Tarr Tibor kapus, akinek a neve nem hiszem, hogy ismeretlen a barcikai szurkolók körében, hiszen nálunk cseperedett a 22 éves hálóőr. Tavasszal éppen a Felsőzsolca kapuját védte…

Az edzőmeccsek sora szerdán folytatódik, csapatunk Novajon mérkőzik meg a Felsőtárkánnyal. Szombaton elvben az Eger ellen lépnénk pályára, de a meccs megvalósulása egyelőre kérdéses, lévén, nem tudni, van-e egyáltalán Egerben csapat?! Hazai meccsre egyelőre nem érdemes számítani, a centerpálya a jövő héten füvesítésen esik át, a kapu előtti terület gyepét cserélik.

Játékos-információ alapján most már megerősíthető, amit eddig is gondoltunk, hogy a kiesés nagyban köszönhető a Kiprich által tartott edzések színvonalának. Információink szerint az új edző alaposan megdolgoztatja a játékosokat, és a keret tagjai között is megvan az az összetartó erő, ami az egymásért való küzdésben testesülhet meg a bajnokikon. Az új edző rendet és fegyelmet követel meg, és ez – valljuk meg – így is van jól.

Hajrá Barcika! 

Téma: Ólomlábakon...

Dátum: 2013.07.21

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:utánpótláscsspataink

Akkor bizony nagy baj lesz. Amint lehetőségünk lesz rá, utánajárunk, mi is a helyzet az utánpótlással. De ha esetleg van közöttetek bennfentes (értsd: pl.: szülő), leírhatná, mi is a pontos helyzet.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:utánpótláscsspataink

A fiatalok eltávozását nem szabadna megengedni, mert ők a jövő. A vezetésnek tenni kell valamit!
A fő kérdés: Vajon mi lehet a vonzó a srácoknak egy Putnokban a Kazincbarcika ellenében, amikor még utazni is kell? Szerintem főként a marketingben jobbak Kádárék, de akármiben azok ezt nem lehet tűrni. Már annak, akit érdekel a barcikai foci jelen és jövője. Ébresztő!

Dátum: 2013.07.21

Feladó: tomifonok

Tárgy: Re:Re:Re:utánpótláscsspataink

Sajnos szerintem már késő.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: tomifonok

Tárgy: Re:Re:utánpótláscsspataink

A pontos helyzet az amit leírtam.Nem tud egyik korcsoport sem egy kezdőt kiállitani.Van olyan csapat ahol három ember ha maradt.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: szupergo

Tárgy: A jövőről

Na, így már jobb a fórum. (Nekem legalábbis...) Ahogy elnézem ezt a Keleti csoportot innen sem nagyon akar majd senki feljutni. Talán csak a Putnok, ha meg nem gondolja magát (véget nem ér a Fidesz-korszak 2014-ben...) vagy a még nem létező Eger. Tehát egyáltalán nem lenne lehetetlen dolog megnyerni a bajnokságot. Korábbi véleményemmel ellentétben ez esetleg az őszinél gyengébb csapattal is sikerülhet, bár így nem lesz könnyű. (Az őszinél gyengébb csapatunk már megvan...)
Egyébként csalóka az, hogy így-úgy ki lesz a csapat, mert a sérülések, eltiltások miatt ez nem elég. Ha nem is lesz mindenhová 2 -2 ugyanolyan képességű ember, törekedni kellene rá. Szóval még csak olyan 60 %-ban vagyunk meg. Legalábbis, ha a feljutást nézzük, mert a bent maradáshoz már a mostani is elég.

Dátum: 2013.07.21

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:A jövőről

Köszi, hogy azért itt is hozzászólsz. :) Úgy tudom, még 2-3 játékos igazolását tervezi a vezetőség, nem tudom, ez a most próbázókon kívül értendő-e. Szerintem a középpályát kellene még alaposan megerősíteni, főleg ha Maicon tényleg nem jön vissza.

Dátum: 2013.07.20

Feladó: Barcika

Tárgy: edzőmeccs

A szerdait azt biztos, hogy nem,látjuk de remélem szombatra sikerül lekötni valamilyen közelebbi edzőmeccset.
A kezdőben még több embernek meg kell találni a helyét. Azt hiszem nagy luxus lenne ha a Salvador, David, Szabó V. trióból bármelyikük is a padot koptatná. De erre valók az edzőmeccsek. Tavasszal láthattuk, hogy David képes a bal oldalról is indulni, Szabó V. tipikus center, de Salvadornak is meg kell találni a helyét.
Immár több helyről is olvasható, hogy Molnár G. biztatóan mozgott tegnap, nem beszélve arról, hogy a kötelezően pályán lévő 21 éven aluli titulusnak is megfelel.
Az NS szerint Csák Károly is aláírt, de mi a helyzet Fótyikkal? Miért nem játszott a tavalyi szezon legjobb barcikai játékosa?

Dátum: 2013.07.20

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:edzőmeccs

Fotyó szerintem már máshol próbázik... De hogy ki ez a Csák Károly, nem tudom elképzelni. Mert hogy nem az NS által leírt, az tuti. Az a srác Torontóban van, beszéltem vele...

Dátum: 2013.07.20

Feladó: shift1

Tárgy: edzőmeccs

Macion hiányozni fog. Ha a 4-2-3-1 lesz a felállás, akkor én legelőre Salvadort tolnám be, de majd ez kialakul. Egyelőre hitetlenkedve olvasom, hogy az új vezetőedző szereti a rendet, figyelmet, és a kemény munkát? El sem hiszem, ha ez igaz, ezt majd a meccsek döntik el, az rőnlétet eredménytől függetlenl is látni fogjuk. Úgy látom a támadó szekcióba megleszünk-

<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása